Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mfplajos

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A blog címét részben a Smiths neve inspirálta, úgyhogy illő, hogy róluk készítsek először ilyen összeállítást. Meg azért is érthető ez a választás, mert a Smiths minden idők egyik legjobb zenekara és kész. A nyolcvanas évek brit független színterének legfontosabb zenekara. A nyolcvanas évek egyetlen…..
Fiatalon az egyik legnagyobb sztár lett, majd drogfüggősége és börtönbüntetése kettétörte a karrierjét. Ő viszont visszatért, Vasemberként győzelmet aratott, és jelenleg Hollywood legjobban fizetett színésze. Ami miatt pedig annyian szeretik, az az őszinte, önirónikus…..
mfplajos 2014.08.06 19:40:54
Modorosblog A modoros dagadt 2010.08.02 06:30:00
A modoros dagadt nem dagadt. Erős csontozatú, és az izom különben is nehezebb, mint a zsír, azért nyom 112 kilót. A modoros dagadtra folyadékban és interneten is hat a kiszorított folyadék súlyának megfelelő felhajtóerő, ezért társkereső oldalon csak 98-at nyom. Ugyanolyan…..
mfplajos 2010.08.02 12:37:34
@Fitz: Igen, az ad hominem érvelés elég is volt ahhoz, hogy már ne lássam, hogy a cikk mennyire náci... És köszönöm a megnyugtatást! :-)
  Olvasónk, Aristo írása a Mandiner NER-vitájához:   „A fölény legtöbbször a társadalmi progresszió oldalán áll, ilyen értelemben a gúny a társadalmi fejlődést igenli és képviseli.” (Magyar Néprajzi Lexikon)     A gúny valami emberi dolog, amit…..
mfplajos 2010.07.12 21:13:50
Na kérem, a helyszínen az idő kellemes, a hangulat fesztelen, átléptük a mínusz ötödik órát. Hoszteszlányok és biztonsági személyzet rohangál ide-oda, fotósok és sajtósok ülnek a virágágyások mellett, a laptopjukon pötyögnek. Az autóból kiszállva vettem észre, hogy…..