Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zapa

0 bejegyzést írt és 51 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
csak a szövegét figyeld. ♥ meg nem csak azt is figyeld. ♥ huhúú, ki gondolta volna, hogy mi mindenre jó egy Reggaebarát?! Még a kémiában is segít... :P kémiaaaa. ááá. holnap gyümölcs nap. ááá. pénteken kémia tézébe kísérlet. ááá. kiccs. ááá. áá. á...…..
zapa 2009.09.17 11:47:06
zapa 2009.09.17 11:47:39
'zapának': tudtam én, hogy valahonnan ismerem: "már megint itt van a szerelem, már megint izzad a tenyerem." de erre csak a köpnikellnél jöttem rá, előtte azt hittem, 'zapa' szokta mondogatni. Igaz, ő is... de nem onnan tudtam, hoyg tudom. :D ezt pedig magamnak:…..
I never could have seen this far I never could have seen this coming It seems like my world is falling apart Yeah Why is everything so hard I don’t think that I can deal with the things you said They just won’t go away In a perfect world This could never happen In a perfect world…..
jesszus, Löb, mi van veled, ne szivass! ééén ezt nem tudom komolyan venni. Ez bolondság. Tuti, hogy nem. ááááá segítséég!! szegéény fejem. egyébként már itthonról... "ezt én se tudom rólad elképzelni" na ja. [: én már csak ilyen... ilyen vagyok. :P szeretem a…..
egy híján egy. (: <3még egyszer régen irodalom órán [najó, júniusban. :P] kaptunk egy listát "soha ki nem adható könyvek" címmel. Sok minden volt rajta, Sas József: Ez tényleg vicces, Jumurdzsák: A térlátás örömei, Budapest V. kerületének ingyenes parkolóhelyei,…..
Hát, így igaz. Ismét az iskola, megint egy évvel öregebbek lettünk, de legalábbis az iskolában... már nem 9. osztály tábla van az ajtónk mellett, hanem 10. ühaaa. Naggyon vaggááány. (: Lássuk csak: ugyebár, waldorfos létemre nem kell tankönyv osztásra mennem, majd évközben…..
ha lenne egy ikertesóm, tuti 30 évig fénysebességgel utazna az űrben, hogy mikor én már ősöreg leszek, ő visszajöjjön, és elcsábítsa az új nemzedéket. vagy valami ilyesmi. Dani magyarázta, sőt, még linket is küldött, hogy megértsem, de csak annyit szűrtem le, amit itt…..
nos; igen, analóg, nem manuális, mindig elfelejtem, pedig már Nabe [kedvenc fotóskölyköm] is mondta. >.< azon kívül, örülök, hogy egyre jobbak a zenék, éshogy Matt elnyerte teszésedet. (; nem tudom, esetleg az én hiperokos(fejű) Angiebabámnak is elnyerte-e a tetszését?!…..
zapa 2009.08.25 00:35:23
@ősi homár fapados: mondjuk ez én vagyok megin
zapa 2009.08.25 11:43:28
vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&videoid=17830805
hülyegyerek mér ezt tette be LynZ alá nemtom
no, akkor törődjünk a mával. (: ugyebár az emberek 'ógusztus husz' alkalmával pestre jönnek, tüzijátékot néznek, és találkoznak ezeréve nemlátott ismerőseikkel. Én tavaly voltam először kint a tüzijátékon, meg egyszer kiskoromban egy lakás ablakából néztem. Tavaly kellemes…..
igen, tudom, a fejem kicsit érdekes a képen, de így sikerült... :Da fotónak az a célja, hogy bemutassa rövid életem minden nyarának egy-egy eltöltött percét. azt, hogy van az a templom valahol[Ják], és annak az oldalában van egy kapu[igazából hátul], aminek a két oldalán van…..
ma van a szigeten offspring. csak megjegyeztem. nem megyek, nem is voltam. mármint idén. még kiskoromban sokszor. nem koncerteken... meg Kapolcson is sokszor voltam, utoljára tavaly. Az örök emlék marad... mikor az autóból megláttam... és megszorítottam zsu karját, hogy az Ő. és…..
Danival azt beszéltük, hogy mindketten mennyire várjuk a képeket. Nóóóri, nem akarunk sürgetni, de... jó, igaz, még csak 3 napja, de... jó, előre szóltak, hogy kb. két hét, de... VÁÁÁÁÁÁRJUK ŐKET!!! naggyooon!! és egyre jobban! mint idáig... [dáig-áig-áig-ig.]Azon…..
zapa 2009.08.11 09:29:34
zapa 2009.08.11 09:30:45
@ősi homár fapados: persze mihez képest? ahoz?
zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
"i am the who, when you call, who's there?" The Nightmar Before Christmas - This is Halloween. Brendon Urie from the Panic! At the disco sings 3 little birds: "Would you love a monsterman Could you understand beauty of the beast" Lordi - Would you like a monsterman. És…..
zapa 2009.08.10 00:29:21
válasz 'zapa' kommentjére a 'bad boy, bad boy, watcha gonna do' c. bejegyzéshez [felhívnám MINDENKI figyelmét, hogy olvassa el az EGYEL LEJEBB található élménybeszámolómat a fotózásról!!]nos. az első kettő jó. ez idáig oké, az ukránok, meg a lájönsz szlíp tunájt.…..
ez aztán mozgalmas... ugyebár, péntektől hétfőig mamámnál voltunk Zsuval. 'zapa' mondta, mutassak fotókat, de nem teszem, mert szinte az összesen én vagyok, ráadásul az összes elég szörnyűséges. kedden átmentem löbhöz. életemben először. megnéztük félig a BadBoys2-t,…..
ez úton (is) szeretnék boldog szülinapot kívánni Zsuncipók barátosnémnek, aki úgysem olvassa a blogomat, de azért hátha... szóval, boldog születésnapot! (Y) (L) :Dpéntektől hétfőig (elvileg) nem leszek, mert megyek mamámhoz fentemlített Zsuncival, nem tudom, lesz-e gép, vagy…..
zapa 2009.07.30 07:58:16
unooom, hogy nem tudok mit kezdeni magammal...lnem lehet itt Pesten semmitse csinálni... ti is így gondoljátok? szörnyűűűű.fotózni, írni, dunapartozni szeretnék. de egyik sem megfelelő program. mit lehet itt csinálni? segítséééég. elkeserítőenunatkozomnyáriszünetben.meg fogok…..
zapa 2009.07.28 08:19:50
most tényleg. (:valószínűleg. (:jeeee. :Duff. most egyáltalán nem ízi a living in dö számörtájm... iszonyat meleg van... bár valamerre már esik az eső, nem lenne rossz, ha pest fele is jönne... lehűtené a levegőt kicsit... ne essen napokig, mint a múltkor, hogy kánikula, aztán…..
zapa 2009.07.17 10:38:08
de komolyan nem. talán majd egyszer megtudom. talán egyszer minden olyan lesz, ahogy én szeretném. egy évre. az elég idő lenne rá, hogy rájöjjek, hogy na, ez most pont olyan. mert ha csak 1-2 pillanatig, az nem elég. annyi idő alatt hiába történik akármiis, amitől minden pontosan…..
juhúúúú. szeptembertől megint adják a Rómeó és Júliát az operettszínházban. [VI. kerület, Nagymező utca. az tudomholvan. (: ] és igen 'zapa'. ezt nyugodtan szabad célzásnak venni, hogy szeretném megnézni! Lehetőleg a Bereczkis, Dolhais változatot. [: nem muszáj eljönni velem,…..
enyém lett a legjobb angol. (Y) (: örülökneki nagyon. (: 86 %-os. (:hajam meg be lett festve, ilyen vicces, angoltanár aszonta olyan mint a cirmoscica. :D persze ez élőben jobban látszik...hm. Sztiv játékára válaszul feladtam neki egy "rejtvényt", ide is várom a…..
zapa 2009.06.30 20:39:54
ezhülye. ő röhög, és akkor én mért nevetek rajta? na mindegy.13:10-kor keltem. kösz.nem is tudta. deazért szar. ezt is kösz.esküszöm, nemakarok itt lenni. beszélgetni akarok valakivel. lelkizni. mindegy. csak legyen társaságom.mert mintha ő jobb lenne. mintha nem lenne egy ugyanolyan…..
tegnap dejóisvolt; (:húha, nagyon szeretek mindenkit. (: olyan jóó társaság vagyunk mi, ha így összeszabandulunk. :Pcsoportképünk nincsen, de külön külön rengeteg, a fényképező kézről kézre járt. :Pmég az elején megjelent Martin meg Beni. (: hiányzott már a madárMartin. (:…..