Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Karacs Dóra

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hiszem, hogy a Jászságban fefelősségteljes, józan, megfontolt, értelmes, gondolkodni képes emberek alkotják a többséget. Hiszek a Jászság érettségében és megtéveszthetetlenségében. Magyarország, így a mi jászsági térségünk is egy nagyon fontos útkereszteződéshez érkezett: Április 3-án döntenünk…..
Sokan nem értik, mi zajlik jelenleg a nagyvilágban és főként azt nem értik, hogy mi lehet az oka annak, hogy egy diktátornak kikiáltott, vagy bemutatott Putyinnak még mindig tömeges „rajongói” vannak világszerte. Putyin, bármennyire hihetetlen, még mindig széles nyugati tömegekben népszerű és ennek…..
Azt mondják, hogy biztonságban vagyunk. A jó oldalon állunk, fel vagyunk készülve mindenre, a lehető legrosszabbakra is, így aztán biztonságban vagyunk.  Romániában van bőven élelem. Raktáron. Valakiknél. Azt nem garantálják, hogy az árak nem fognak emelkedni. Akár kétszeresére, háromszorosára,…..
Pár napja megjelent egy cikk. Egy székelyudvarhelyi hölgy, egy gyermekét egyedül nevelő édesanya kálváriáját olvashatjuk benne, hogy a fizikai bántalmazáson túl milyen mértékű zaklatást kellett elviselnie az elmúlt hónapokban. Ez nem valahol a nagyvilágban, nem tőlünk fényévnyi távolságra történt,…..