Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mriksz

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Himalájában építészeket kereső tudósítónk elmondja, mi az, ami benne van a világ 75 legjobb dolga  közt, majd kiköpi a tüdejét. Helyszíni tudósítás. Hogy kerültem ebbe a helyzetbe? Egy szakadt dzsipet toltam negyedmagammal, a hideg szél porral tömte tele az orrom, miközben…..
mriksz 2014.07.31 20:34:32
„Ki kell úgyis vennem legalább egy hét szabadságot, hogy el ne ússzon jövőre. Ezért hétfőn leviszem Bazegkettőt Kareszhoz, megcsináljuk rajta azt az öt apróságot két nap alatt, aztán kedd este jössz a gyerekekkel, hozod a 190-est, otthagyjuk olajcserére, egyebekre,…..
 Úgy hírlik, jövőre alapjaiban változik meg az autópálya-használat fizetésének rendszere. És az a kép, ami kibontakozik előttünk, több mint rémisztő... Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
mriksz 2011.11.26 06:00:03
@Gerardus A. Lodewijk: Én is erre gondoltam,csak nm mertem le írni.(egyébként 50 CHF de nem lényeg)
Semmi felesleges felvágás: a visszafogott külső mögött tökéletes luxus lakozik Borsodról számos dolog eszünkbe jut, valamiért azonban egyik fogalom sem köthető a luxushoz. Való igaz, nem sok megyének van rosszabb PR-ja, aminek persze meg is van a maga sziklaszilárd alapja. Éppen…..
mriksz 2011.10.11 19:22:08
@harmincas: Le ülhetsz egyes.Tanulatlan vagy.
Belsőség Mi van a Mergákkal? 2011.07.17 06:00:00
Valahogy így működnek a vulkánok – évtízezredeken át dolgoznak a gigászi erők a mélyben, aztán egyszer csak gőz, füst, robaj, repül a hamu, szökell a láng, ömlik a láva, remeg a föld, és óriási dolgok történnek. Persze túlzás lenne a fentiekhez hasonlítani azt, ami…..
mriksz 2011.07.17 10:51:03
@forlan: A NAGY TÖBBSÉG nem azért jár ide olvasni hogy a te és a hozzád hasonlók rosszindulatú hülyeségeit olvassa.ITT EZ NEM DIVAT.Kritika persze KELL hogy legyen,de a stílus a lényeg és nem a bunkóság.
Űdv.
Miskolcon hidat neveztek el Ganxsta Zoleeról- legalábbis a tábla ezt hirdeti. Sajnos mivel a dolog nem hivatalos, engedélyt senki nem adott rá, a táblát el fogják távolítani, sőt, ismeretlen tettes ellen rendőrségi feljelentést is tesznek, mely ha eredményes - ha elkapják a tettest -…..
mriksz 2010.07.07 16:41:25
@Baszkikám: Ez most hogy jön ide?Nem kell válaszolni.
Lebilincselő galéria a Föld hatvan leglepukkanttabb (un. failed state-ek, bukott államok, itt vannak a kritériumai, remélhetőleg ránk egyik se vonatkozik) és legveszélyesebb országáról. Angolul tudók előnyben, de a képek miatt mindenképp megéri megnézni...
„Zöld erdőben jártam, nagyokat” - mondta, miközben egy határozott mozdulattal bezuhant a fotelba. „Kussolj már bazdmeg, nem látod, hogy bűzlöm mint az állat, pedig én nem is piáltam be, mint te” - üvöltötte hirtelen egy szuszra, és egyáltalán nem érdekelte,…..
mriksz 2010.04.05 16:23:50
Vajmaci újra lecsap. Mai két története egy tényleg korrekt parancsnokról szól, aki a kormányőrök (aktuálisan: köztársasági őrezredesek) nem túl változatos napi teendői közepette is emberként tudott viselkedni. Biztosak vagyunk abban, hogy odaát is ő szervezi a szolgálatot, és…..
mriksz 2010.01.08 18:20:35
@Krux: PIROS NEGYVEN-SZÁZ ULTI Mindent visz.Amúgy GRAT a POSZTÉRT a Szerzőnek.
Blogger barátunkat, BKV-Figyelőt nem csak a városi közlekedés tartja izgalomban. Lentebb olvasható levelében egy hipermarketes élményét osztja meg a Homár olvasóival. Mondhatjuk, hogy egy sajtnál nem számít sokat a szavatossági idő átírása, de ha sajttal megcsinálják, miért ne…..
Az 1977-es szilveszteri műsor címe Kutatjuk a közvéleményt volt. Két műsorszámot találtunk ebből az évből, az egyik egy Frédi és Béni-paródia, ha már mutattunk ilyen tréfát Hofitól és Koóstól, akkor most nézzük meg egyet a rajzfilmfigurák tényleges magyar hangjától,…..
mriksz 2010.01.01 09:22:21
Nedecz a 16-17 évvel ezelőtti sorállományú határőrök mindennapjait színesebbé tevő eseményekről mesél mai posztjában, amit áthat a nosztalgia és a (majdnem) mindent megszépítő idő hangulata. Kétségtelen: a nyugati határszélen annó izgalmasabb lehetett szolgálni, mint egy…..
mriksz 2009.12.23 17:50:38
A Közép-Európa gondolat halott. Mi mást bizonyítaná ezt a legjobban, mint a most fellobbant szlovák-magyar vita. A napokban olvastam el Hanák Péter „ Ragaszkodás az utópiához” című könyvét. A liberális történész a nyolcvanas években egyik szószólója volt annak a…..
3,2 millió eurót kap versenyhétvégénként a Felipe Massa helyére visszaülő Michael Schumacher, értesült az as.com. A madridi sportlap úgy tudja, nagydíjonként fizeti a Ferrari az exbajnokot, aki ha a hátra lévő hét GP-n elindul, 22,4 millió eurót kasszíroz. (1 euró nagyjából…..
Nehéz ezt a képet máshogy értelmezni. K.V. fotózta az ablakukból a Hitgyüli utánfutós reklámautóját, ami egy hatalmas Bibliát hurcol magával Budapesten Egerben: Ma délelőtt nyugodtan ültünk a gépünk előtt, amikor arra jött egy kocsi hangosbemondóval. Gondoltuk már megint egy…..
mriksz 2009.07.23 18:21:25
@Secnir: autó tetején egy kereszt, rajta egy vérző faszival?
Isten káromlo vagy.
Statisztikailag kettős, lélektanilag hármas küszöbhöz érkezett a lemilblog, amit kénytelenek vagyunk egy  ünnepi szolgálati közleményben világhírré röpíteni. Az első jó hír (amelynek aktualitásáról egy picit lecsúsztunk, s a késés miatti felelősök…..
mriksz 2009.06.25 18:17:08
@tiboru: NAGYONNAGYONJÓÓÓÓ. Én csak 1 hete vagyok olvasó, de ez IGEN-IGEN FIGYELEMRE MÉLTÓ.KÖSZI