Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kivlov

0 bejegyzést írt és 10007 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Úgy van, fekete pólós előemberek üvölthetnek megint naphosszat: kétszer tizenegy hülye kergetett egy labdát, amely végén állítólag a "mieink" rúgták be a másik kapujába azt. Természetesen hirtelen ezzel akkor minden megvan oldva: nincs infláció, a demokrácia luxusa soha senkit úgyse érdekelt Kádár…..
2023. júliusban folytattuk a Rockenbauer Pál Dél-dunántúli Kéktúra bejárását kis csapatunkkal. 5 napra terveztük az idei túrát, melynek végállomása Abaligeten volt. Természetesen ha már ott jártunk, nem hagytuk ki a barlangot, már csak azért sem, mert RP-DDK pecsételőhely. A barlang a Mecsek egyik…..
Megjelent: dívány.hu, 2023. október 7. A szóviccek, legalábbis az olyan egyszerű formájukban, amikor csak rokon hangzású szavakat társítunk, Molière szerint a kevésbé művelt egyének szellemi játékai. Talán túl magasra tette a lécet, mert egyébként mi más lenne képes annyira ellentétes reakciókat…..
Egy cipőben jár a Red Bull két évtizedes riválisa: egy elbaltázott és megtartott alapkoncepció alapvető tervezési hibákkal. 2024-re mindkét alakulat teljesen új autóval érkezik. A szezon második felének beköszöntével, minden csapat már a következő szezonra tekint és ezzel együtt megkezdődik a…..
Lehet őket támadni, védeni, de az tény, hogy a Metallica az első öt lemezével igen nagyot alkotott. Ez a zenekar is jól tudja, hiszen az elmúlt években mindegyik egyezményesen klasszikus lemez kapott egy igencsak gyönyörű újakiadást, még díszdobozban is beszerezhetők voltak, most viszont a vinylesek…..
Kivlov 2023.10.07 17:44:20
Jól jegyezzük meg a dátumot: 2023. augusztus 20-a. Nem azért, mert az budapesti atlétikai világbajnokságon megszületett az első magyar érem, és nem is azért, mert az Országos Meteorológiai Szolgálat időjárás-előrejelzése pontosnak bizonyult az ünnepi tűzijáték estéjére. Azért fontos ez a dátum, mert…..
Állítólag Rufus Taylor, a Queen dobosának, Roger Taylornak a fia ugorhat be a Foo Fighters dobcucca mögé. A The Darkness dobosaként is ismert zenész, aki egyébként Taylor Hawkins keresztfia, a pletykák szerint még csak a következő turnéra szerződött le a csapattal (azt nem tudni, a But Here We Are…..
Kivlov 2023.05.02 18:09:18
Tegnap ültünk hármasban, Szerelmetesfeleségtársam, Matykó barátunk és én a söröző külső részén (Római tér, Synthesis, ajánlom!) és szóba került valahogy a Covid, arról áttértünk a diktatúrára, onnan máris a rendszerváltásnál tartottunk („Nem volt olyan!”). A rendszerváltással kapcsolatban meg…..
Nemrég megjelent a hír, hogy az Alpokban tapasztalható súlyos hóhiány miatt Svájcban és Franciaországban is vízhiány lehet, ami tovább fokozza az energiaválság hatásait. A CIMA adatai alapján március 4-e jellemzően a hófelhalmozódási csúcsnap Olaszországban - idén viszont a korábbi évek átlagához…..
Kivlov 2023.04.17 16:24:58
@gigabursch:
Milyen "ezen a télen"? Ez megy évek óta!
A pénzügyi tudatosság felépítése fontos, hogy segítsen abban, hogy jól kezeld a pénzedet és elérjed a pénzügyi céljaidat. Az alábbiakban bemutatunk 7 szokást, amit már ma elkezdhetsz a pénzügyi tudatosságod fejlesztése érdekében. Készíts költségvetést: A költségvetés készítése az első lépés a…..
Kivlov 2023.03.05 13:43:06
Szomorú hírt közölt a rajongókkal a Junkies, elhunyt a zenekar volt basszusgitárosa, Riki Church. Church szinte a kezdetektől egészen 2020-ig pengetett a punk rockereknél, jellegzetes stílusa és kinézete, nem mellesleg dalai mindig jó értelemben furcsa színfoltja voltak a zenekarnak. A halálát későn…..
Az évértékelők időszakát éljük, ami nem túl vidám korszak olyanok számára, akik túlságosan komolyan veszik azokat a mondatokat, melyek ilyenkor elhagyják a politikai vezetők száját. Orbán Viktor beszéde nem hozott túl sok újdonságot, ezért érdemes inkább a hallgatósággal foglalkozni. A…..
Kivlov 2023.02.24 13:37:07
@Sancho12:
Én örültem volna neki, ha a vörösök is csak ennyit lopnak 2002-2010 között és még ezen sok lopás mellett is jutott volna pénz mindenre. :D
Kivlov 2023.02.24 18:41:28
@Sancho12:
Antall akasztani való volt, erre sajnos mai napig példálóznak vele. Vicc.
Kivlov 2023.02.24 18:43:48
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii:
Szerinted. Mégse ferkóék idején volt 15%szja, 9% tao, stadion mindenhol, felújítás mindenhol, CSOK, családtámogatások, ingyenmenza, ingyentankönyv stb. Akkor ők mennyit loptak?
Az orosz-ukrán háború eszkalálódása nagyon nem jött jól Orbán Viktor számára, hiszen a nyugati országok jóval egységesebbé váltak, mint amilyenek a putyini agresszió megindulása előtt voltak, és ő egyre inkább kilóg ebből a szövetségből. A magyar kormányfő nem véletlenül szajkózza, hogy békét…..
Kivlov 2023.02.17 12:21:05
@birkamenet:
Ez is biztos miatta van. :D
Ha reggel nem tudsz sz*rni, arról is ő tehet mi? Nőjj fel végre!

Amúgy meg elég lenne ide 6-7 millió magyar, ha az becsületes és dolgos lenne. Felesleges a 10-et mantrázni, amiből normálisan dolgozik 2-2,5, a többi meg csak a markát tartja meg hőbörög mindenen.
A tuja igazi kerti örökzöld, mondom ezt rögtön kétfajta értelemben, ugyanis egyfelől ténylegesen örökzöld, vagyis az egész évben színes, lombos, így díszítő értéke folyamatos, másfelől pedig olyan örök(zöld) slágere a kerti növényeknek, hogy kis túlzással kertet se találni, ahol ne lenne tuja. Mi…..
Kivlov 2018.01.25 14:26:06
Kivlov 2023.02.11 13:09:50
@Sorállományú előfelvételis:
Szoptok oszt jóvan
Az elhibázott brüsszeli szankciós politika miatt erőteljes spórolásra kényszerülünk. Természetesen eszünkbe jut alkalmanként, hogy talán mégsem az a galád Brüsszel a hibás, hanem a tizenhárom éve totális felhatalmazással kormányzó tök alkalmatlan Viktor, de - meghallgatva a mindig kiegyensúlyozott…..
Kivlov 2023.02.02 15:27:33
@birkamenet:
Válasszál meg jobbat.
Vagy kussolj vagy húzz innen. ennyi.
Kivlov 2023.02.04 18:53:05
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii:
Muhahahahaha.
Szoptok 13 éve, és még mindig nem jöttetek rá az okára. Akkor ott milyen szellemi színvonal van??? :D
Kivlov 2023.02.06 18:41:21
@Sorállományú előfelvételis:
Azt te csak hiszed, hogy én is szopok. :D
A putyini külpolitika két okkal magyarázta kezdetektől az Ukrajna elleni orosz támadás szükségességét: egyrészt az Ukrajnában élő oroszok védelmének kényszerével másrészt a NATO terjeszkedésével (mely terjeszkedés azzal fenyegette Moszkvát, hogy Ukrajnát is felveszik a nyugati katonai szövetségbe,…..
Zajlik mostanában egy nehezen értelmezhető, kissé már szürreális vita az euró bevezetésének szükségességéről és lehetőségéről, amit nagyon sok szempontból nem értek. Az euró bevezetése nem egy szabadon választott házi feladat, hanem az európai uniós csatlakozással vállalt szerződéses kötelezettség.…..
SERTEPERTE A sör szavatossága 2023.01.26 08:26:08
Gondolom mindenkivel előfordult már, hogy talált egy régebben elrejtett sört. Ez azonban nem mindig kellemes meglepetés. Ilyenkor az ember első dolga a szavatossági idő ellenőrzése. Ha lejárt a sör szavatossága, akkor adódik a dilemma, hogy iható-e még a sör, vagy irány a lefolyó? A szavatosság…..
Kivlov 2023.01.27 08:00:11
Költői a kérdés. Mindenki tudja, hogy mi is az a közpénz, bár nem hiszem, hogy bárki is azon gondolkodott volna, hogy definiálja. Közpénz tulajdonképpen az a pénz, amiből az állam, az önkormányzatok gazdálkodnak. Amiből támogatásokat, pályázati pénzeket juttattnak az arra érdemeseknek. Ami mégis…..
Az Úr 2023. évének legfontosabb kérdése, hogy megbuktatja-e Putyin Viktort? A hivatásos hörgők hörögni fognak a kérdés feltevésén is, hiszen mindenki tudja, hogy Vova és Viki világraszóló spanok. Csak egy hülye gondolhatja, hogy Vologya ejti az ő druzsbáját. A blogger persze, hogy hülye, ez nem…..
Taylor Hawkins halála után jó ideig elcsendesedtek a hullámok a Foo Fighters körül. A csapat viszont Szilveszterkor új infókat közölt a rajongókkal, mégpedig azt, hogy 2023-ban újra beindul a csapat. Értelemszerűen, ahogy a közleményben is van, érzelmileg "más zenekar lesz" nekik nyomatni a…..
A pontos választ természetesen nem tudjuk, de 2010 óta most először merült fel a komoly politikai és gazdasági krízis lehetősége Magyarországon, ami szűkíti a kormány mozgásterét. Az Orbán-kormány jövője nagyban függ az orosz-ukrán háború alakulásától, no és természetesen attól, mennyire gondolja…..
Megoszlanak a vezető német gazdasági intézetek becslései a 2023. évre vonatkozóan, de egy kicsit mindegyik optimistábban látja a jövőt, mint pár hónappal korábban. ..
Elegem van a nyavajgásból, hogy az ukrajnai háború árát Európa fizeti meg. Európa kizárólag magának köszönheti azt, amiben most van. Tetszettek volna gondolkodni... Európa évtizedeken keresztül üzletelgetett, kiszolgáltatta magát egy birodalmi álmokat dédelgető, agresszív, ázsiai diktátornak és…..
  Amikor a Fidesz tavasszal behúzta a negyedik kétharmadot, rögtön azon kezdtem agyalni, hogy ez már olyan brutális pofon, amely biztosan felébreszti az ellenzéket. Négy ekkora saller után egy kölyökkutya is megtanulná, hogy valamit változtatni kell. Több mint nyolc hónap telt el a legutóbbi pofára…..