Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tv88

0 bejegyzést írt és 59 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Juventus célja az olasz bajnokságban mindössze annyi maradt, hogy az élmezőnyben végezzen, s ezzel biztosítsa helyét a Bajnokok Ligája következő kiírásában, azonban van még lehetőség arra, hogy a csapat egy trófeával mentse a nehezen menthető szezont. A zebramezeseknek ehhez meg kell őrizniük az…..
A Juventus a válogatott szünetben nehéz menetelésre készülhetett, hiszen a hátralévő kilenc bajnoki számos kihívást tartogat nívós olasz csapatok ellen, s ezen kívül Massimiliano Allegri csapatának még az Olasz Kupa kétmeccses elődöntőjében is bizonyítania kell. Szombaton a Lazio az ellenfél…..
A Juventus a Frosinone ellen elért kínkeserves 3:2-es győzelemmel szakította meg négy mérkőzés hosszúságúra nyúló nyeretlenségi sorozatot, s mivel a zebramezeseket üldöző AC Milan az utolsó pillanatokban győzni tudott a Lazio otthonában, be kell gyűjtenie a három pontot vasárnap este. Massimiliano…..
tv88 2024.03.03 22:34:46
A Juventus hullámvölgybe ért, hiszen az Empoli ellen elért 1:1-es hazai döntetlent követően vereséggel tért haza az Inter otthonából, majd a zebramezesek Torinóban szenvedtek vereséget az Udinese csapatától. Massmiliano Allegri fiainak így bőven van mit javítaniuk, s a három pont megszerzésére a…..
tv88 2024.02.17 19:54:34
@BigChris: ha ő fizetne azért, hogy itt maradhasson, azzal se tudná egalizálni azt a rengeteg kárt, amit okozott
Massimiliano Allegri az Inter egygólos győzelme után a DAZN mikrofonja előtt értékelt, s először arról kérdezték, hogy ezzel az Inter bebiztosította-e magának a scudettót. „Ezt nem tudom megmondani, de nekünk folytatni kell az utunkat, a mai nehéz meccs volt, tudtuk, hogy ez lesz egy erős csapat…..
A Juventus továbbra is tartja a lépést az éllovas Interrel, s a Napoli ellen elért fontos győzelmet követően a zebramezesek péntek este a Genoa otthonába látogatnak, hogy újabb három pont begyűjtésével erősítsék tovább pozíciójukat a bajnoki tabellán. Massimiliano Allegri keretébe ezúttal…..
A Juventus Bergamóba látogatott, és a rangadón egy ponttal térhetett haza a gólt nélkülöző meccs után. „Elégedett vagyok a ponttal és a teljesítménnyel.” - mondta a mester a DAZN munkatársának. „Jól játszottunk 60 percig, de többet is megvalósíthattunk volna technikailag főleg az utolsó passzok…..
tv88 2023.10.01 21:12:56
A Juventus ma hivatalosan is megvált csapatkapitányától, Leonardo Bonuccitól, aki az Union Berlin játékosaként folyathatja pályafutását. A veterán védő a személyes Instagram-fiókján búcsúzott a zebramezes klub szurkolóitól. "Leonardo Bonucci vagyok, 19 éve professzionális futballista. Ebben a…..
tv88 2023.09.02 00:33:37
@Pilsnerurquell: "Nos amint azt itt tudjátok inkább már PL meccseket nézek és Pool drukker lettem"

Önmagad paródiája vagy
A Juventus idegenbeli győzelemmel zárta a szezont, azonban a Federico Chiesa találatának köszönhetően kivívott 1:0-ás győzelem sem volt elegendő az Udinese otthonában, mert közben mind az Atalanta, mind az AS Roma begyűjtötte a három pontot. A zebramezesek így az olasz tabella hetedik helyén…..
A TuttoMercatoWeb értesülései szerint Adrien Rabiot arról tájékoztatta a Juventus vezetőségét, hogy nyáron elhagyja a klubot, nem kívánja meghosszabbítani a lejáró szerződését. Mauricio Pochettinót a minap bejelentette a Chelsea, az argentin mester pedig már a jövőt tervezi a londoni kékeknél, és…..
tv88 2023.05.31 08:24:50
@Rikster: A középpályára akkor is nagy nevet kell igazolni. Ha nem lesz rá mód, akkor viszont játsszanak az olaszok és/vagy fiatalok. B kategóriás afrikaiak semmiképp.
tv88 2023.05.31 08:32:24
@Pilsnerurquell: másfél év alatt 4 edző nem látja benne, azt amit te
Tegnap futótűzként terjedt a hír, hogy a június 15-ére kitűzött tárgyalás helyett már ma, május 30-án bírósági meghallgatáson jelennek meg a Juventus és az FIGC ügyészségének a képviselői, miután Giuseppe Chinè és az Öreg Hölgy ügyvédei vádalkut kötöttek. Kora délután már érkezett is a hír, hogy a…..
tv88 2023.05.30 20:59:40
@Del Butus: add hozzá szépen a bl-ből kieső bevételeket és mindjárt kijön egy kb 80 millió eurós kiesés/büntetés. Hivjuk, aminek akarjuk
tv88 2023.05.31 07:48:49
@venember83: Azért azt a Bl szintet se kell túldimenzionálni, csak mert ősszel megégettük magunkat ezzel a kóklerrel. A két milánóit se tartom sokra, ők is 10-12 vereséggel hozták le a bajnokságot, mégis elmalackodták magukat a bl-ben a legvégéig.
Az Il Giornale szerint Massimiliano Allegri állása azért is van veszélyben, mert az Empoli elleni vereség után a mester arra utalt, hogy a csapat jövőre sem lesz versenyben a bajnoki címért, s annak ellenére, hogy az Inter és a Sevilla elleni találkozók után is voltak szerencsétlen nyilatkozatai a…..
A Sevilla otthonában a Juventusnak nem sikerült kiharcolni a továbbjutást a budapesti EL-döntőbe, a házigazdák 2-1-re hozták a 120 percig tartó mérkőzést. „Ezeken a meccseken a részletek jelentik a különbséget, és egy pillanat választja el a gólszerzést a gól elszenvedésétől.” - értékelte a meccset…..
Az első mérkőzés 1:1-es döntetlenje után a  Juventusnak a Sevilla otthonában kell kiharcolnia a továbbjutást az Európa-liga elődöntőjében, s ehhez le kell győznie a sorozat igazi specialistájának számító spanyol együttest. Massimiliano Allegri keretéből bizonyosan hiányozni fog a Cremonese elleni…..
tv88 2023.05.18 22:34:40
@Pilsnerurquell: te egészen biztos, hogy nem Juventus szurkoló vagy
tv88 2023.05.19 00:00:29
@Juvino: moderátorok meg asszisztálnak a hergeléséhez
A Juventus célja az maradt az olasz bajnokság jelenlegi szezonjában, hogy az utolsó négy fordulóban annyi pontot gyűjtsön, amennyi elegendő lesz ahhoz, hogy a csapat biztosítsa helyét a Bajnokok Ligája következő kiírásában. A mostani forduló ideális lehet arra. hogy a zebramezesek fontos lépést…..
Már az elődöntőnél jár a Juventus az Európa-ligában, ahol ellenfele a kupasorozat igazi specialistája, a Sevilla lesz. A spanyol csapat az elmúlt két évtizedben hat alkalommal jutott be az Európa-liga, illetve annak elődje, az UEFA-kupa fináléjába, s ott százszázalékos mérleggel büszkélkedhet,…..
A Juventus tartja harmadik helyét az olasz bajnoki tabellán, s az előtte egy ponttal álló Lazio beelőzésére készül. Erre meg is van a lehetősége, mivel a római együttes szombaton 2:0-ás vereséget szenvedett az AC Milan otthonában. Mindeközben a mögötte álló csapatokra is figyelnie kell, mindkét…..
A Juventus az elmúlt fordulóban idegenben a Bologna ellen ismét pontot szerzett, és ezzel ha nem is indult el a megfelelő úton, de legalább megszakadt az Öreg Hölgy bajnokságbeli zuhanórepülése. A hétközi fordulóban a Lecce lesz az ellenfél, és a bolognai találkozóhoz hasonlóan az első májusi meccs…..
A Juventus sorozatos vereségek után a Bologna ellen térhet vissza a helyes útra, Thiago Motta csapata egész jó szezont fut, hiszen a rossoblu együttes a tabella nyolcadik helyén tanyázik. A Juventus számára a Bologna még hónap elején a könnyebb ellenfelek közé tartozott, mivel az Öreg Hölgy ebben a…..
A Juventus rendkívül gyenge formát mutat a bajnokságban, ahol zsinórban három mérkőzését is vereséggel zárta, de az Olasz Kupa ma esti elődöntőjében hatalmas lépést tehet annak érdekében, hogy ne záruljon trófea nélkül az idei, mindenképpen csalódást keltő szezon. Ehhez az Inter otthonában kell…..
tv88 2023.04.26 23:06:12
@KennethJames: bízok a csodában
tv88 2023.04.26 23:21:48
@orwelll1: ráadásul hazudik is. tavaly ilyenkor azt mondta, hogy idén a bajnoki címért fogunk küzdeni. És ezek után van pofája megint azt mondani, hogy jövőre esélyesek leszünk.
Fontos és nehéz hét áll a Juventus előtt, szerdán megszületik a döntés a 15 pontos levonás ügyében, majd a csapat csütörtökön a Sporting CP otthonában lép fel az Európa-liga negyeddöntőjének visszavágóján, hogy azután vasárnap este a bajnoki cím felé robogó Napoli csapatát fogadja Torinóban. Ezt…..
A Juventus hét közben nem szerzett előnyt a visszavágóra az Inter elleni hazai mérkőzésen az Olasz Kupa elődöntőjében, s szombat este már a bajnokságban kell helyt állnia. A zebramezeseknek számára aligha lesz egyszerű feladat a három pont begyűjtése, hiszen a bajnoki tabella második helyén álló…..
tv88 2023.04.08 22:41:52
tv88 2023.04.08 22:47:36
@babo0410: akarnak ők, csak sajnos ennyit tudnak
tv88 2023.04.08 23:07:15
@babo0410: akaratot néhol lehet felfedezni, ellenben nincs edző, nincs taktika, nincs koncepció
A Juventus az Olasz Kupában jutott legközelebb céljaihoz, hiszen a csapat az elődöntőig jutott, ahol az Inter vár Massimiliano Allegri csapatára. A sorozat ezen szakaszában már két mérkőzés dönt a továbbjutásról, az első mérkőzést ma este Torinóban, a milánói visszavágót április 26-án rendezik majd.…..
tv88 2023.04.04 22:52:57
A Juventus 4:2-es győzelmével záruló torinói városi rangadó után a zebramezesek a Bajnokok Ligája-indulásért versenyző AS Roma otthonába látogatnak vasárnap este. Massimiliano Allegri keretéből továbbra is hiányzik majd Arkadiusz Milik és Kaio Jorge, míg Mattia De Sciglio izomproblémák miatt nem…..
A Salernitana otthonában aratott 3:0-ás győzelmet követően a Juventus a szezon során nem éppen lendületes formát mutató Fiorentina együttesét fogadja Torinóban, azonban a firenzei rivális mindig veszélyes ellenfél a zebramezesek számára. Massimiliano Allegri keretéből változatlanul hiányzik Paul…..