Regisztráció Blogot indítok
Adatok
papucsbojt

2 bejegyzést írt és 117 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Egészség és fitnesz -  Atergó Annamari nutricionista és életvezetési tanácsadó rovata. Sziasztok, csajok! Mindannyian ismerjük már az érzést, amikor beszerezzük a méregdrága, csillogó csodamasinákat és a legfancybb kütyüket meg ketyeréket otthonra - beiratkozunk a két…..
Andrea nem teljesen elégedett esztergomi wellnesshétvégéjükkel. Levele szerint a fűtést csak azután kapcsolták be, hogy megérkeztek, a fertőtlenítő szétmarta a bőrüket, egyéves gyerekük kötőhártyagyulladást kapott, illetve a főnök üzente a pincérrel, hogy a gyerek etetése…..
Nehéz elhinni, hogy az Opelnél pont Astrából készítettek alig 3 éve olyan speciális modellt, amihez ma már nem kapni szélvédőt. Lászlónak pedig ezt mondták 4 hónap keresgélés után, illetvehogy ki kéne fizetni 100 ezer forint szállítási költséget még a 235 ezres…..
Poroszos fegyelemmel rotálták a látogatókat a hétvégén szórakoztató programokkal bemutatkozó Skycourt-terminálon. Naiv család kilátogatott Ferihegyre, ahol félóra sorbanállás után egész 45 percet sikerült bent tartózkodniuk, mire bemondták, hogy húzzanak haza, jön a…..
Mai pozitív történetünkben Csigafattyú barátnőjének Macbookja menekült meg csodával határos módon a Duna Pláza török éttermében a személyzet által vagy kezei közül:Nagyon kedves és egészen emberi gesztust tett ma felénk a Duna Plaza második emeletén található török…..
Modorosblog A lánybúcsú 2011.03.08 06:00:00
Sziasztok Csajok!Pénteken találkoztunk néhányan és megbeszéltünk nagy vonalakban (sőt elég részletesen) Kinga leánybúcsúját. Akik nem tudtak eljönni azokat most tájékoztatom néhány dologról.Március 12-én lesz 16.00-tól Vonhinten Helgusnál (Párisi u. 12. Ferenciek tere),…..
w Tisztelt ING csoport! 2010.12.01 07:09:00
Évtizedes kapcsolatunk során sosem kételkedtem abban, hogy megtakarításaim az Önök nyugdíjpénztárában biztonságban vannak. Biztos voltam benne, hogy ha netalán betéved valamelyik fiókjukba holmi ittas paraszt a gereblyével handabandázni, a pénzem attól még nincs veszélyben, és…..
papucsbojt 2010.12.01 10:59:51
@high up: nyusziful, vannak itt mas kozgazdaszok, de amilyen okos vagy, csak annyit mondok, hogy szerzodes es jogfolytonossag. Nem arrol van szo, hogy mennyire volt okos vagy hulye dolog a magannyugdijpenztarak bevezetese, hanem az, hogy egy polgari jogi szerzodest biztosito es biztositott kozott az allam nem bonthatja fel egyoldaluan. Amennyiben ezt teszi, megserti a tulajdonjogot, es ezzel a piacgazdasag alapjat.
Piri kiborult, mert a neszmélyi Hilltop borászat éttermében  "takarodjatok" stílusban kezdtek üvöltözni velük, amiért bevittek két kutyát. Piri nem azzal van baja önmagában, ha egy helyről a tulaj kitiltja a kutyákat, hanem a stílussal, bár azt sem érti, egy ilyen…..
Jobban teszik a multik, ha önként átadják minden vagyonukat a hazai rászorulóknak, mert ha egyszer elindul a vasvillás menet, tuti nem ússzák meg. Például itt van Krisztina, aki szerint az évente megsegélyezett magyar árvízkárosultaknak kellene adományokat gyűjteni, nem pedig a 20…..
A sok hülye boltos meg szolgáltató után jöjjenek igazán hülye utasok, G. azon háborog, hogy hiába lehet pontosan tudni, hogy a fapados gépekre fejenként egy darab kézipoggyász vihető föl, az ő londoni gépén rengetegen próbálkoztak be többel, amiből mi más lett volna, mint…..
A Homár sajnos nem elég járatos ilyen körökben, de a kommentelők között biztos lesz, aki tud segíteni T-Mobile Stick telepítésében, ha kiderül, milyen Linuxot használ naiv ügyfél:Tegnap vásárolt gyermekem anyja egyik barátnőnkkel egy "Mobile Broadband Stick V" nevű…..
Zsófi otthagyta a CIB-et, mert a még az IEB-nél szerzett Visa Electron kártyája egyszercsak nem működött tovább online:Update 07.13: Kedves Homar, most hivott a bank es bocsanatot kert es visszaallitotta az internetes hasznalatot. Nagyon vicces ez a bank... koszonom homar a segitseget!…..
w Légy résen! 2010.06.30 06:15:00
Még nem tudhatjuk, mi mindent fognak elkúrni. Csak azt, hogy lesz bőven elkúrás; részben felkészületlenségből és kapkodásból, részben meg azért, mert nagyon is felkészültek a pusztításra. De semmi sem fekete vagy fehér: a voluntarista konzervatív kormányzás jó pár ügyben…..
w Szép új világ 2010.06.09 05:45:00
Nagy kő esett le a szívemről, ki tudja, hol áll meg. A világraszóló balfaszkodás után Orbán Viktor szót kér az Országgyűlésben (eleve!), és az évtizednyi sötét parasztvakítást félretolva értelmesen kezd beszélni. Amit mond, annak csekély köze van persze ahhoz, amivel…..
NL meglepődve tapasztalta, hogy este 9 óra után nem lehet tömegközlekedéssel elhagyni Budapestet: Az alábbi eset 2010. május 10-én esett meg velünk. Barátnőm és édesanyja Pestre utazott egy délutáni orvosi vizsgálatra, ám a helyszínen hamar kiderült, hogy várni kell - mégpedig…..
A magyar katona - amikor éppen nem húsz százalékot csorgat vissza, vagy nemzetközi cégeket próbál zsarolni - igazi nyalka, mulatós fajta. Nem véletlenül tartozik a honvédelmi tárcához a zuglói Stefánia palota, ahol jól lehet mulatni. Csakhogy több százalékponttal csökken a…..
Tamás egy kis kútnál tankolt, mielőtt lerobbant a kocsija. A szerviz szerint a benzinnel volt a gond, ami vizes volt és mocskos, így nem kevés kár érte. Tamás ezután hiába reklamált, a kút vezetője már nem tudott mit kezdeni a panaszával, mivel nem azonnal a lerobbanást követően…..
Ibolya nem gondolta komolyan a Celldorado IQ-tesztjét, ezért beírta a felugró ablakba a telefonszámát:Egy évvel ezelőtt vettem észre a Fillér utcában sétálgatva, hogy egy álomszépen csillogó hatalmasnál is hatalmasabb vadonat új mesebeli terepjáró parkol a II.ker.Fillér utcai…..
w Hé, paraszt! 2010.01.11 12:00:00
Kedves barátaim – illetve maradjunk inkább az ismerősnél –, ezúton üzenem, hogy megkaptam a rénszarvast. És a szamarat, a pizzát, a forró csokit, meg a felkérést, hogy csatlakozzak a moszkvai maffiához. Nagyon kedves, igazán, azelőtt sohasem kaptam rénszarvast, és…..
papucsbojt 2010.01.11 12:09:17
  Talán az év legokádékabb trágyahumorát sikerült megtalálnia a hómpédzse szerint vírusmarketingre specializálódott Webvizionak. A saját minőségi munkájának promózására kitalált FlashMikulás a méltán gyűlölt képernyőreklámfigurákhoz hasonlóan bekopog a monitoron,…..
A konfliktuskezelés extrém módját választotta Mikulás előestéjén egy gödi söröző üzletvezetője. Egy szalagavató jó nagy közönsége mulatozott a helyen, amikor hajnalban egyszer csak kulcsra zárták az ajtót, és negyedórán át nem engedtek ki senkit, mivel valaki megfújt egy…..