Regisztráció Blogot indítok
Adatok
debrecenipasi

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A nyár úgy látszik mindenkiből kihoz valamit. Ideje lenne elgondolkozni azon, hogy kiről miféle jellemrajzot ad egy balzsamos éjszaka és egy nyitott ablak kombinációja. Nem tudjuk, mi mit tennénk ha egy bagzó szomszéd mellé rakott volna a Mindenható, de biztosan megpróbálnánk…..
Magyarországon már a farostot is kispórolják a lemezből. Árpi az Ikeában találkozott ezzel az új, összehajtható változattal, ami nem igazán győzte meg: Kedves Homár! Azt hiszem, még a te ollóid is könnyűszerrel elbánnának azzal a "farostlemez" bútorhátlappal, amit…..
addict A Nike nyerte az olimpiát! 2008.08.25 14:20:00
Amíg idehaza mi azon tanakodunk, hogy Ferenc vagy Viktor miatt nem sikerült jól ez az olimpia, addig a Nike filmje megmutatja, hogy de. Mert itt a nagy aranyeső várásban elsikkadt egy apró kis dolog: a Couberten-i gondolat – „Nem a győzelem a fontos, hanem a részvétel”. A…..
 „Jó lenne látni a fővárost, mielőtt meghal az ember. Legalább egyszer.”    Ez egy idézet egy besencei férfitől. Besence egy falu Baranyában, az Ormánság peremén. Az ország peremén. Budapesttől 254 kilométerre és végtelenül távol tőle.  Ez egy…..
Az angol Lush kozmetikai cég, amelynek termékei mellesleg nálunk is megvásárolhatóak, egy meglehetősen különös utcai akcióba kezdett augusztus elején Berlin központjában. A természetbarát termékeiről ismert bolthálózat azért indított kampányt, hogy felhívja a figyelmet arra,…..
Nem igazán akartam bekapcsolódni az iPhone hazai hype-ba, hiszen egy termék entertainment-marketing bevezetése önmagában nem újdonság, láttunk már pár ilyet. De korábban is írtam, hogy az Apple telefonja sokkal több hatásában, mint bármi más, ami a mobil iparágban az elmúlt pár…..
debrecenipasi 2008.08.23 14:43:02
A virágkarnevál felszabadítja a hülyeséget.  A város új látványberuházása, a Latinovits Erőmű, hivatalos nevén Fórum Debrecen, illetve a kivitelezésén munkálkodó Lorinvest részvénytársaság is képviseltette magát az idei virágkarneválon. (A hamarosan átadandó…..
Jobban szeretjük a kilencesre, mint a nullára végződő árakat, vagyis szívesebben veszünk meg egy olyan terméket ami 99 forintba kerül, mint ami 100 forintba. Eddig azt gondoltuk, hogy ebben csak a boltosok hisznek, a legfrissebb felmérések azonban rámutatnak arra, hogy ez tényleg így…..
Első blogbejegyzésemben szeretnék egy számomra érdekes módszert bemutatni, ami egy autós mekiben esett meg velem, s mint azóta kiderült, bevált módszer. A többség tudja, hogy működik az autós meki: beállsz a sorba, első ablaknál rendelsz, fizecc, második ablaknál megkapod amit…..
Ha ti is lemaradtatok volna véletlenül a közszolgálati tévé eme remek alkotásáról, Áron jóvoltából bepótolhatjátok a mulasztást. Párkapcsolati dráma és tipródás a református főiskolások életében, remek színészi alakítások, dialógusok és dramaturgia, minden perce…..
debrecenipasi 2008.08.22 19:11:29
Hát így tegyen bárki is a férfiak kedvére. Egy előző posztban a rövid haj még szakítóok volt, most meg már ez a szexepil, jól rá is farag a levélíró. Vigyázzatok a helyes pultos lányokkal, az egész világ szerelmes beléjük. (A levél még a születésnapi buli előtt…..
"A férfiakat mi nők alapvetően hajlamosak vagyunk beazonosítani egy hímtaggal, ami folytonosan nyughatatlanul keresi a tokkját. Mielőtt bárki feminista férfigyűlölő baszatlan némbernek azonosítana engem, elmondom, hogy férjnél vagyok, és most várom a pici fiamat. Már jó nagy…..