Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mikipeti

0 bejegyzést írt és 205 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az MTV, nem nem a Magyar Televízió, hanem a Music Television elhagyta logójából és a station id-kből a „music television”-feliratot. Vagyis a csatorna ezentúl már nem is Music Televison, hanem csak MTV. Emtíví. A huszonkilenc éve működő és tulajdonképpen a videoklip ,…..
Egy Pannon méretű ügyfél megszerzése alaposan felforgatja egy ügynökség életét, de ennek megfelelően az elvesztése is átrendezi a viszonyokat. A Pannon távozásával az Ogilvynek újra ki kellett találnia magát, amihez először le akarták zárni a pannonos korszakot. Ennek a…..
mikipeti 2010.02.05 13:05:28
A csatorna jó hírnevének megsértése miatt tízmillió forintot követel a Story Tv Hajdú Pétertől, emellett bocsánatkérésre kötelezik az Esti Frizbi műsorvezetőjét. Ha nyolc napon belül nem utalja át nekik az összeget, akkor bíróság elé vihetik az ügyet – írja a Blikk.…..
Valószínűleg Hajós András vezeti a magyar médiában a legtöbbet bukott sztárok listáját. Hiába, Hajós stílusát velünk ellentétben kevesen kedvelik. Friss hír, hogy a TV Paprika vezetősége a továbbiakban nem tart igényt az énekes főzőtudományára, vagyis nem rendel több…..
A riogatást nehéz jól csinálni, különösen, ha rendszeresen, ugyanazon téma körül forog a szó. Az elmúlt évtizedben a baloldal legfőbb ideológiai mondanivalója a reform-őrületen kívül (amely 1953 óta állandó témája a reform-közgazdászok csoportjának) lényegében ez volt:…..
mikipeti 2009.12.15 10:36:59
@Shore: aha kéz a kézben járnak, mi? ki taláta ki ezt a szélsőbal=szélsőjobb dolgot? a kettő max annyiban hasonlít, hogy radikálisan utasít el valamit, illetve radikális eszközökkel szeretne a maga elvei mentén létrehozni valamit. De ezen kívül a kettő tűz és víz.
mikipeti 2009.12.15 10:38:14
mikipeti 2009.12.15 10:50:21
@Makumba4: nemtom melyik cihológus tanácsolta ezt neked, de remélem nincs gyereked. bocs, ez off
  Egy kedves olvasónktól, Istvántól kaptuk az alábbi szórólapot:    Felhívta a Jobbikot, hogy megkérdezze, mi is ez pontosan, de ott (némi zavart követően) annyit mondtak, hogy nem ők szervezik, és a Magyarok Világszövetségéhez irányították. Az…..
mikipeti 2009.12.04 15:31:39
@Bukowszky: "tiszta forrásból erednek és ezt bizonyítani is tudják.."

nooormális vagy?
Á. először rossz tartóvasat kapott az asztalához, aztán kiderült hogy a plusz lapnak meg a színe nem egyezik. Másodszor visszamenni már nem szeretett volna, ezért telefonon reklamált, de ez eddig nem tűnik elég hatékony módszernek. Tisztelt Ügyfélszolgálat, vásároltam egy…..
Vasárnap népszavazást tartottak arról, hogy betiltsák-e az új minaretek építését az alpesi országban. A nem hivatalos végeredmények szerint a választók 57%-a támogatta a minaretépítési tilalmat. A 26 kantonból mindössze 4 volt, ahol kisebbségbe kerültek az igenek. Eddig…..
"Habár a nők túlnyomó többségét a kórház nyugtatja meg, van évi párszáz kismama, aki az otthonszülés mellett dönt. Az ő jogaikat tiporja sárba az egészségügyi kormányzat, mely évek óta nem rendezi megnyugtatóan az otthonszülés jogi szabályozását. A hatályos…..
Az Adweek magazin egy félig játékos, félig komoly kezdeményezés keretében keresi a 2000-es évek legjobb reklámját. A Super Bowl reklámszpotok most nem játszanak, arra van egy külön szavazási lehetőség, ezúttal azokat a szpotokat gyűjtötték össze, amelyeket nem az NFL…..
Igazán szép jelenettel folytatódott ma Medveczky Balázs, a köztévé ügyvezetőjének lassacskán operettbe illő története. Miután pénteken feltételesen lemondott pozíciójáról, (de a kuratórium így sem ment bele az MTV 2,5 milliárdos hitelfelvételbe), tegnap pedig a kuratórium…..
w Mea culpa 2009.11.06 17:12:00
Éppen három éve indult ez a blog, eddig körülbelül kétszázötvenezer komment született, ezek kábé kétharmada az előzetes moderálás bevezetése (2008 augusztus), avagy a rendkívüli állapot előtt. Máshol ennél sokkal több közvélemény gyűlt össze, ez a negyedmillió…..
Nem értem. Nem a reklámot, az egyszerű mint a szög, hanem azt, hogy kapcsolódik ez az egész a Raiffeisen kommunikációs stratégiájába. A debil család kalandjai után továbbra is úgy tűnik, nem tudja eldönteni a bank vezetése, milyen irányba is kellene vinni a cég reklámjait.…..
Ha valaki hasonlóan kísérletező kedvében van, mint Dr. Tenyérnyi Pók, az kommentelje már ide nekünk tapasztalatait a joghurttal pudinggal, mert Pók szerint az a legkevésbé sem pisztáciaízű, mint inkább mandula. Hát én megkóstoltam ezt - és rohadjak meg papírzsákban - de ennek…..
Tüntetésbe futott bele szerdán a nyolcadik kerületi rendőrkapitányságot elhagyó K. Gergő, akit kampányplakátok rongálása miatt idéztek be. A tüntetők „Kihúzta a struccom fejét a homokból”, „Szórakoztatni bűn” és „Szappanbuborék-tolvaj!”…..
mikipeti 2009.10.07 15:49:37
Tényleg nagyon hülye a helyzet, de csak innen, Európából nézve. Ugyanis itt elképzelhetetlen ez a bulldog mentalitás, hogy valakinek 31 évig a nyomában csaholnak és végül elfogják; Amerika viszont ilyen. Hogy Roman Polanskit most elkapták, egy hosszú-hosszú kergetőzés végére…..
Ha egy színész reklámszereplésre adja a fejét, nemcsak azt kockáztatja, hogy a filmekben eljátszott szerep rajta marad (Képzeld, tegnap láttam az Ügynök halálát az állati dokival!), hanem a hitelességét is kockára teszi. Különösen így van ez akkor, ha valaki nem egy…..
mikipeti 2009.09.16 11:56:07
@Zsundee: őrület, hogy a csajok mennyire odafigyelnek az ilyen dolgokra! Amíg én otthon a reklám tartalmával vagyok elfoglalva, addig a feleségem a ruhákat meg a smiinket kritizálja állandóan.
A Seduxen hatásmechanizmusát kimerítő mérkőzésen folytatta egyenes vonalú, egyenletes(en lefelé tartó) mozgását a csoport negyedik helye irányába címeres hadunk. A szurkolók túlordították I. Kappanhangú Léderer Ákost, 10-15 percenként egy-egy küldöttségünk tisztelgő…..
mikipeti 2009.09.11 10:15:42
(Matlák Gábor vendégposztja.) Gyerekkoromban, amikor a történelem és a politika összefüggései nem alkottak egységes rendszert fejemben, Rudolf Hess-t leginkább Nelson Mandelához hasonlítottam. Két világszerte ismert politikus, akiket ádáz politikai ellenfeleik sok évvel…..
  A biciklis nem fog kerülni, nem fogja tolni: a biciklis az arra megy, amerre a legrövidebb. Vélemények az azonos című írásunkról...
Két román lap, az Adevarul (ami románul igazságot jelent, de hát nekünk meg ott van ugye a Népszabadság) és a Click is hosszú cikkben kért bocsánatot azért a transzparensért, amely a Steaua Bucuresti és az Újpesti EL-selejtező mérkőzésén lógattak ki a román nemzeti zászló…..
mikipeti 2009.07.22 13:18:36
Volt már sok autópályás történetünk, ebből nem egy foglalkozott a három sávos M7 szakasz azon problémáját, hogy az autósok igen nagy százaléka nem tud mit kezdeni ennyi sávval és egész egyszerűen úgy gondolja, hogy akkor itt most nem kell jobbra tartani, úgyis el tud menni…..
A meccset nézve az volt az érzésem, ami pár éve a magyar válogatott meccsein: az ellenfél elhúz néhány góllal, eldönti a meccset, majd egy bizonyos idő után feljön a magyar válogatott, sző egy pár tetszetős támadást, esetleg gólt is lő és vége meccsnek. Ez történt itt…..
mikipeti 2009.06.22 13:17:45
@sakic: lehet, hogy nem éltél még 4 éve, de már akkor is nézhetetlebn focit játszottak. Asszem utoljára 1982-ben láttam focicsapatra emlékeztető olasz válogatottat. De ha mondasz egy jó olasz meccset akár a múltkori VB-ről, akkor reszpekt...
comment:com Évadzáró: Médium s5 2009.06.09 13:39:00
Egy őszinte vallomással kell kezdenem: én egy barom vagyok. Az, mert öt éven át hanyagoltam egy olyan sorozatot, ami egy résszel olyan szinten kent kenyérre, mint mondjuk a Lost pre-air pilotja annak idején, amit az akkori angolcsoportomnak is levetítettem, mert mindenképpen el akartam…..