Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Falcz Zsófia

6 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Kevesebb mint egy hónap múlva, július 27-én elstartol egy újabb magyar rockzenei fesztivál, a Magyar Sziget Fesztivál, melynek idei helyszíne a déli határ közelében elhelyezkedő “A bűbáj földjének” is nevezett festői Ásotthalom, azon belül is a Gárgyán-erdei pihenőpark. A helyszínen már nagyban…..
Egy héten belül, pontosabban július 23-án, hangos zene és vidám zsivaj fogja megtörni a Dunakanyar csendjét, ugyanis kezdetét veszi a kilencedik alkalommal megrendezésre kerülő VéNégy Fesztivál és Színházi Találkozó, aminek idei helyszíne nem más, mint Nagymaros vadregényes tája. Az ország…..
A Tankcsapda idén Jászberényben nyitotta meg a szezont egy fergetes buli keretében..
Szokatlan hang keveredett csütörtök este a körút alapzajával a belvárosi Múzeum utca környékén. A hang forrása az egyik kapualjban megbújó aprócska, családias hangulatú Muzikum bisztró első emeleti koncertterme volt, ahol Magyarország első számú Rolling Stones tribute bandájának 2022-es nyitóestje…..
 "Ez a zene itt és most születik; Színpadon a Beatrice! Hét óra előtt nemsokkal érkezem meg a Nemzeti Színházba. Emberek sora hömpölyög a bejáratoknál, zsivalyuk betölti a csendes Duna-partot. Itt van mindenki. Hosszúhajú, kemény rockerek csoportja, fiatalságukat kereső egyedülálló anyukák…..
Ha már 40 év, 40 előadó, 40 dal a koncert marketing címe, egy 40 oldalas koncert kritika lenne idevaló, a sorba, de ettől inkább megkímélek mindenkit, legfőképpen saját magamat. Nem mintha, nem élveztem volna a december 23-án megrendezett hatalmas (majdnem 4 órás) évzáró bulit a pesti Papp László…..