Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Peterke Regina

9 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az általam választott fogalomtérkép a növényi mozgások témakörét dolgozza fel, ami a növények életműködésének részeként tananyag a középiskolákban. Munkám során igyekeztem szemléletes videókkal bemutatni a különböző típusú növényi mozgásokat, és jól láthatóan elkülöníteni a sejten belüli, illetve a…..
A LearningApps egy olyan alkalmazás amely interaktív tankockák segítségével segíti a tanulási és tanítási folyamatokat. Fel lehet használni a már meglévő tankockákat, amelyek közvetlenül kapcsolódnak tananyagokhoz, illetve a felhasználók saját maguk is készíthetnek új tankockákat.A célja az, hogy…..
digitális portfólió SAMR modell 2022.03.29 12:40:29
SAMR-MODELL   A SAMR modell a technológiai eszközök oktatási alkalmazásáról létrehozott összefoglalás. Nevét a modellt magában foglaló szintek angol kezdőbetűiből kapta.A modellnek 4 szinteje van: helyettesítés, kiterjesztés, módosítás és újraértelmezés. HELYETTESÍTÉS (SUBSTITUTION) Ez a szint…..
A kémia alkalmazás segít megtalálni a kémiai reakciók megfelelő végbemenetelét, illetve megoldja a kémiai egyenleteket. Továbbá tartalmazza a periódusos rendszert is, így a moláris tömegek mindig a telefononkun lehetnek, nem kell külön kikeresni őket egy-egy feladathoz.Az alkalmazás megtalálhatja…..
A Learning Apps egy olyan felület, ahol bárki ingyenesen kedvére válogathat a már meglévő, nyilvános tankockák közül vagy maga is létrehozhat saját feladványt.A tankockákat ingyenes regisztráció után el is lehet menteni a gyűjteményünkbe, hogy később bármikor felhasználhatóak legyenek.Véleményem…..
https://www.youtube.com/watch?v=rz4Dd1I_fX0&t=3s&ab_channel=AsapSCIENCE..
A 21. század pedagógusai az anyag részletes ismerete, és szakmai felkészültség mellett nagyon fontos, hogy rendelkezzenek kellő empátiával, és nyitottsággal a fiatalabb generáció felé.Ebbe a nyitottságba véleményem szerint beletartozik a  nyitottság az új digitális kompetenciákra, melyekkel…..
Peterke Regina vagyok harmad éves biológia-kémia tanárszakos hallgató az ELTE TTK-n. A tanulmányaimat először az Semmelweis Egyetem Gyógyszerész tudományi szakán kezdtem 2016-ban, majd pár bukott tárgy és néhány idegösszeroppanás után rájöttem, hogy néha el kell elngedni azokat az álmokat, amik már…..