Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Smurfette

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Akinek nem jut kapanyél 2009.09.23 05:30:00
Legyen a minimálbér mostantól nyolcvanezer forint. Ezzel a követeléssel indul csatába a munkavállalói oldal, míg a kék sarokban a munkáltatók nagyjából azon az állásponton vannak, hogy menjetek már anyátokba ezzel. OÉT-ülés lesz ugyanis pénteken, vagyis összeül az Országos…..
Smurfette 2009.09.23 13:46:18
Egy erőszakszervezet szükségszerűen a fasizmus melegágya, de azért a súlyosan retardált, szellemileg visszamaradott, esetlen szolgálat közben értelemcsökkent rendőröket rendszeres időközönként szűrhetnék, bár lehet, már az alkalmassági tesztnél vannak a gondok. Gyöki hívta…..
Smurfette 2009.09.23 13:22:47
Hogyan is tette tönkre a blogom egy bimbódzó kapcsolatomat?Az alábbi sztori a történelemmé vált virtuális csajozási korszakom egyik "élménye" volt. Egy ideje már próbálom összerakni és megírni, de eddig egyéb más témák súlyossága és aktuálissága miatt nem…..
Tudtad? Sikk melegnek lenni? 2008.12.21 07:10:00
Van ahol büntetik a homoszexualitást, nálunk meg reklámozzák. A budapesti 2-es metró vonalán látható az az óriásplakát, amely szerint "Igenis egyenlőek vagyunk, minden más csak statisztika." A plakát a Geszti Péter által fémjelzett ARC Kft. pályázatán…..
Argentin újságírók egy csoportja azt szeretné elérni, hogy a nők elleni erőszakról szóló beszámolók nyelvezete ne legyen teli sztereotípiákkal és előítéletekkel.Egy százegynéhány főt tömörítő újságírószervezet 10 pontból álló javaslatot fogalmazott meg a nők elleni…..
 2007. május 4-én Budapesten E. Zsanett bejelentést tett arról, hogy szolgálatban lévő rendőrök az éjszaka folyamán megerőszakolták. (Lásd E. Zsanett nyilatkozatát az ügyről: http://webcast.tv2.hu/dynamic/index.php?m=video\&video_id=376061) Mit állapított meg E.…..
Smurfette 2008.12.18 00:41:40
Levélírónk története, mintegy hét évvel ezelőtti esetet ír le, de úgy tűnik nagyon is élénken él az emlékezetében, mert nagyon érzékletesen meséli el a hátborzongató balesetet, így az erre érzékenyek inkább ne olvassák. Remélhetőleg a száguldozók is visszavesznek majd,…..
Manyi Bécinek, szeretetvel     Cikkemmel Grétsy tanár úr nyomdokaiba kívánok lépni, annyiban talán eltérve az ő gyakorlatától, hogy nem eufemizálok, és kimondom: a világnézetem miatt gyomlálok a nyelvben, és nem valamiféle nyelvtudományi vagy nyelvművelői…..
Sokunkban felmerül a kérdés: vajon a net világában hihetetlen gyorsan terjedő antiszemita informatikai vírusok, mint Tomcat vagy a kurucinfó valóban a titkosszolgálatok tudatosan generált programjai? Nem csak azért érdekes ez, mert arra keressük a választ, a társadalmi szolidaritást…..
Smurfette 2008.11.05 19:19:26
A Tapmancs 2008.11.05. 17:34:30
A szelsojobbal nem az a baj, hogy a problemat probalja lathatova tenni, hanem, hogy kesz megoldastervvel all elo - raadasul olyannal, amit a magyar es az europai torvenyek is tiltanak. A maganakciok, a gyujtsuk fel - zarjuk gettoba - irtsuk ki jo esetben privat buntetessel zarul, rosszabb esetben az orszagra vet rossz fenyt, igazan rossz esetben eu-s ellenallast valt ki - marpedig barmilyen toketlen is az eu, sajat berkein belul nem szereti az ilyesmit. Ilyen akciok melle hazajat szereto, a jelenlegi helyzetet a legkisebb mertekben is nyomon koveto magyar nem allhat. Aki kisebbseget akar irtani meg gettoba zarni meg zaszlot egetni, az folytat valodi struccpolitikat. Az, hogy buntetlenul lehet lopni-csalni-hazudni, az nem nepcsoport kerdese, mert a magyar torvenyek minden feher magyart is megvedenek. Elvileg. A gyakorlattal van gond, azt pedig a tobb mint 99%-ban feher torvenyhozok-vegrehajtok-rendfenntartok-politikusok hoztak rank - gyava, szorult helyzetu, privat szferajukat vedo, korrupt koztisztviselok (tisztelet mindenkinek akire egyik szo sem illik). Nekik persze az a legjobb, ha a trianonos, jobbos-balos, tehulyeciganyfajvedo-tebaromnaci vitakkal lekotjuk egymast ahelyett, hogy oket tamadnank, minden jogallami fegyverunkkel. Csak persze levelet irni, pert inditani, ahhoz mar batorsag is kell a lehetoseg-ido-penz kombo mellett, az meg nekunk is keves van, nemhiaba a mi valasztott koztisztviseloink. Civil kurazsi? Hova lett? Hat persze, hogy tomcat csak a cirkusz resze - mindegy, hogy fizetik erte vagy szivesen csinalja.
Érdemes elolvasni ezt a cikket. Nem tudom, hogy itt a blogon hol, de szerintem már egyszer nagyon ajánlottam elolvasásra Francis Fukuyama Bizalom c. könyvét. Vagy csak akartam? Mindegy. Nagyon sok mindenre rádöbbent a mi társadalmunk jelenlegi állapotával kapcsolatban. A lényege -…..
 Csak értelmezés kérdése, hogy miért nyílt ki a parkoló autó ajtaja akkor, amikor egy arra haladó biciklis már nem tudta kikerülni. Ha biztosítónak jó az értelmezés, a súlyos sérüléseket szenvedett, vétlen kerékpáros hiába várja a kártérítést.  Budapesten…..