Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Attack!

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"A tervek szerint legkésőbb 2013-tól működik a BuBi."2011. június 23. "Kérdésként hangzott el, hogy ha 2013-ban elindul a BuBi, és hónapok alatt kiderül, máris kevés, mennyi időbe telik majd a bővítés. Vitézy elmondta, olyan tendert próbáltak kiírni, hogy lehetőség legyen…..
Viktor már tavasszal megmondta, beletörött a bicskája a MÁV-ba. Láthatóan azóta se sikerült leölnie ezt az éhes és agresszív dinoszauruszt, pedig ha nem vigyáz, a MÁV dönti be őt és kormányát: kemény 250 milliárdot nyúl le ez az ótvar cég a költségvetésből minden évben.…..
„Én azért nem hatódtam meg, mert annyira meghatódott a műsorvezetőnő, hogy már zavart... Ez iszonyat volt!... Ott lettem volna, izé, mikrofonnak megnyomom a köhögő gombját, két pofon, és elengedem, na, most beszélhet...” – mondotta Bochkor Gábor saját hangját kedvelő…..
no emisszió A VEKE már smafu? 2012.01.08 09:31:46
Hosszú évek óta szimpátiával figyelem a VEKE (Városi és Elővárosi Közlekedési Egyesület) tevékenységét. Tetszik, hogy jól egyesítik a kompetens szakmaiságot, a jólinformáltságot a tömegközlekedés munkavállalóinak és használóinak (vagyis az utasoknak) az…..
Mint látható, kicsit megújultunk, a kinézetünk még mindig csak átmeneti, de legalább világosabb. Ennek örömére most egy kicsit nekimegyünk pár polgármesternek és alsó hangon két városnak. Manapság sok közös van Tarlós Istvánban egy buszsávban és Székesfehérvárban. Aki…..
  Ahol fővárosiznak, ott fővárosi vagyok, ahol vidékiznek, vidéki vagyok, ahol tarlósoznak, ott Tarlós vagyok – ez járt a fejemben, miközben Cser-Palkovics András székesfehérvári polgármester Főváros??? című nyílt levelét olvastam. A közéleti nyílt levelezést…..
Attack! 2011.06.02 22:19:41
Na a VEKE reagált.
veke.hu/2011/06/a-dugot-az-autok-okozzak-nem-a-buszsavok/

Nem zsemle. Sosem bírtam az ilyen szóvivőgyerekeket, ez is megérdemli ha felmossák vele a padlót
Nehéz a boldogságtól búcsút venni, egy szdsz.hu-s és egy parlament.hu-s mailcímtől meg pláne. A közelgő változások viszont ilyen szörnyűségekre is rákényszerítik a politikusokat. Az alábbi melankolikus levelet Eörsi Mátyás küldte el tegnap ismerőseinek. Nagyon drámai,…..
Lényegtelen mellékszál, hogy Gyurcsány Ferenc kúriát vásárol 80 millióért a Balaton mellett.  Az MSZP-nek egy tagolt társadalomhoz illő programot kell kialakítania. A balos és jobbos irányról folytatott vita teljesen felesleges.    Úrias gesztus, az igaz, de a…..
Az Antali-csapat egyik embere maga állította ezt. Péntek óta egy kétoldalas levél tartja izgalomban a vasútreformmal hivatásosan és hobbiból foglalkozókat. Először a Magyar Nemzet írt cikket a(z alapvetően) Takács László által írt dolgozatról, szemelvényeket is közölve…..
Hófrász után itt a hőfrász? Déltől este hétig legfeljebb 80-nal haladhatnak a vonatok az egész országban. A nagy melegre való tekintettel döntött így Szamos Alfonz, nyugdíjazás előtt álló pályavasúti főigazgató. Az eleve kisebb sebességű (40-80 km/h közötti legnagyobb…..
w A jövő elkezdődött 2009.07.02 06:00:00
A Bajnai-kormány minisztere bemutatta a MÁV új elnökét. A kormányzati kommunikáció külön hangsúlyozta, felhívta a sajtó figyelmét arra, hogy Andrási Miklós fideszes. Vasúttal eddig nem foglalkozott, de ennek jelentősége eltörpül a bulvárszenzáció mellett. Apám, egy fideszes!…..
Az MVM és a BKV is titkolja, mennyiért és mivel bízták meg azt az építővállalatot, amelynek offshore hátterű anyavállalatát Kocsis István tanácsadója alapította és képviseli.>>> A BKV-nak is dolgozik Paks offshore hátterű alvállalkozója ..
A héten megkaptam a kis borítékomat és a kopogtató cédulát. Közelegnek az EP választások. Kibontottam, kicsit informálódtam, majd széttéptem és kidobtam a kukába. Az első szavazásomon nem veszek részt, két okból:1,) Nem szavazok, mert nincs kire. Azért nem fogok az egyik szar…..
Győr városának egyik legszebb terét a múlt héten letarolták a földmunkagépek, elpusztítva a város középkori múltjának egy hatalmas szeletét. Tették mindezt térrekonstrukciónak nevezve, közpénzből, a város megbízásából. De foglaljuk össze, röviden, hogy mi történt, az…..
Az MVM képviseletében eljáró ügyvédi iroda csütörtökön büntető feljelentést tett a Nemzeti Nyomozó Irodánál az MVM korábbi vezetésének időszakában kötött kétes ügyletek miatt. Az MVM-nél több milliárd forint aggályos pénzmozgást tárt fel a belső vizsgálat, a Kocsis…..
A Kötött pálya információi szerint hamarosan a kormány elé kerül egy olyan előterjesztés, amely a MÁV több mint 100 milliárd forintos kötvénykibocsátását is tartalmazza. Ha jóváhagyják a terveket, ezúttal az eddigieknél is szabadabban, kevesebb tulajdonosi kontrollal és…..
Budapest Ne fikázd a BKV-t! 2008.08.21 13:03:00
BKV-s ismerőseim szerint Vitézy Dávid (a közlekedési vállalat független, de a Fidesz által terelgetett felügyelőbizottsági tagja) pszichopata, továbbá homoszexuális, ráadásul még mindig az anyjával él, nem jó ember. Nyilvánvaló, hogy a BKV-s ismerőseim Vitézy Dávidot nem…..