Regisztráció Blogot indítok
Adatok
I'll be Beck!

0 bejegyzést írt és 239 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Öt évvel később, 2009-ben már alig emlékszik valaki a Magyar Jövő Csoportra. Diána sem szívesen. Ma már költő, vallástörténész író és bajkeverő, a szellem embere, aki júliusban is bundás csizmát hord.   Öt kötetesre tervezett Nimród sorozatának első darabja…..
(Dobpergés) ... (Üstdob, cintányér) ...PróbaEmber remekbeszabott menyegzőre készülődős beszámolója után következzék Vaszilisza barátosnénk, aki annyira meg szerette volna osztani a Modoros olvasóközönségével fogalmazását, hogy egyszer már le is lőtte a poént, no de…..
A Zugügyvéd az alábbi üggyel elköszön egy hétre, szabadság miatt:  Kedves Zugüdvégy!Szeretném kérni mihamarabb a segítségét. Az történt ugyanis, hogy a szomszédom megelégelte a kertjébe űrítő macskákat.Végső elhatározásában úgy döntött, hogy patkánymérget…..
Mandiner blog Spiró patkányai 2009.07.10 14:31:00
  Az idei érettségiben citált szerző, Spiró György idén újabb regénnyel örvendeztette meg az olvasókat. Bár a Reakció nem foglalkozott az esettel, más blogokon már komoly vitákat váltott ki a szerző, ill. az eset. Végül is a vita ahhoz a kérdéshez jutott el, hogy…..
Ha valakinek deja vu érzése lenne a mai posttal kapcsolatban, az korántsem a véletlen műve. Mint ahogy örülni is korai egy ilyen típusú "nyereménynek". Levelet hozott a posta, maga a fenséges Microsoft értesít bennünket, micsoda fényességes szerencse ragadott el bennünket és a…..
 A 17 éves lány romantikus regényt akart első szerelemre, megkapta. Sziasztok! Már edzem egy ideje a bátorságomat, hogy tegye meg felétek első nagy lépését és írjon az első szakításomról. Na jó, ez nem az első, mert ugyebár mindenkinek volt kisiskolás szerelme, akivel a…..
Az ártatlan megcsalás így változhat tízéves horrorsztorivá, amiben a férfi elveszíti mindenét a gyerektől az autóig, de soha nem lehet már boldog. Az utóbbi idők legkeményebb sztorija. Úgy döntöttem, leírom ezt a történetet, véleményeket várok, hogy mennyire vagyok hülye…..
Legalábbis ezt állítja Charles Miller biztonsági szakértő, méghozzá teljes joggal: a hírek szerint az Apple nem kezdett el kötekedni, hanem nekiállt a hiba javításának. Miller szerint a hatalomátvétel pofonegyszerű: a szöveges üzenettel olyan bináris kódot tudunk az iPhone-nak…..
Konzervatórium Szakad az SZDSZ 2009.07.05 11:03:00
Több forrásból is eljutott a Konzervatóriumhoz a hír, miszerint az SZDSZ Új Generáció lemondott vezetői, valamint más, a Kóka-féle klikkel szembenálló fiatalabb SZDSZ-esek és a párt akárhanyadik vonala egy új liberális párt létrehozását tervezik. Terveik szerint hiteles(ebb)…..
Munkahelyi (T)error Ez normális? 2009.07.05 08:22:20
Sziasztok!Eredetileg egy contact center ügyintézői állásra jelentkeztem,korábban négy hónapot dolgoztam egy másik bankban, ami nem hosszú idő, de előzmény. Munkaerő közvetítőn keresztül sikerült elhelyezkednem egy közismert bankban július 1-vel (szerdán). Már az interjún…..
Csucsu - REFLUX Smooth Criminal 2009.07.05 08:00:00
Az egész világ Michael Jacksont gyászolja. Igen? Ki gyászolja? Csak egy körkérdés, hogy megszondázzam az éjjeli lepkéket, mert én nem. Aki utálta, az most rotyog magában, köpködi ki a répát, hogy tessék, már éppen kezdték elfelejteni, ahogy a másik buzit, Freddie Mercuryt,…..
Olyan ez a téma, mint a Terminátor: visszatér, ha akarod, ha nem! Feltettem a kérdést, szereted-e a reklámokat, majd egy hétig rakosgattam fel érdekes vagy jó (vagy érdekes és jó) reklámokat. Közben ott és más bejegyzés végén is rendre megjelennek olyan olvasók, akik nem szeretik…..
Dream Theater, Cynic @ Papp László Sportaréna 2009.07.01. 1. fejezet, amelyben a krónikás inkább Franz Ferdinand-koncertre menne, de nem fog Ha valaki úgy 1994 és 2000 között nekem szegezi a kérdést, hogy Dream Theater- vagy Valami-koncertre akarok-e menni, a szemébe röhögök,…..
I'll be Beck! 2009.07.03 14:46:27
Üdvözöllek Erynnis,a következő üggyel kapcsolatban kérem a segítségedet:Egy mezőkövesdi Kft.-nél vagyok alkalmazott ~ 3 éve és 2 évvel ezelőttdöntöttem úgy,hogy a Miskolci Egyetemre kezdek járni a munkám mellett.A munkáltató köteles elengedni,ám azokra a napokra nem köteles…..
Szerdán indult a fergeteges történet, ami már az elején földre vitt, pedig akkor nem is sejthettem, micsoda fordulat következik még. Az egész úgy indult, hogy a zene.hu oldal írt egy beharangozó cikket a Dream Theater koncertjéhez. A következő szenzációt a rövid írás közepébe…..
Persze a netes profil oldalán volt egy zavaró mondat: „Nem azért vagyok itt, mert bármi bajom lenne” Azért ez akkor is kicsit furcsa volt, de átléptem a dolgon.A kép innenSziasztok!Sokáig vaciláltam, hogy megírjam-e a sztorimat, végül úgy döntöttem leírom. Bár…..
Jó nagyot kívánok! Ezúttal Erik örvendeztetett meg minket egy mesteri összeállítással, ahogy Reckl Amálka nemrég szintén megtette a saját szemszögéből. Törjünk hát a lényegre: "Elvont vagyok, úgysem értesz meg-blog" Rózsaszín virgoncságom fémízű sötét…..
Még érettségiző koromban találkoztam olyan vizsgabiztossal, aki egy kukkot sem értett németül, mégis lelkesen bólogatott, miközben kitartó mellébeszéléssel igyekeztem kibújni a kihúzott tétel témája alól. Hasonló szituációval szembesült olvasónk egy állásinterjún, ahol a…..
Ő egy magányos farkas(ember) típus, aki nem tud vagy inkább nem akar tartós kapcsolatban élni. Nem vezet sok jóhoz ha összezárunk egy kapcsolatfüggőt egy örök agglegénnyel.A kép innenSzervusztok!Úgy érzem, nekem is meg kell írnom a magam történetét. Valójában azért, mert…..
Valljuk be őszintén egyedül lenni nem jó. De olyan emberrel lenni sem, akit nem szeretünk tiszta szívünkből. A kép innen Sokat gondolkodtam kiírjam-e magamból ezt  a történetet. 2001-ben kezdődött.... Már régóta rosszul éreztem magam a házasságomban de végre…..
A The Sun kiszivárogtatott adatokra hivatkozva közölte Michael Jackson boncolásának részleges eredményét.Szinte teljesen kopasz volt, paróka volt rajta halálakor.Legalább 13 plasztikai műtéti heg volt az arcán. Az orrgyök gyakorlatilag hiányzott.Több bordája el volt törve, ami…..
I'll be Beck! 2009.06.29 12:52:59
@S. Annyi: Szerinted Malmsteen, Vai és a Deep Purple hatása a mainstream szórakoztatóipari trendekre, és a popkultúra egészére, Jackoéhoz mérhető?

Az Autobotok és Álcák ősi csatározásának földi harcának második nagyobb ütközete tömegeket vonzott a mozikba. Az előzetes várakozások szerint minimum 150 millió dollárt került volna  a kasszába, az optimistábbak 180-ra saccolták, de volt olyan is, aki a 200 milliót sem…..
I'll be Beck! 2009.06.29 00:25:03
Modorosblog Bezzeg... 2009.06.28 16:49:00
-Ez a BKV egy vicc. 300 forintos buszjegy? Ennyiért Berlinben meg Bécsben apám tudod, milyen szolgáltatást kapsz? Hajszálpontos csatlakozások, tiszta szerelvények, udvarias sofőrök meg ellenőrök, ezzel szemben itthon meg köszönni nem tudó, nyolc általánost végzett…..
I'll be Beck! 2009.06.28 23:47:17
Harry Potter sikere töretlen és legalább 50%-ban magyarázatra szorul. Magyarázatra szorul, mert nem hiszem el, hogy ilyen szilaj fétishullámot lehet vetni pusztán a mágia szédítő erejével, amit iskolai környezetbe helyezünk. Nem úgy van az, hogy a biológiát átnevezem…..