Regisztráció Blogot indítok
Adatok
npityusk

0 bejegyzést írt és 48 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hajnalban a Blikk hozta le elsőként az RTL A farm című műsorának szereplőinek képes listáját, amit elnézve kezdjük elhinni, hogy ez a műsor tök más lesz, mint a Való Világ volt, hiszen a jelentkezők között kapásból egyet sem találunk, akiből simán kinézünk egy keményebb pornós múltat, és az…..
Próbáltuk rendezetlenül, próbáltuk kitett szabályzattal, próbáltuk tiltással, beszélgetéssel, nem ment. A posztok alatti társalgás nagy része megreked az értéktelen, semmirevaló, időrabló személyeskedés szintjén, a becsületsértéstől a rágalmazásig van itt minden. Hát jó, akkor mostantól…..
npityusk 2016.01.23 15:01:58
Itt az ősz, hiába pasztellszínűek még a delek, ha a hideg estéken a tél már ott áll az ablakoknál, és úgy bámul be, mint valami b-osztályú horrorfilm sorozatgyilkosa. Nem elég ide a távfűtés, egy egész ország húzódik közelebb a tévékhez, hogy melegedjen. Hogy meséljenek…..
Németh Kristóf újra feltűnik a Barátok köztben, az általa megformált Kertész Géza ugyanis megszökik a börtönből - írja a Blikk. Hogy Kertész Géza mennyire lesz tartós szereplő a sorozatban, egyelőre nem tudni, de az a lap infói szerint biztos, hogy szeretne egy-két dolgot…..
npityusk 2013.02.20 15:56:14
@Mérgező Hulladék: Vagy csak vesz egy STKs(hipster) szemüveget mint Superman annó és senki sem fog ráismerni :D
Ki tudna csak úgy a seggén maradni most, amikor már két napja tudjuk, hogy a hétvégi X-Faktor maratonra készülő énekesek közül az egyik a szavazatok 49 százalékával vezet, a másik kettő meg a maradékon osztozik 27-24 arányban, azaz egyelőre még ketten vannak szopóágon (3…..
Subba A világ legszebb veboldala 2012.11.09 16:51:33
Sajnos nem adja vissza az érzést a kép, talán ha klikkeltek, és ellátogattok az oldalra. Csillog, villog, ragyog, animál, seggbe, szájba, szembe, teszi, kéri! Kérjük vissza a régi internetes oldalak hangulatát, világát! ..
npityusk 2012.11.09 17:54:41
www.facebook.com/evamaria.kovacs

Adatlapja ha esetleg...
Ejnye már, szabad ilyet? Az NMHH biztos örült az egészen őszintének tűnő kifakadásnak, amiben benne volt ki tudja hány évnyi szopás a papundekli díszletek és s Sör feliratú sörök között, a kurva anyád, gondolhatta Rékasi Károly, azt a rohadt ribancot, azt, ha műr nem…..
npityusk 2012.11.08 17:47:43
Az én apukám meg főkönyvelő - mondta nekem az óvodában a Kovács Zoli, majd egy olyat csulázott a rakétamászóka mellé, hogy beleszédültem a zöld ötven árnyalatába. Felkészületlenül ért, annyit azért tudtam, hogy az én nővérem pedig ének-zene tagozatba jár, olyan…..
npityusk 2012.11.06 16:19:07
@hardw: Link? :D
A SuperTV2 indulásának árnyékéban a The Voice tegnap egy antipatikus Jim Morrison-klónnal és másfél jó hanggal igyekezett megtartani azt a másfél millió nézőt, aki még nem unt rá a műsorra. Ja, és egy borznak fazonírozott barátnőt is bezavartak a színfalak mögé, hadd legyen…..
npityusk 2012.11.03 11:50:55
Elég nehéz elhinni, de a hét legszórakoztatóbb műsorát nem az HBO-n, vagy az AXN-en vetítették. Hanem a HírTv-n. Ráadásul ott is egy olyan kulturális műsorban, amit még akkor is nehéz lenne végignézni, ha Victoria Swinger mesélne benne a művészi célú ejakuláció állami…..
A Való Világ jön és aztán megy, Vágó István már a nyugdíjban borozgat, Friderikusz Sándor pedig már megint az RTL Klubon vezet műsort, de egy dolog állandó: a Barátok közt. Igen már tizennégy éve megy a szappanopera, aminek ma este háromnegyed kilenckor adják a 6000.…..
npityusk 2012.03.07 21:41:48
npityusk 2012.03.07 21:43:51
Háromhetes szünetre vonul a Barátok közt, írja az origo. Az RTL Klub szappanoperája, amiről kiváló hogyvoltokat lehet olvasni itt, január elejéig megy pihenőre, mert válság van emberek, és az RTL Klub is ott spórol, ahol tud. Az idei utolsó adás december 12-én kerül…..
A Fem3 videójának megnézése után hirtelen nem is tudom eldönteni, hogy melyik súlyosabb, ha Pákó "szoros" macskát keres Zsuzsi szoknyája alatt vagy ha Joshi egy A4-esre felskiccelt sorsképlet és egy megrázónak szánt vallomás után kijelenti, hogy Pákó értelmes ember,…..
Seth MacFarlane, a Fox egyik aranytojást tojó tyúkja, a Family Guy, az American Dad! és a The Cleveland Show készítője vállalta be, hogy feltámasztja a Flintstones, azaz Frédi és Béni kalandjait. MacFarlane azt nyilatkozta a Fox Upfronts-on (erről bővebben itt), hogy hatalmas…..
Amikor a köztévé átalakításakor úgy döntöttek, hogy az m2 ifjúsági/gyerekadó lesz, vélhetően nem az alábbi orosz videóban mutatott zenés-táncos műsorszámra gondoltak a műsorszerkezet sarokköveként, de a remény hal meg utoljára, ugye.   ..
comment:com A bulvár vajon mi? 2010.12.07 15:36:53
Elég ha márkázzuk Liptai Claudia seggét, vagy ha rávesszük Kiszelt Tündét, hogy brandelt kezes-lábasban csináljon magából hülyét? A bulvárt tényleg csak a hajnali sötétben döcögő ingajáratokon olvassák, vagy a Népszabadság mellett most már az értelmiség is magába töm…..
Furcsa kis közjátéknak lehettek szem- és fültanúi azok a szerencsések(?) akik a Megasztárt választották szombat esti szórakozásként, a magyar televíziózás egyik nagy öregjének számító Friderikusz Sándor ugyanis élőben fakadt ki és mondta el, ami a lelkét nyomja, azaz azt,…..
Egy olvasónk azért ment el a Megasztárba, hogy megnézze egyik haverjának a fellépését, de nem egészen úgy sült el a dolog, ahogy azt szerették volna, illetve a Tv2 meghirdette. Átveréses sztori változatlan formában alant, modern rabszolga motívumokkal.Egy kedves barátom bejutott a…..
Jártunk az Éden hotel castingján, és megtudtuk, hogy a magyar verzió, annak ellenére, hogy a jelentkezőktől főleg dugási hajlandóságukra vonatkozó kérdéseket tettek fel, nem trash reality lesz, de nem ám, hanem egyfajta szappanoperaszerű izé, amiben a szerelem, meg a…..
A Gawker-birodalom sci-fi szakblogja, az io9.com szedte össze azt az ötven égetően fontos kérdést, amire jó lenne még ma választ kapni, és amire sejthetően nem fogunk persze, mert Lindelof és Cuse a satán fattyai. Mivel jó részük spoileres a sorozatot magyarul követőknek, csak…..
Csökkentek az Econet veszteségei, köszönhetően többek közt a Neo FM névvel elhíresült rádiónak. Mivel a reggeli sávot magasan nyeri az adó, így komoly pénzek folytak be az üzemeltetőnek. 2010 első negyedévében máris jobb eredményeket produkált a cég, szám szerint az…..
Tegnap még csak egy sorozat, a No Ordinary Family című dráma szerepelt az ABC újonclistáján, ma viszont már hét újoncról tudunk, mert az idén Lostot vesztő és FlashForwardot kaszáló ABC megvadult, és élre állt a sorozatberendelő versenyben, ami majd az upfrontson…..
Már ha egy klisés sitcom lenne, az azoktól megszokott, mindent elmagyarázós, visszaemlékezős, zenés záróképpel és egy "csavarral". De nem az, hálistennek. ..
npityusk 2010.05.13 16:42:53
Hiába akart Stohl András teljes erőbedobással magyar Jack Bauerré válni, hiába merült a viszkitől opálos lélek legmélyére, csak hogy hitelesen tudja hozni a karaktert, a Duna Televízió nem értékelte az emberi és színészi erőfeszítéseket: kihajították a Tűzvonalbanból.…..
npityusk 2010.05.10 16:06:59
Kiss Péter programigazgató már tavaly megígérte, hogy a Tv2 abbahagyja a kapkodást, és felépíti azt, amit eddig nem sikerült, pedig az RTL Klub a sajátjára lassan már műemléki táblát is kitehetne. A délutántól a főműsoridő végéig ívelő programstruktúrát. Már akkor…..
npityusk 2010.02.18 19:48:02
@perrymason: Coca Cola, Pepsi, Kofola
npityusk 2010.02.18 19:49:15
@perrymason: Coca Cola, Pepsi, Kofola