Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mucibak

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igen aktuális kérdés: hová tegyük az egyáltalán nem jó fej, sőt, gátlástalan bűnöző burzsujainkat? Van, akit egyelőre mentelmi jog véd, van akit nem, de hogy néhány jól öltözött, dúsgazdag politikus-vállalkozó hamarosan hűvösre kerül, afelől ne legyen kétségünk.…..
Egyetemista fiú ül a szobájában és híreket néz a tévében. Minden csatornán a H1N1 gyors terjedéséről van szó. Szülei benyitnak hozzá, és közlik; színházba mennek. Kérik, hogy délután menjen el az orvoshoz, és hozzájuk hasonlóan oltassa be magát a H1N1 ellen. A fiú…..
Miközben ezt a pusztot fogalmazzuk, mi tűrés-tagadás, elnézést a kifejezésért, de halkan fingadozunk. Hogy miért? Szeptember elején posztoltuk be azt a nagyon is viccgyanús plakátot, amit a Vértes Volán egyik megállójában fotózott Bozsi egyik ismerőse. A következő szöveg állt…..
Dudált a kispapa, válaszul persze eltörte a fogát a taxis. Az áldozat rendőrt hívott, a személyszállító megjuhászodott, de már későn. A kismama kiborult, és megírta a Homárnak, hogyan kezelte az ügyet hivatalból a rendőrség. Véres részletek alant. Nem vagyok egy nagy…..
Ezt írtam a Fidesz "Mert én itt születtem" című Ben-Hur-hosszúságú születésnapi DVD-jéről az Indexen. Ennek a posztnak az az értelme, hogy lehessen kommentálni, amit ott - nem a Lendvay utcában, hanem az Indexen - egylőre nem lehet...
A 2008-as év legszívbemarkolóbb, egyben legmulatságosabb képernyős élménye volt, amikor Vitray "Rezignált" Tamás, Kossuth Lajos híres retorikai teljesítményeit überelve, a suttogástól az ordításig terjedő skálán leközvetítette Vajda Attila 1000 méteres kenuaranyát…..