Regisztráció Blogot indítok
Adatok
forgodssake

0 bejegyzést írt és 181 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pataky Attila vagy egy zseni, aki úgy trollkodja szét a Mokkát évente egyszer, ahogy azt senki más nem tudja, vagy egy súlyos téveszméktől és tévképzetektől terhes rockénekes. A legutóbb még a marslakókkal és ufókapcsolataival haknizó Edda-énekes ma reggel bent járt a…..
forgodssake 2015.11.20 10:15:53
@unionista᠍᠍: "chemtrail ügyben két megkérdőjelezhetetlen forrás van. az egyik pataky attila. aki tudja, hogy ilyen van. a másik sixx, aki tudja, hogy semmi ilyesmi nincs."

mindig az allitast kell bizonyitani, ahogy valami nemletezeset nem lehet bizonyitani. bar szerintem ez lehet tulsagosan logikai bakugras lesz neked, igy ha nem megy a megertes, lehet hagyni kene ezt a logika dolgot neked.
Október 15-én jön az Észbontók második évada a Viasat3 műsorára. Ugye ez az a műsor, amiben két csapat verseng egymással abban, hogy melyikük tudja eltalálni, milyen választ fognak adni a vicces agyhalottak hótt egyszerű kérdésekre. Ilyen szereplőkre számíthatuk: ..
forgodssake 2015.09.29 15:37:57
Kedves barátaink, népeink örök és megbonthatatlan barátságára hivatkozva egy visszautasíthatatlan ajánlattal szeretnék kedveskedni nektek. Őszintén szólva sose volt az ínyünkre, hogy nagy pofával kiszipolyoztátok a magyar embereket és kivittétek innen a profitot, de valljuk be,…..
Vastagbőr Rutinból hozta az MTI 2013.12.13 08:45:00
A comment.com szúrta ki, hogy a "Mérlegen az alaptörvény" könyvbemutatóról és konferenciáról az MTI nem adott ki hírt, márpedig egy hírügynökség van már csak az országban, a közpénzből működő, "Állami" Hírügynökség.A könyvbemutató-konferencián felszólalt többek…..
forgodssake 2013.12.13 15:12:37
@Vidéki: "Így azután fel is tehetjük a kérdést: mitől számít akkora vátesznek Tölgyessy? "

nem akarok am durva lenni, de epp az mti magyarazza azt, hogy ok kuldtek valakit hogy keszitsen vele interjut. Azaz most azt kerdojelezed meg amit a partod epp jonak tartott.

latom, hogy mit csinalsz csak meg azt nem tudom eldonteni, hogy hitbol vagy erdekbol csinalod amit...
forgodssake 2013.12.13 22:00:29
@Secnir: koszonom, valoban hihetetlen mennyire egy buborekban el ez az ember

@Vidéki: remelem szep vagy mert a gondolkodas sajnos tenyleg nem az erosseged...
forgodssake 2013.12.14 13:22:22
@Vidéki: oooooo ize MTi mibol tartja el magat? tan nem kozpenzbol???? masodik es egyben a igazi kerdesem: leirnad ket mondatban mi az, hogy kozszolgalati?

komolyan csak trollkodsz vagy tenyleg a fenti dolgokat amiket idehanysz te szenttul hiszed h igazak?
Ahhoz képest, amit tegnap reggel Sebestyén Balázs előadott a Class FM Morning Show című műsorában, a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (Minden magyarok Első és a világ Legfőbb HAARP- és Elmetechnológiai Filmjeinek Rendezője, minden magyarok Előre Bejelentve Legüldözöttebb Médiuma,…..
forgodssake 2013.09.27 14:54:50
@ki vagyok találva: hat nem az okos az elso jelzo ami eszembejut rolad...

ez nem hitalap. a chemtrail oldal hisz, a masik oldal facepalmol es bizonyit, hogy hulyek vagytok. nagyjabol igy lehet osszefoglalni egy mondatban.

@everybody else

Balazs segghulye, es Janosnak ( vadon) azt hiszem kotelessege lett volna hasznalni fizikai eroszakot es torkonrugni ekkora faszsag utan. Janos egy inteligens ficko kar h nem tud megallni egyedul, mert az ilyen ostoba buta seggfejeket messzirol kerulnie kellene nyilvanosan mint az SB persze rogton a torkonrugas utan. ( kopes magamele eszaki iranyba)
forgodssake 2013.09.27 15:02:59
@kalocsapi: nem kell doktorit irni a temabol, hogy ertsd: egyik oldalon vannak bizonyitasok a masik oldalon -varj keresem a szot- hmm patkanyszarral egyenerteku allitasok vannak kb egyenertekuek a holdon el hitler kijelentessel. mivel nem tudsz felmenni fizikailag egy porszivoval, hogy a repulo utan menj es kivizsgald szemelyesen a tortenetet ket lehetoseged van:

bizol az agyament hulyekben/balazsokban/osszeeskuves elmeleg hivokben/legendakban

bizol a bizonyitekokban. ( ah, milyen szep is a magyar nyelv meg a neveben is benne van, hogy B I Z O N Y I T E K )

jomagam amit tudtam elolvastam a temaban mindket oldal ervelesebol meg a chemtrailes fb oldalon is feltettem kerdeseket amikor meg csak infot gyujtottem, de a "seggembol huztam ki azert" nel erossebb bizonyitasi ervelest nem kaptam...
forgodssake 2013.09.27 15:10:41
@ki vagyok találva: looofasznyi bizonyitekok? hat mi van veled? elolvastad a linket a cikkben? nalam a jelenlegi beirasod troll kategora level beginner ...

elolvastad amit en irtam? hogy en aktivan kerdeztem es nyitott voltam nem csak ooo az egy faszsaggal soportem le az sztalrol? jah nem, mert akkor nem irtad volna amit.
A magyar vendéglátóipar nyilvánvalóan nincs felkészülve a 21. századra, vagy ez a lenyúlás idén a trend? Misiék leelőlegezett 10 fős szállását simán kiadták másnak Siófokon: Szeretnék neked beszámolni egy sajnálatos esetről, ami a hétvégén történt velem és 9…..
Úgy tűnik, az egykori Hip Hop Boyz-tag, Real Action, alias Szűcs Zoltán könnyfakasztó árnyszínházát zabálják a britek: az Attraction többezer indulóból került a legjobb 45 produkció közé "az albioni Megasztárban", a Britain's Got Talent című tévéműsorban. A továbbjutók…..
Két veszély fenyegeti a mostani kormányt: a voluntarizmus és a kommunikációs kormányzás. Az első nem is fenyeget, az sajnos működik, a második most látszik kibontakozni. Pedig mi volt az elmúltnyolcév ellen felhozott egyik legfontosabb érv? Hogy a kormány csak kommunikálni…..
forgodssake 2011.11.15 16:24:32
@csabakirályfi: sajnos nyomokban sincs igazad. A nem eleg jonak lenni jonak is kell latszani az valoban megfellebezhetetlen.

a te verziod viszont verzik. Ugyanis tokeletesen elegendo, ha jonak latszol nem kell jonak is lenned, mint ahogy azt szamtalan pelda mutatta eddig is.
Subba G.T. feat. De-nesh 2011.11.13 15:05:46
Nem akarok vasárnap senkivel sem kibaszni, de szerintem érdemes meghallgatni ezt a balladát. ..
forgodssake 2011.11.13 15:53:24
Vastagbőr Tíz helyre ezren 2011.08.19 14:31:00
Napi abszurd: Utcaseprő bére: bruttó 130 ezer, 30 ezer catéria, BKV-bérlet (9800 ft). Pályakezdő diplomás közalkalmazott bére (bértábla, H1): bruttó 129 500 forint. (Semmi gond, 3 év múlva felugrik a H2-be és meglesz a bruttó 136 ezer!) 10 utcaseprői helyre 1000-en (!)…..
forgodssake 2011.08.19 15:33:49
@Transylvanianmixedgrill: buta duhos irigy vagy. ez sajnos mar igy van.

Leszarosozni egy utcaseprot, gratulalok neked masok lenezesehez.

Remeljuk sem a genjeidet sem a tulajdonsagaidat nem lesz alkalmad tovabbadni masnak...
Napi Morgás Meddig hisszük? 2011.08.16 10:12:00
Meddig hisszük, hogy létezik fejlődés egy olyan helyzetben, amikor az ország lakosainak 50%-a a lakhatásra felvett hiteleinek a duplájáért fizeti a havi törlesztést?Meddig hisszük, hogy létezik fejlődés egy olyan helyzetben, amikor az ország önkormányzatainak 80%-a a fejlesztésre…..
forgodssake 2011.08.16 21:38:13
@vittore: nekem sincs hitelem ahogy neked. igaz neked lelkiismereted es jellemed sincs. igazabol meg arconhugyozas erejeig sem szabad veled foglalkozni, mert azt hiszed akkor, hogy egy kicsit is szamitasz...
A Szigeten összemelegedtem egy francia fiúval, akit szokásommal ellentétben fel is rángattam magamhoz, és megtörtént, aminek meg kell történnie. Sziasztok! Íme egy rövid szösszenet Sziget témakörben. Két éve voltam kint, éppen viharos időszakomat éltem, és a Szigeten…..
„Wenn das Geld im Kasten klingt, die Seele in den Himmel springt.”(„Amint a pénz a ládában csörren, lelked rögtön a mennybe röppen.”)Johann Tetzel dominikánus búcsúcédula-árus szólásmondása – 1507. Nemrég megszületett az új törvény az…..
„Nyikhaj hülyegyerekek, akik fel sem fogták, mit írtak” – így jellemezte a hvg.hu-nak Vásárhelyi Mária azokat az újságírókat, akik ellen a minap nyert pert. Az Index egymillió forintot fizethet a szociológus-közírónak egy szatirikus cikk miatt.A perben a Zugügyvéd…..
Ha már simán megszereztük a kupát a verhetetlennek hitt Barcelona elől, kipróbáltuk, hogy mit is bír. Negyed ötkor a Cibeles felé menet Sergio Ramos tesztelte le, hogy egy busz kárt tud-e tenni benne.        Itt még egészben a kupa, Ramos kezében. Inkább…..
forgodssake 2011.04.21 15:16:13
A túl kicsi vagy éppen túl nagy önbizalommal rendelkező emberek hajlamosak presztizskérdést csinálni abból, hogy hány ismerőssel rendelkeznek a közösségi oldalakon, ezáltal válik újfajta státusszimbólummá a kapcsolatok száma. Ha gyakran látogatjuk ezeket a felületeket, azt…..
forgodssake 2011.04.18 22:59:20
@Szeptim: nem igaz. en szep vagyok, megsincs sok ismerosom. :)
Varánusz Alkotmány, Isten veled! 2011.04.18 06:08:00
"S a nép, az istenadta nép,Ha oly boldog-e rajt’Mint akarom, s mint a barom,Melyet igába hajt?"Nagy nap ez a mai Feleim. Igazi történelmi pillanat ez, amiben megszületik Magyarország új alkotmánya. Mert este hatra megszületik, erről kétsége ne legyen senkinek. A…..
Mosolyogtató a Magyar Nemzet Online és a HírTv egész napos, minden kattintásra igényt tartó akciója, mellyel Gyurcsány Ferencet igyekeznek démonizálni. Több kérdés vetődik fel, amikor Facebook-kommentekből címlapsztori lesz, amikor Gyurcsánynak MTI-közleményben kell…..
forgodssake 2011.04.15 08:03:11
@Álamfő álomás következik: +1

wmiki valóban egy seggfej. Nem feltételezés, nem bántás, nem hipotézis. Tény.

Bár az agymosott idióta sokkal közelebb áll a jellemzéséhez, csak az több karakter
Appleblog Hétfői Apple-csaj: Éva 2011.04.12 16:43:00
Csak hogy félreértés ne essék: akik kétségbe vonják, hogy Horváth Éva dögös nő, azt azonnali moderálással és örökös kitiltással büntetjük, az ilyesmiben az Appleblog nem ismer tréfát.A 32 éves szépségkirálynő 1998-ban, 13 éve tűnt fel, amikor megnyerte a Miss World…..
A Fidesz nem látja, hogy így Brüsszelben harmadik világbeli viccállamok szintjén fognak minket kezelni. Most nem magyarázkodásra, hanem bocsánatkérésre és azonnali lemondásokra lenne szükség. Úgy tűnik, a Fidesz-kormány képtelen tanulni még a legelképesztőbb hibáiból is:…..
forgodssake 2011.03.30 13:09:12
Varánusz Orbán: a nép hülye 2011.03.29 06:03:00
Öröm nézni mennyire nekifeszült a Fidesz az alkotmányozási folyamatnak. Tényleg. Ekkora erőfeszítést nem mindennap látni, kanapétigrisként dülledt szemmel küzdenek a legitimációért. Orbánt szemmel láthatóan feszíti a pátosz belülről, mint Villa Dzsörzét a bélgáz,…..
forgodssake 2011.03.30 10:05:17
@egerészölyv: ez a baj. A gondolkodsas. Az alkotmany, amit epp most keszulnek elfogadni a JOVORE VONATKOZIK. azaz egy ROSSZ rendsezrt akar bevezetni.

Te valamiert leragadtal a multban, es meg mindig Gyurcsanyozol( mintha azt mondatm volna, hogy Ferkoka egy genius... Pedig szerintem egy f kalap)

a jovoben, ha holnap en beigerem, hogy ingyen tomegkozlekedes, vagy ingyen szalami, akkor annak ki fizeti meg az arat es hogy, ha nem serthet alkotmanyt, es nem vehet fel hitelt????

Szerinted milyen eszkoze marad a mindenkori vezetoknek, hogy az ilyen blfszsagokat kijavitsak????

gyurcsanyozz mert az viszi elore az orszagot
Pontosabban az MR2 hallgatói szerint, az elmúlt 10 évből. Szóval tegnap délután az MR2 rádió egymás után leadta a szavazatok szerint összeállt listát, mely igen erős magyar hegemóniát mutat. Már nem találom az alaplistát, de kb. 1000 dalból lehetett választani, ráadásul egy…..
forgodssake 2011.03.27 17:55:57
@Jackni Konzol: +1

pont ez van velem is. december 28 tol nincs is beallitva sehova mar az mr2, elotte meg me'g amig az automhoz leertem is hallgattam
Kemény nap volt ma, talán már a holnapi telihold érezteti a hatását, vagy nem tudom. A rendkívül erős termésből is kiemelkedik a maga nemes egyszerűségével és nagyfokú abszurditásával a Magyar Termék Nonprofit Kft.-hez kapcsolódó "baki". A múlt heti Heti Válasz…..
forgodssake 2011.03.17 16:39:24
forgodssake 2011.03.17 18:27:52
@Dendrobatidae: szerintem mas szin lesz az a zoldkutya :)
forgodssake 2011.03.17 18:57:55
@Conv: annyival azert kiegeszitelek, hogy itt nem csak a sample dolgokat hasznaltak, hisz az elofordul... Itt a szofordalotok is hasonloak, igy kis magabiztossaggal kijelentheto, hogy pofatlan lopas maga a video.