Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kyriel

25 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van egy legenda, miszerint a Chaos A.D. felvételei alatt Max Cavalera levette a két magas húrt a gitárjáról. Mondván, úgysem használja. No ezen felbuzdulva az ember elkezd tovább csökkenteni. Egész addig, hogy csak a basszus marad. A törzsi elemeket kihangsúlyozandó rengeteg dob…..
FABRICATI DIEM PVNC Erős hétnek 2009.06.22 13:42:00
...nézünk elébe. És bár nem szoktam ilyet csinálni, ennek örömére ma ajánlós poszt lesz. Nézzük hát, mi minden finomság várható mostanában. Kedd: Down, Voivod A PeCsában, kicsit sok pénzért, de a southern rock fenegyerekei adnak várhatóan igazán faszlengetős, khmm…..
azt tapasztalom, hogy a címben foglaltakra egyre több példát hoz az élet. hagyományosan persze csak azon esetekkel szoktunk (vagy csak szoktam?) foglalkozni, ahol a pozitív figura szenved igazságtalanul, mert ugye afölött lehet siránkozni, meg sajnálkozni meg csupa olyan dolgot még,…..
Kyriel 2009.04.10 17:33:16
@nenn: csodák márpedig vannak. örülök, h neked is összejött végül, egyszer csak vége lesz már a pofáraesés-sorozatnak mindenkinél. egyébként én is rettegek a pofáraeséstől, pedig marhára nem kéne, a korábban kifejtettek miatt (ragaszkodni baromság), meg amiatt se, mert az valszeg érződik az emberen, és nem teszi túl vonzóvá. bár a franc tudja, lassan már az égvilágon semmin nem lepődök meg. mert csodák márpedig vannak.
Kyriel 2009.04.16 15:13:53
@relatív: szia!
ha van kedved, ezt bővebben is kifejthetnéd, egy kicsit tömény és elvont ez most nekem.

köszönet érte!
Kyriel 2009.04.10 16:53:10
@P.T.S.D.: hm-hm. azt hiszem, a blog minden olvasója számára nyilvánvaló, hogy a lelkem nem egy csokor illatos orgona, de a kommented alapján szerintem a te lelkedről is le lehet vonni pár következtetést. ezért is nem moderálom ki, pedig szerintem a mocskolódás nem szép dolog - ha jól emlékszem, bármennyire is haragudtam rád néha, nem kezdtelek szidalmazni a blogodon. remélem, hogy előbb utóbb megnyugvásra lelsz, és nem érdekel téged cseppet sem, hogy mi van velem. valójában el nem tudom képzelni, hogy miért olvasod a blogomat. azt tanácsolom, hogy ne tedd, vagy ha a jövőben azzal tervezel kicsinyeskedni, hogy ismeretlenek előtt emberileg le akarsz húzni, hát akkor kénytelen leszlek kimoderálni. békét és minden jót kívánok neked.
nemrégiben egy heves és meglehetősen egyoldalú vita alapján rájöttem, hogy bizonyos esetekben nem is olyan rossz dolog, sőt, hasznos, ha valakik nem egymással, hanem csak egymás mellett élnek. ez konkrétan olyan körülményekre vonatkozik, amikor egyszerűen semmi köze egymáshoz az…..
hát sajnos... csapdában a csapda 2009.03.21 21:46:00
úgy látszik, most picit fölfele kanyarodik hullámvasút-életem vonalvezetése. a gyanú eléggé megerősödött bennem az irányban, hogy ehhez valóban szükséges volt egy mélypont. a dolgokat meg kell élni, majd ki kell adni, ki kell okádni magunkból, mert a moslékot nem szabad…..
hát igen. valami véget ért. és ez a kissebb baj, mert ami elkezdődött, az a nagyobb. nem teljesen világos ugyanis számomra az, hogy miért provokálom folyton saját magam sorozatos megaláztatását, teljes fizikai kimerülését és lelki értelemben vett kiégését.az egyik felsejlő ok,…..
nomármost, azt tisztázzuk már a legelején, hogy szent magnetofília lehet, hogy kicsit stikkes volt. talán éppen ezért is lett szent és nevezték el róla a szabadegyházat - úgy tűnik, minél hülyébb valaki, annál jobban érdeklődnek utána. magnetofília nővért korábban…..
Kyriel 2009.03.15 14:23:21
@utolso: nem akartam beletaposni a lelkedbe, de ez a vers tényleg nem tetszik. ha van kedved, mutathatnál kedvencet magadtól. jozefnél meg nagyon fontos, hogy ne legyen értelme annak, amit mond, bár minden törekvésünk ellenére ez néha nem sikerül.
hát. az egész úgy kezdődött, hogy kcr-rel és obival csoportterápiát tartottunk az újonnan nyílt mokka presszóban, mármint konkrétan abban, ami a blahánál van, merhogy van egy rakás mokka nevű hely a városban. még mielőtt kcr kitüntetett volna minket a figyelmével, kedvem…..
Madagaszkár messze van Számvetés 2009.01.08 13:41:00
Szokták, betagozódunk, mérne. Egy év, mi alatt történtek dolgok, és egy, ami alatt fognak. Lássuk hát először azt, ami tavaly alakult a zenekar életében! Úgy vélem, a szubjektív toplista, érzelmileg túlfűtött felhangokkal telítve épp megfelelő lesz az idei (vagy tavalyi? vagy…..
Kyriel 2009.01.08 14:43:16
 boldog karácsonyt és **khmm** sikerekben gazdag új évet kíván a Madagaszkár messze van zenekar! Ezen kívül még azt szeretném mondani, hogy: ..
Kyriel 2009.01.03 19:54:49
hm. pár napja semmit nem találok különösebben érdekesnek azokon a témákon/tevékenységeken kívül, amik teljesen eltérítik az elmémet az égető problémáimmal való törődéstől (jövőkép, pénz, neurózis, személyes konfliktusok, afrikai éhezők, betört köröm stb.).végülis…..
hát sajnos... álomvilág 2008.12.03 22:42:13
voltam ma tolkienofil órán, ahol meglepő módon középfölde mitológiájáról volt szó. bár a galadriel-szűz mária kapcsolat kicsit súlyos volt így elsőre, de rövidesen belemelegedtem az asszociatív gondolkodásmódon nyugvó bölcseletbe. mindenesetre mint ilyenkor mindig, sajnáltam…..
hát sajnos... egyedül jobb 2008.11.30 20:06:27
'egyedül jobb' - ezt az univerzális okosságot már turbócsaj legkorábbi szerzeményének címéből is ismerhetjük, de most nem általános jelleggel használom. egyszerűen csak van, amikor egyedül jobb, és most velem épp ez történik. ez nem azt jelenti, hogy társaságban…..
Tetszőleges programhoz kipróbálható a fenti szériaszám, de ez eredményt nem feltétlenül fog okozni. Dekódolás viszont jár nektek, mert a gondolkodós dolgokhoz egyelőre túl kevés megfejtés érkezett, hogy úgy érezzem, megy magától is. Tehát: LIVE - élő koncert lesz,…..
a dolgok rendszeresen eltűnnek, amikor pedig éppen megvannak, akkor olyanok, mintha nem lennének. így van ez ezekkel a dolgokkal mindig. ez persze lehet, hogy csak amiatt van, hogy a realitásérzékem iszonyú széles skálán mozog, és gyors ütemben változik. az egyik pillanatban pontosan…..
nincs kedvem szégyenkezni, nincs kedvem szorongani, nincs kedvem sajnálkozni, nincs kedvem depressziózni, nincs kedvem szenvedni, nincs kedvem lelkiismeretfurdalni, nincs kedvem elégedetlenkedni, nincs kedvem érdektelennek lenni, nincs kedvem csalódni, nincs kedvem aggódni, nincs kedvem…..
Mesélek még egy kicsit, hogy ne teljen eseménytelenül. Az ingerszegénység a szem kihúzásához és visszapöccintgetéséhez vezethet. Legalábbis valaki egyszer azt mondta. És azt nem szeretném látni, mert hidegrázós.   Szóval tehát hirdetek.   Első pont:  tarrram…..
most vagy tényleg nagyon furán viszonyulnak időnként egymáshoz a dolgok, vagy tényleg megviccel a mintázatkereső progim. egyre többet értek ugyanis a dolgok működési mechanizmusaiból, és épp ezért egyre kevesebbet; a jelenségek esetlegessége a felismert mintázatok számával…..
először is:Jozef Armageddon: Alufóliahullámú álmokBelémcsorog az idő.Elkerületlen tántorog a tudat,Hogy igen a szép,De ötös a vonulat;Attikai metszéspontok ráznak,Aszott hóhérzászló-aljakat:Gyümölcstornyok gyümölcstornya,Elnyugodtak a dichotóm falak.Akár…..
Jozef Armageddon: A lábasbaMeghalt a tér,Nincs tovább gaz.Nehéz tudni, Hogy épp mi igaz,Ölnek a távok,Zavar a lét,Nem adtad oda Az élet felét.Meghalt a minden.Zúgnak a szcénák,Független alkonyokPofátlan pírját,Zárnak a lábak,"Zárnak" az ajtók:KifáradtanakA…..
az utóbbi pár napban több beszélgetésem is érintette a rend-rendetlenség problémakörét, és ennek összefüggéseit az ember általános lelkiállapotával, teljesítőképességével. nem volt nehéz kitalálni, hogy bár a térbeli renddel nem igazán van már bajom (korábban abból a…..
a sála jelen esetben nem valami arab női státusz, hanem az a cucc, amit jozef a mélyértelmű kávéházi beszélgetések alkalmával egy komoly szellemi fölényt sugárzó mozdulattal vet hátra azoknál a részeknél, amikor nagyon megmondta a tutit éppen, és utána profilját mutatva a…..
ezúton is szeretném reklámozni az ufómagazint, mint élvezeti forrást. egy ötszázasba kerül, és sokórányi felhőtlen szórakozást képes okozni bárki számára. a jelenlegi számból megtudhattam, hogy az ufók jelen voltak jézus születésénél, valamint mózes kőtáblákkal való…..