Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fea

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A cím sok hazai ügyintézésre igaz, de itt most a kötelező biztosítás kártörténetének igazolásáról lesz szó, ami úgy néz ki, még mindig nem megy egyszerűen. Pedig mintha korábban arról lett volna szó, hogy most már nem az autós dolga lesz a bonus-malus igazolások…..
Fea 2012.06.21 17:06:09
@tundrazuzmo: szerintem te nem tudod, mit jelent az a szó, hogy fiatal. legalábbis ebben a kérdésben. én ugyanis tényleg nagyon fiatal vagyok még, ergo nekem a0 és b1 között is 20 000 forint van (b3 vagyok amúgy, ott 50k), biztosító és biztosító között pedig inkább le sem írom, mennyi. :)

szóval ha nincs nagy különbség a bónuszfokozatai között, na akkor minden, csak nem nagyon fiatal.
Hónapok óta tartó archívumi filmrégészkedésünk látványos eredménye, hogy a különböző magángyűjtői filmhagyatékok közt most megtaláltuk az első magyar hangosfilm nyitószámát, amelynek létezéséről eddig nem is volt tudomásunk! Őszintén szólva, nem nagy durranás,…..
Fea 2012.06.19 14:15:43
@Fea: és nem, bocsi :) csak mindig megkavar a címe.
Praxis Agyvérzéssel haza küldtek 2012.06.11 10:35:00
Bocsánat, de ez a történet sem rövid…  2011. február 18-án nagyon „furcsán” éreztem magamat, már reggel 6 órakor. A szemeim majd ki akartak esni, szinte kigúvadtak és zsongott a fejem, folyamatosan hallottam, ahogy folyik a vér az ereimben. 10 óra körül…..
Fea 2012.06.18 20:26:48
@qbr: (bár még egy csomó másik embernek is válaszolhatnék ugyanígy): nem tudom, hol lakik a levélíró, de lehet, olyan a kórház, hogy még otthon is nagyobb biztonságban van. Én pl. az elmúlt négy évem nagy részét 200 km-re töltöttem itthonról (nem vagyok pesti!), és az ottani kórház olyan volt, hogy mindenkinek megmondtam, hogy inkább hagyjanak megpusztulni, de oda nem akarok bekerülni. Konkrétan olyat nem láttam, aki jó diagnózissal jött volna ki, és kettő kivételével olyat se nagyon, aki élve.

Amúgy meg én pl. 140-es vérnyomással már nagyon rosszul vagyok, nekem épphogy közelít 90/60-hoz általában. Attól semmi bajom, de fölötte nem érzem jól magam, brrr!
Költségkímélő okok miatt a népszerű sorozat a hajdúsági fővárosba költözik a… rendes fővárosból. Sikerült megszereznünk néhány információt a bekövetkezett változásokról. Berényi András és a cége megkapja a kettes villamos építése tendert, és boldogan élnek, míg…..
Fea 2012.06.14 20:55:04
@GoldBáren: Honnan vetted, hogy én írtam?
Vagy, akkor így kérdezem: honnan vetted, hogy írtam egyáltalán ilyesmit? :)
Fea 2012.06.17 21:52:54
@VeryCoolTheHUN: De ha már bármi ilyenre ki akarsz hívni, szótagold el nekem azt a szót helyesen, hogy "egyszersmind"! Szótár és Google nélkül és ha sikerül, hódolatom. :)

(Akkor utána majd nem írni, hanem olvasni próbállak meg megtanítani :P)
Rosszabb a helyzet, mint azt olvasóink gondolhatták. Az egy dolog, hogy a forgalmasabb csomópontokon lopják az aprót, de a BKK szerint a megjavított gépeket negyedórán belül azonnal újra széthekkelik. Ugye, ha lenne mágneskártyás rendszer, nem is kellene aprót visszaadni. Illetve a…..
Fea 2012.06.15 14:47:56
@Dr Jozef Vengloš: ezt hol kell támogatni? :)
  Járdán parkolni csúnya dolog. Ennél már csak az csúnyább, ha ezt betontömbökkel nyomatékosítják. Most épp az 56-osok terén, ahonnan Lesley, a 8ker bloggere küldött egy felháborodott hangú jelentést és néhány fotót.   Ritkán járok erre, mert nem a 8kerhez tartozik,…..
Néhány éve egy ide is író-olvasó motoros rendőr barátunk társával együtt elég kreatívan oldotta meg a hídon elromlott autó problémáját. A cél szentesíti az eszközt, úgy gondolom én is, hiszen a legtöbb esetben az úton lerobbant autó nemcsak akadályozó, hanem…..
Fea 2012.06.10 21:41:44
@hagyma: oké, ezzel nem is vitatkoznék, de más dolog az az olvasat, hogy nem a rendőr feladata ezt megoldani.
itt azonban arról van szó, hogy a rendőrnek a szolgálunk és védünk ellenére tilos (!) segítenie, ez azért elég húzós.
Tisztelt Cím, az alábbi levelet (előzetes telefonos egyeztetés után!) 2 hónapja írtam, az óta semmi reakció.............Néhány hét múlva, de akkor is csak érdeklődésemre annyit írtak, hogy kivizsgálás alatt van az ügy, legyek türelemmel.    Eddig beértem volna…..
Fea 2012.06.08 10:43:01
@Környezettudatos: eltúlzod. :) A levélhez képest mindenképpen. Ez nem baj, elvégre én meg a másik irányba túlzom el - és nekem az a verzió az életszerűbb. Leszíjazásról is annyit, hogy szerintem nem a villamosszékbe bekötős szíjazás volt, csak amolyan rögzítő izé, gondolom, ki tudta volna kapcsolni. (ezt most mondja el szépen az, aki tudja a neveit ezeknek). Attól, hogy nincs kedvük társalogni, még nem lesznek kenyérszállító tapló parasztok, na.

Tb-s vita, ami most egy fokkal érdekesebb: én azon is jókat szoktam nevetni, akik szerint a nyugdíjat saját magunknak fizetjük (akkor nem nevetek,mikor kiderül, hogy és bazzeg komolyan gondolják). Az EÜ, na az egy még érdekesebb valami. Amilyen ijesztő egyrészt, olyan megnyugtató is más miatt, hogy ez a rendszer így nem húzza ki sokáig.
Praxis Kirohadt a fiam vakbele 2012.03.08 06:00:00
Tisztelt Praxis blog!     2011szeptember 28-án 16 éves fiam erős hasi görcsökre panaszkodott, az ügyeleten megvizsgálták de hazaküldték pedig lázas volt és hányt. 29-én háziorvosunk megvizsgálta és mentővel a János kórházba küldte, vakbélgyulladás gyanúval.A…..
Fea 2012.03.08 15:44:05
@astridl: nem tudom, téged mi küldött külföldre, de itthon évekig vadássza az ember az olyan orvost, aki hajlandó így elmondani, mit miért merre. Az enyém ilyen, kerestem is sokáig, a gyerekorvosom eleve ilyen volt és 18 éves koromra már úgy hozzászoktam, hogy sokáig senki se volt jó, mert ezt nem akarta megadni. Főiskolán egyszer 39 fokos lázzal mentem a kirendelt fősulis dokihoz, arra a kérdésemre nem volt hajlandó válaszolni, hogy a gyógyszer, amit felírt, hogy hat a fogamzásgátlómra - de meg volt sértődve, amiért megkérdeztem.

Azt hiszem az emberek alapvetően hajlanak arra, hogy megértsék és elfogadják a dolgokat, csak nehéz valakivel megértetni a miért kérdésre válaszul, hogy "azért, mert azt mondtam", mikor az életét ennyire befolyásoló tényezőkről van szó.
Zseniális a Samsung ellentámadása az Apple ellen. A cég jogászai legutóbbi beadványukban azzal érvelnek a bíróságon, miért nem az Apple-é az elsőség az iPad dizájnjával kapcsolatban, hogy az már szerepelt a 2001. Űrodüsszeában. Van ez az úgynevezett prior art nevű fogalom ott,…..
A melltartópánt komisz dolog, ha egy kicsit is egyedibb felsőt veszünk, könnyen előbukkan még a legkacifántosabb keresztpánt is. (A keresztpántos felső alá vett hagyományos melltartót kifejezetten büntetném!) A plasztik pánt egyre kevésbé menő, a pánt nélküli melltartó…..
Eszter 8 éves kislánya hosszas gyűjtögetés után fényképezőgépet akart venni, így anyukája elkísérte a Media Marktba, ahol a vasorrú bába volt a pénztáros és jól elzavarta az apróval fizetni akaró szegény kislány. Az indok, hogy nem köteles elfogadni 50 db-nál többet…..
Fea 2011.06.06 18:57:43
@Sevy: Nekem 8 évesen legnagyobb vágyam volt egy fényképező. Aztán később is. Nem vagyok vmi vén, pont keresztbe törte az első vágyaimat a digitális fényképezős korszak, másodszorra összejött, az is volt már pár éve. De most azzal komolyan mi a gond, ha 8 évesen fényképezni akar?
Fea 2011.02.17 18:33:19
Az útbaigazítást nem nagyon lehet elrontani. Gyakorlatilag még nem találkoztam idegen helyen olyan emberrel, aki ne segített volna valahogy. Érdekes módon általában még a legelszántabb földreszegezett-tekintetűek is megállnak, mert az útbaigazítást kérőn látszik, hogy nem…..