Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nyúl Eszter

16 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az elmúlt években pénzügyesként sok ügyféllel találkoztam és a hitelkondícióknak köszönhetően sokan estek abba a „csapdába”, hogy csak úgy kaphatták meg a kért összeget, ha a futamidő maximalizálásával csökkentették a törlesztőrészletet. Mit is jelent ez? Hogy a futamidő lehet akár 30 év is, de a…..
A nyugdíjbiztosítással általában a 40+ életkorúakat keressük meg, mert ők azok, akik már az utolsó (vagy az utáni) pillanatban vannak. Ahogy egy korábbi cikkemben már kifejtettem, 20-25 év múlva kevesebb aktív kereső jut egy nyugdíjas eltartására, ezért nagyobb kiegészítést kell maguknak…..
Szevasztok! Kérdésem volna! 2008.07.11 17:12:00
Ha kérdeznél vagy javasolnál, itt megteheted a kommentekben! A nagyobb horderejű témákat átemeljük külön posztba, ha röviden el lehet intézni, akkor itt válaszolunk.Fontos: egyszerű hibajelentést ne írj ide, arra való a support kukac blog.hu emailcím. Az ilyen kommenteket…..
Ha most 40-50 éves vagy, akkor ez a cikk főleg neked és rólad szól. Bár rengeteg cikket olvastam már a nyugdíjkérdés témájában, legtöbbször hiányzik a számokkal való szemléltetés. Azt már sokan elmondták, hogy nem lesz nyugdíjunk, tegyünk félre és gondoskodjunk magunkról, mert baj lesz. Én most…..
Nyár közepén járunk, ráadásul jön az újabb meleghullám, sokan már csomagolnak és startra készen állnak, hogy víz mellett vészeljék át a kánikulát. Vagy esetleg egy hűvösebb hegyvidéki kirándulásra indulnak. Akárhogy is választanak, a közös nevező mindenkinél egy: az utazásbiztosítás. Nyár közepén…..
„Meghosszabbítjuk az eredetileg június 30-án lejáró falusi csok igénylési határidejét december 31-ig. Így további fél évig lesz elérhető 2678 településen” – közölte a kormány a Facebookon. További részleteket egyelőre nem közöltek, de feltételezhetően változatlan feltételekkel lesz még idén…..
A magyar nagykorú lakosság 91 százaléka számára fontos, hogy félretegyen egészségügyi költéseire, a megkérdezettek 72 százaléka pedig rendszeresen költ is valamilyen egészségápoláshoz kötődő termékre, a válaszadók 21 százaléka tagja valamelyik egészségpénztárnak - közölte az OTP Egészségpénztár…..
Viszonylag többet és többen tudnak félretenni nyugdíjas éveikre, mint négy évvel ezelőtt, de még így is minden második magyar szerint a nyugdíjasok rosszabbul fognak élni néhány évtized múlva, mint most. Az öngondoskodás útját is valamennyivel többen tartják már egy lehetséges megoldásnak, mint…..
Egy autóbaleset szörnyen megrázó élmény lehet. Természetes, hogy az ütközést követő percekben az ember nem tud tisztán gondolkodni. Ezért sokat javíthat a helyzeten, ha már előre utánajársz, mi a teendő egy ilyen helyzetben. Az alábbiakban bemutatjuk, hogyan működik a kötelező biztosítás, hogy…..
Kik okozzák a legtöbb balesetet? Vajon hol és milyen autóval, férfiak vagy nők okozzák a legtöbb balesetet? Ezekre a kérdésekre keresi a választ a Generali saját statisztikái között. Sokan biztosan rávágnák, hogy a hölgyek bizonytalanabb sofőrök, a legveszélyesebb autósok pedig a nagy fekete…..
Szinte naponta jelennek meg a borúlátó előrejelzések és elemzések a hazai nyugdíjrendszer jövőjére vonatkozóan: miközben a magyarok továbbra is sereghajtók a megtakarításban, főként, ha az időskorukról van szó. De mi a helyzet az Y generáció tagjaival? Közös érdekünk, hogy a mai fiatal felnőttek…..
A markánsan velünk maradó infláció miatt a pénzpiacokon olyan mértékben drágultak meg a rövid referenciakamatok, hogy fél év alatt eltűnt a hosszan fix hitelek felára. Ha a jegybank április 26-i kamatdöntő ülésén a várakozásoknak megfelelően tovább emeli az alapkamatot, a money.hu várakozásai…..
Alig több mint 30 év múlva két aktív korú magyarra egy 65 évnél idősebb honfitárs jut majd. Az állami nyugdíjrendszer fenntarthatóságát a nyugdíjaknál gyorsabban emelkedő reálbérek növelhetnék, ám a járulékcsökkentések miatt a helyzet továbbra is kedvezőtlen, s az elöregedés miatt a következő…..
A háború és a gazdasági kilátások bizonytalansága miatt stagnálásba váltott márciusban az országos lakáspiac keresleti és kínálati oldala egyaránt. Az előző hónaphoz képest márciusban stagnált a lakáspiaci kereslet és bővült a friss kínálat az ingatlan.com elemzése szerint. Idén márciusban 1733…..
Nagyobb szerepet kaptak az utóbbi három évben a kisebb települések az országos lakáspiacon, az élénkülésben pedig a falusi CSOK is szerepet játszott – derül ki az ingatlan.com elemzéséből. A kutatásban hivatalos és saját adatok alapján az ingatlanhirdetési portál azt vizsgálta, hogy miként változott…..
A magyarok közel kétharmada vesz igénybe magánegészségügyi szolgáltatást – derül ki az EY 1000 fő bevonásával készült reprezentatív kutatásából. A felmérés alapján jobban aggódnak idehaza az emberek a kórházi ellátáson, mint egy otthonukat érő káresettől, egyelőre mégis jóval elterjedtebb a lakás-,…..
Egyre többe kerül egy gyermeket felnevelni, így érdemes lehet elgondolkodni olyan hosszú távú megtakarítási lehetőségen, melynek segítségével könnyebb szívvel – és vastagabb pénztárcával – indíthatjuk el a következő generációt a nagybetűs életbe. Egy gyermek érkezése az egyik legnagyobb boldogság,…..