Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hogweed

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tartalomjegyzék gyanánt Biztonság Konkrét gyanúsítások Autizmus Az egyik leggyakoribb védőoltásokat érintő gyanúsítás, hogy közrejátszanak az autizmus kialakulásában. Az autizmus egy szociális és kommunikációs készségek zavarában megnyilvánuló összetett fejlődésneurológiai rendellenesség, mely…..
hogweed 2014.03.30 19:48:53
@[Prolixus]:

Számomra végtelenül fárasztó, hogy ha másfél évente nem bírom visszafogni magam és beírok valahová valami hasonlót, akkor csak arra számíthatok, hogy profi módon leoltanak. Legutóbb valami indexes cikk alá írtam be úgy két éve, hogy én bizony ki fogom szedni a fiamat ebből - pont ez ellen érvelt a cikkíró -, hamar le is autistázott engem az egyik hozzászóló.

Igen, direkt tettetem a hülyét.
Ne keverjük már ide az összes embert, aki kapott olyan oltást. Ne gondold, hogy tömegek oltatták be magukat terhesen azzal a trutyival. A védőnőnk azt mondta nekem, hogy mindenkit le tudott beszélni a körzetében, kivéve egy kismamát ... úgyhogy nála 1ből 1 lett a találati arány, a fiam lett az áldozat. Lehet kételkedni, meg minden.

Semmi sem bizonyít semmit, természetesen. Nekem pedig semmi tehetségem nincs ahhoz, hogy fejezeteken keresztül folytassak egy ilyen parttalan vitát. Annyit tudok, hogy teljesen más ligában játszunk. Neked, nektek megrögzött véleményetek, hogy semmi köze nincs az oltásoknak az autizmushoz, és ebben kényelmesen a segítségetekre siet mindenféle kellemes tanulmány, amely megnyugtatóan igazol.. mit is? Hát azt, hogy ha Jóska részegen megy az utcán, majd elesik, beveri a fejét és elkezd vérezni, akkor a vérzést nem a pia okozta. Valóban nem. Pont így képtelenség laborvizsgálatokkal autizmust felfedezni az injekciós tűben.
Nekem nem célom semmit bizonygatni, egyetlen dolgom van: kihozni onnan a fiamat és eszem ágában sincs mindent végigolvasni pro és kontra. Számomra éppen eléggé meggyőző, hogy az oltáskivezetés jót tesz neki. Miért tesz jót, ha az oltások nem ártanak semmit? Miért nézett jóval értelmesebben, amikor befejeztem nála a bárányhimlő elleni oltás (Varilrix) kivezetését? Véletlenül? Persze, mindig minden véletlen, csak továbbra is magabiztosan lehessen szajkózni az egzakt válaszokat.
Miért tett jót ezeknek a gyerekeknek is?
(Itt jó bőven megtalálod, mit is takar az a szó)
findingnoahsvoiceautismrecovery.blogspot.hu/

alexautismoysurecuperacion.wordpress.com/

missionjonah.blogspot.hu/

Tudom, tudom, tudom, nem bizonyít semmit, hogy mindhárom blog írója komoly eredményeket ért el a gyerekénél, mert nyilván fizették őket azért, hogy ilyeneket irkáljanak.

Egy dologra nem válaszoltál: mit fogsz mondani pár évtized múlva - mert gondolom hogy tényleg eltart még addig, s ha úgymond szerencsétek van, akkor még tovább is, mert a végtelenségig tuti véleményetek nem dől meg hivatalos, szentesített módon még életetekben -, amikor csak a legkonokabbak tudják majd tagadni, mekkora károkat okoztak az oltások? És itt a végén nyilván viccesen hangzik: egyáltalán nem vagyok oltásellenes ember........
hogweed 2014.03.30 20:07:02
@Ferenci Tamás (vedooltas.blog.hu):

Avagy: amíg nincs olyan információnk, amely minden kétséget kizáróan meggyőz minket, addig igyekszünk mindent megcáfolni, amit nagyon sokan állítanak.

Teljesen véletlenül, hehe, van egy olyan videó a fiamról, amely egy-két nappal az MMR oltás előtt készült, és egy olyan is, amely pár nappal utána. Tényleg. Ha a kedvetekért összevágnám és feltenném a youtubera titkosított linkkel, akkor is hiába fáradnék, mert bele lehetne kötni, de akkor is így volt: előtte boldogan ugrabugrál a konyhában - ja hogy már ekkor sem volt minden rendben? Nem hát, hiszen azt állítom, hogy a H1N1 ellenivel indult, míg másnál az Infanrix vagy a BCG kopogtatott be kedvesen -, csapkodja a szekrényajtókat, a pár nappal későbbin pedig révetegen, céltalanul kószál a parkban, semmire sem reagál, leszegi a fejét, hátrafelé jár. Elvesztette a kapcsolatot a külvilággal. Ugyanezt mondta és mondja sok-sok szülő. És jössz te meg rengetegen mások és hozzátok a dokumentumokat, hogy így nem igaz, úgy nem igaz. Engem nem érdekelnek ezek a bizonyítékok, mert semmire sem jók. Megmondtam feljebb: nem érdekem görcsösen bizonygatni, hogy de igen, van kapocs. Egy olyan apa vagyok, aki nem dőlt be az első huszonnyolc összeesküvéses antivax oldalnak. Több mint fél évig olvasgattam és beszéltem aztán pár emberrel is, amíg meggyőződtem róla, hogy ha az oltások által otthagyott szemetet kitakarítom a gyerekből, sokkal jobban lesz. Nyolcféle oltással lett megáldva a születés előtt szerzettel együtt, ezekből még csak a harmadik után vagyunk - rengeteg ideig tart egy - és bár még van bőven az ultramaratonból, teljesen más a kisember.
Természetesen tudom, hogy ha egészséges lesz, azt fogják mondani a legokosabb emberek, hogy kinőtte. Ez van.

A cikkedet nem tudom elolvasni. Elég belenézegetni, látni a gúnyos hangvételt, amellyel az ártalmatlan thimerosalt védelmezed. Nem lehetne egyszerűbb dolgod, ha abban hiszel, amit írsz, hiszen tömegével szállítja neked a tudomány a bizonyítékokat, amelyekről tudom jól, hogy egy szarkupac az egész.

Hogy nem fair? Az persze fair (tényleg az, csak más ligában, más súlycsoportban indultunk), hogy én egyszerű szülőként leírom nagyrészt azt, amit a saját életemben tapasztalok, és ami, most mit csináljak, egybevág sok más család tapasztalataival. Illetve amit te csinálsz, az mitől fair? Attól, hogy te elhiszed, hogy az a sok millió gyereken alapuló példa megállja a helyét.
Ha megállná a helyét minden, amit állít az a rengeteg példa, amely igazolja, hogy az autizmusnak semmi köze az oltásokhoz, akkor nem lenne kb. minden hatvanadik gyerek autista. [Igen, igen, csakis mástól lehet az, természetesen.]
hogweed 2014.03.30 20:09:52
@Ferenci Tamás (vedooltas.blog.hu):

Én meg azt tartom érdekesnek, hogy egyáltalán nem foglalkozol a többivel. Meg sem próbálsz válaszolni a kérdésre, amelyet - oké - nem neked tettem fel: miért tesz jót a fiamnak és sok más gyereknek az oltáskivezetés? Miért, ha az oltás semmit nem ártott nekik? Betettem három blognak a linkjét, amelyekben anyukák számolnak be naplószerűen az egészről.

Jaaa, komolytalan vagyok, mi az, hogy három anyuka, amikor neked hárommillió anyukád van, akik stbstb. Jól van, nyertél, nyertetek, minden jókat.
2001 óta szolgáló, leharcolt íróasztaltól vettem búcsút a költözésnél, az alsó fiókban őriztem a kiemelt ügyek hordalékait. Ahogy kipakoltam a poros dossziékat, sorra megelevenedtek az elmúlt nyolc év nagy történetei: az In-Forrás Kht. viselt ügyei, Baja Ferenc és a Proware…..
A Britain's Got Talent című szigetországi tehetségkutatóban feltünt skót szűzlány, Susan Boyle olyan médiahisztériát indított el, amire az elmúlt években nem nagyon volt példa. A múlt hét szombaton bemutatkozott 47 éves tehetség hangja valóban kiváló, és meglepően…..
A TV2 napi sorozata a múlt héten a teljes lakosságban a 2. lett közvetlenül a Barátok közt első helyezése után, a 18-49 korosztályban pedig a 3., a BK és Az első bevetés című amerikai akciófilm után, amit vasárnap este adott az RTL Klub. A Top 2-3. helyezést mindkét…..
w Takarodó 2009.03.23 06:00:00
Eltakarodik hát. Lemondását négy és fél éve követelik ellenfelei, akik azóta egyre sokasodtak, és sok közülük ellenséggé aljasult. Kezdetben azért, mert úgymond senki nem választotta őt. A választók Medgyessy Péternek adtak felhatalmazást, tehát Gyurcsány Ferenc illegitim.…..
Ezt a különös hírt nem bírtuk kissé kiigazítva nem újraközölni: a Sporthíradón találtunk beszámolót arról, hogy a bolgár női jégkorong-válogatottat 82 góllal verték a szlovákok. Mindez szeptember 6-án, szombaton történt, a Lettországban rendezett olimpiai selejtezők…..
hogweed 2008.09.08 12:28:42