Regisztráció Blogot indítok
Adatok
orwell

0 bejegyzést írt és 54 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Modorosblog Az önjelölt zsidó 2011.05.22 16:46:00
Ha már olyan szépen megemlékeztünk államalkotó nemzetségeinkről (különös tekintettel a magukat németnek tartókra), bűn lenne pont Őket kihagyni a felsorolásból. És persze tudjuk, hogy a több évtizedes belharcokat is szító vita - miszerint most akkor nemzetiségről,…..
orwell 2011.05.24 07:06:47
@Hadrian77: fordítva!!!-a zsidó taknyos
Gyöngyöspatáról busszal mintegy háromszáz cigány nőt és gyermeket szállítottak el péntek délelőtt, civil szervezetek segítségével. A Vöröskereszt bonyolította az akciót, de a buszok költségeit egy roma aktivista szerint Richard Field, Magyarországon élő amerikai üzletember…..
orwell 2011.04.23 21:04:22
@44: baromság
„A szó szemüveg, s részben szem is ahhoz, hogy mit gondoljunk. Birtokba venni egy szót annyi, mint birtokba venni az általa jelölt valóságelemet. Minden definíció kérdése.” (Giovanni Sartori) Magyarországon kegyetlen háború dúl a verbális hadszíntéren. Arra hívom az…..
orwell 2011.04.04 16:04:48
@is: melyik országban élsz?
Egyre gyakrabban merül fel a Budapesten, hogy a kerületi önkormányzatoknak túl nagy a befolyása, nem tud tőlük működni a város, nem lehet megvalósítani nagyobb és komplexebb beruházásokat, mert pitiáner politikai érdekek miatt megfúrják a helyi vezetők. Szükség lenne az…..
Xantus Barbara biztos benne, hogy akár már ősszel más csatornán folytatódhat a férje, Szurdi Miklós által rendezett új sorozat. Mint a színésznő az Új Ásznak elmondta, már több csatornától is megkeresték őket. Mint ismert, az RTL Klubnak nem volt elég a Casino első három…..
orwell 2011.03.06 12:31:20
@algi: biztos lehet ennél jobbat írni, rendezni , de én a hazai gyártást üdvözlöm!- legalább elkezdték!!
3 kamerával beállnának egy színházba /mint régen/ jobbnál jobb müsorok születnének!!
Más kérdés, hogy a nézetség elérné-e a kívánt v. elvárt szintet!!
A sorozat bevezetőjét itt, a második részt pedig jövő hétfőn (03.07.) olvashatod. Valamilyen megkérdőjelezhetetlen oknál fogva a történelmet mindenhol nemzeti történelem formájában tanítják. (Az okot természetesen ez az egész sorozat megkérdőjelezi, de ez egyelőre maradjon…..
A Budapesti Ügyvédi Kamara elnökhelyettesét eképpen vezeti föl ez a kedves társasági színes kiadvány, mint a TOP 100 ügyvéd egyikét: "Nehéz volt annak idején bekerülni, de Dr. Bérczes Róbert márciusban lesz negyven éve, hogy a pályán van." Annyira nehéz talán…..
orwell 2011.03.02 19:52:23
A kormány mostani megoldása arra emlékeztet, mint amikor a régi, hatalmas drog-dealerek le akarnak számolni az új dealerekkel. Amikor a régi maffia harcol az újjal a területért. Amikor a prostituáltak kiutálják a területekről az új lányokat. Szó sincs itt arról, hogy az…..
nemszégyelli Bayer és Grün 2011.02.15 11:35:00
Rendkívül érdekes jelenségeket produkál a Magyar Hírlap két nehézfiúja. Bayer Zsolt és Szentesi Zöldi egyaránt önálló, nehezen értelmezhető manőverbe kezdett. Mai produkciójuk még befogadható: Szentesi Zöldi már-már sztálini hangvételű, kritikátlan dicshimnuszt ír,…..
Megfontolja a főváros a Moszkva tér névváltoztatását - mondták önkoris illetékesek a HírTV kérdésére. Eredetileg ugye Széll Kálmán térnek hívták, egészen 1951-ig. A rendszerváltás óta időről időre felmerül a visszaállítás kérdése, meg olyakor új név választása…..
Ha ezt végig tudod hallgatni garantáltan az Internet királya leszel.  ..
Nemzeti Agyhalál A közoktatásrul 2010.09.09 15:18:00
Készül az új oktatási törvény és a nemzeti alaptanterv. A következő hónapokban eldől, hogy gyermekeink – köztük az enyém is – milyen iskolákban, milyen tanároktól, mit fognak tanulni. Eldől, hogy a következő generáció megkapja-e azokat az alapvető ismereteket és…..
Hajdú Péter Facebook-csoportot hívott életre Vágó Istvánt főpolgármesternek címmel, és ez valószínűleg az elmúlt hónapok legszimpatikusabb húzása tőle. Hajdú Molnár Gyula XI. kerületi polgármester odavetett félmondatára reagált eképpen. A szocialista polgármester ugyanis…..
orwell 2010.06.23 20:07:31
Amikor ez a poszt megjelenik, én most valahol a Fertő-Hanság Nemzeti Parkban kisvonatozok a többiekkel, hacsak épp nem szakad az eső. De igazából valószínűleg akkor is, legfeljebb ha szélvihar is van, akkor beleborul az egész kemény mag a Fertő-tóba. De térjünk a tárgyra, mert…..
     Reggelente, ha én viszem óvodába a gyereket, visszafelé a sarki presszóban megejtem a napi első koffeinbevitelt, egy hosszúkávé formájában. A műintézmény helyi alkesz tartalma állandó még e kora reggeli órában is. A törzsközönség egyaránt felvonultatja a…..
orwell 2010.03.19 22:24:18
@Nekünk Mohács kell:
sajnos ez mindegyik pártra igaz! Viszont a legkisebb stábja a Jobbiknak van
 Egy 35-40éves videó arról, hogy Isaac Asimov mit jósol a jövőről, a robotokról és a számítógépekről. Az emberek végre felhagyhatnak azokkal a munkákkal, melyek nem igényelnek kreatív gondolkodást, mert a gépek fogják átvenni ezeket. Így az emberiség végre olyan…..
orwell 2010.03.17 13:09:53
@zéka: ezért van "0"-dik törv.
Ez a szubjektív beszámoló elsősorban a Jobbik politikai attitűdjének gyökeres megváltozását tárgyalja. A videó és a tegnapi rövid élménybeszámoló mellett igyekeztünk viszonylag érdekes képanyagot is létrehozni a tegnapi nagygyűlésekkel kapcsolatban. Ennek kis részét ebben a…..
orwell 2010.03.17 07:16:22
@tony zionist: én már a duna élterelésénél támadtam volna!!!!
Olyan HVCS példányokkal már biztos mindenki találkozott, akik megfúrt kipufogódobbal és kályhacsővel felszerelt tizenhúsz éves, egykor sportos autókból pislognak ki a zselézett hajuk alól és spontán adrenalinsokktól vezérelve bináris gázpedálkezeléssel közlekednek és ha…..
killtheradical Alkalmából 2010.03.15 06:00:00
Lesz-e móka, nem lesz-e (ha eső lesz, nem lesz, ha nem lesz, lesz), nem tudom, de azt tudom, hogy fel kéne dobni már egy kicsit a koreográfiát. Székházat már foglaltunk, tankot már loptunk, mi maradt még? Ötlet? Vigyünk el egy Grippent egy körre! Nem fogja a vízágyú, nehezen lehet…..
A tulipános ládának öltözött Varga Miklós egészen biztosan elénekelte a Nemzeti dalt a Nemzeti Múzeum lépcsőjén, sőt, a nemzeti kebel mintha szegény Tolcsvay Bélát is odapakolta volna egyszer egy Bösendorfer zongorával. A márciusi ifjak dolgairól szóló korabeli sajtóhírek…..
 Erős fenntartásokkal néztem ezt az egész Magyarok Nyilai ügyet. Írtam is róla, mert nem tudtam elképzelni, hogy Budaházy olyan hülye lett volna, hogy állandó megfigyelés mellett támadásokat szervez és azt sem tudtam elképzelni, hogy a magyar rendőrség annyira béna, hogy ezt…..
Orbán Viktor egy vidéki lakossági fórumon kijelentette, hogy amennyiben pártja kormányra kerül, legalizálja az otthoni pálinkafőzést. Ezzel gyakorlatilag elkötelezte magát a messze legtöbb közegészségügyi és társadalmi ártalommal járó drog szabályozásának liberalizációja mellett. Alapvetően lehetne…..