Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kertesz Lilla

12 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az onboarding folyamat sikeressége kulcsfontosságú az új munkatárs és a szervezet szempontjából is. Új belépőként képzeljük csak el azt a helyzetet, hogy többkörös interjúfolyamaton átküzdve magad lelkesedéssel, izgatottsággal telve belépsz új munkahelyed ajtaján, a recepcióhoz sietsz, bemutatkozol…..
Az állásinterjú gondolata sokunkban szorongást kelt, ugyanis ott van az a bizonyos megfelelési kényszer: szeretnénk megfelelni az elvárásoknak és magunkat jó színben feltüntetni, valamint sikeresen és eredményesen teljesíteni, hogy tovább jussunk a következő körbe vagy pedig megkapjuk azt a bizonyos…..
    A ChatGPT hamarabb létezett, mint azt gondolnád. Nem, nem arra célzok, hogy évekkel ezelőtt elkészült az első prototípusa, mint ahogy népszerűvé vált. Annál sokkal-sokkal régebbre gondolok, körülbelül évezredekkel, ha nem évmilliókkal ezelőttre. Azt figyeltem meg, hogy a legtöbb mesterséges…..
  A mesterséges intelligencia (angolul: Artificial Intelligence, vagyis AI) egy rohamos léptékben fejlődő terület, amely az utóbbi időszakban egyre szélesebb körben terjedt el, szinte gomba módon szaporodik, és a lehető legváltozatosabb területeken gyorsíthatja fel és teheti hatékonyabbá a munka és…..
Az elmúlt, körülbelül fél évből, 3,5 hónapot töltöttem az USA-ban. Ebben az időszakban volt lehetőségem belelátni egy induló vállalkozás folyamataiba a kezdetektől egészen az első visszatérő ügyfelek megjelenéséig. Részt vettem számos kapcsolatépítő és üzleti eseményen, egy online BNI eseménytől…..
Az elmúlt hetekben az egyik ügyfelem belefogott egy nagyszabású iroda-átalakító projektbe, amelynek célja, hogy kialakítson egy inspiráló, kreativitást és cselekvést serkentő irodai környezetet. A cég - bár már 20 éves elmúlt - rendkívüli sebességgel fejlődik és szeretné is fiatalos lendületét…..
A XXI. században a gyorsan változó környezetben a szervezetek akkor tudják megállni a helyüket, ha lépést tartanak a változással és a rohamos fejlődéssel. Ennek érdekében sokszor szakítani kell a hagyományos elképzelésekkel, tendenciákkal. A vezetőknek és dolgozóknak a rugalmas, versenyképes,…..
Dale Carnegie Sikerkalauz 2. avagy a Hogyan fejezzük be az aggódást és kezdjünk el élni c. könyve igazi klasszikusnak számít a személyiségfejlesztő-  és sikerkönyvek között. Bár Carnegie a könyvet 1948-ban írta, üzenete mai napig aktuális a modern kor olvasója számára is, ezért összegyűjtöttem a…..
Ezzel a cikkel elindul a ‘The Traveling Coach’ vagyis ‘Az Utazó Coach’ nevet kapó rovatom, ahol az utazás témakörében fogok cikkeket írni és megosztani pszichológiai/coach aspektusból. Az első cikkemben egy rendkívül inspiráló interjút olvashattok Illés Adorjánnal, aki négy év alatt körbebiciklizte…..
Az utóbbi időben valószínűleg te is sokszor találkoztál már a “level up” avagy a “szintlépés” népszerű fogalmával. Én, személy szerint, a videójátékokra gondolok először, amikor meghallom ezt a kifejezést és izgatottsággal tölt el eljátszani a gondolattal, hogy szintet léphetek a fejlődésemben,…..
  A 2019. április 17. és 19. között megrendezésre került Startup Safarieseménysorozat keretei között részt vettem egy befektetői panelbeszélgetésen a Millenáris Startup Campus-on, ahol a magyar startup világ néhány befektetője osztotta meg gondolatait és tapasztalatait arról, hogy milyen…..
  Néhány héttel ezelőtt egy barátnőm, Balogh Nikolett, elküldött nekem egy cikket ‘Depth’ (mélység) címmel. A Budapestről Győr felé tartó vonaton végül elolvastam ezt a cikket és elgondolkodtam ezen a témán. A cikk szerzője, Steve Pavlina, azt állítja, hogy a mai ‘instant’ világunkban ilyen vagy…..