Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nilla30921008

187 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ajjaj Csak a testemen át 2024.05.03 19:08:24
A cikk 2013-tól állt rendelkezésre, de nekem valamiért a link ma már nem működik. Szerencsére lementettem, mert érdekelt a téma Kivágás forrása: https://www.csakatestemenat.hu/2013/10/a-termeszethez-semmi-koze-szex-es-kultura/ Bevezetés a szexualitás interkulturális megközelítésébe A cikk az…..
Ajjaj Tegnap és Ma 2024.02.17 14:12:10
Nemrég valaki arra kért, folytassam egy félbehagyott történetét. Azt állította, hogy neki elfogyott a fantáziája.– Vegyél egy pár kilónyit a fantázia-boltban, ahol tonnaszámra hever és ingyen adják – javasoltam neki viccesen, amin elfelejtett nevetni.Kedvelem az illetőt, mondhatnám barátomnak…..
Ajjaj Szülés utáni torna? 2023.11.21 21:03:52
A szülés utáni alakvisszanyeréshez számos módszer létezik, és fontos, hogy olyan módszert válassz, ami a legjobban illik az életstílusodhoz és a testedhez. Itt van néhány tipp, amit érdemes lehet kipróbálni: Kezdj el gyakorolni: Az edzés a legjobb módja annak, hogy visszanyerd az alakod a…..
Szívecskés Az életed 2023.11.11 23:26:55
Domonkos Jolán Az életed olyan, amilyennek éled... Előzmény: A felismerésA szeretet ott vanminden egyes szóban,hallgasd meg a szavam,én most hozzád szóltam!Az élet nem sótlan,keserű, vagy édes.Az életed olyan,amilyennek éled.Választhatsz könnyűnek,vagy nehéznek érzed,Te döntöd el ezt is,egyszerű a…..
Ajjaj Egy barátnőm álma 2023.05.21 13:52:51
Ketten lakunk egy kollégiumi szobában egy barátnőmmel. A szoba nem nagy, épphogy csak elfér benne pár bútordarab. Egy emeletes ágy, egy fotel… Éppen emiatt van szerencsénk, mert csak ketten lakunk  benne. Egyik este barátnőm részegen érkezik, egy pasit vonszolva az ágyába.  Én persze ezt csak…..
Ajjaj Boldogság!!!! 2023.09.21 20:10:00
A képek csupán illusztárciók! Tán Ferenc Gergő Baba agya Eddig még nem léteztem.Soha senkit meg nem kérdeztemArról, hogy hogyan kell élni,Mikor kell pontosan felsírni?De eljött a nap, mikor tudnom kell,Anya eddig bírta, indulnom kell...Nehéz esemény…..
Szívecskés Miért? 2023.09.19 15:57:24
Sokan feltették a kérdést, többféleképpen, hogy egyáltalán miért írogatok, miért nem jelentetem meg pénzért, amit csinálok és mi a célom ezzel. Volt aki azt kérdezte, miért nem csoportosítom a posztokat témájuk szerint. Az első és legfontosabb, amit több helyen hangoztattam, hogy nem vagyok író. Az…..
Szívecskés Irka-firka 2023.09.04 10:35:00
Ahogy én szoktam: Képzeld el magad egy olyan helyen, ahol ketten vagytok a legjobb barátoddal, barátnőddel, egy olyan személlyel, aki megért téged és akit te is megértesz. Nem baj, ha ez a megértés egy kicsit több ennél a fogalomnál. Én mindig olyat képzelek el, aki bármire hajlandó velem, és…..
Kivágás forrása: https://brooks-iroakademia.hu/a-regenyiras-a-mellebeszeles-muveszete/#more-683Ez a hivatkozás 2022.02.06-án 8:43-kor még élt a   Brooks Író Akadémia oldalonAzóta elköltöztek. Hivatalos honlapjuk: Brooks Író Akadémia (2023) (schoolandcollegelistings.com)   Sok évvel ezelőtt egy…..
Az alábbi sztori kitalált és gyomorforgató! Mindenki csak saját felelősségére, és szigorúan diétáskóla elfogyasztása után betűzze. Van egy kedves kutyusom. Nagyon szeretem. Elvittem sétáltatni, de elfáradtunk mindketten. Elég távolra keveredtünk hazulról, egyikünknek sincs kedve haza kutyagolni.…..
Nilla30921008 2023.09.01 23:49:05
@naiv1966: Attól, hogy homokba dugjuk a fejünket a dolgok még megtörténnek. Addig jó, amíg az ilyenek nem velünk. :) Na meg... Ez nem is volt horror, vagy ijesztő. Talán csak figyelemfelkeltő. Válasz egy pasinak, aki a nők némely tettére hívta fel a figyelmem. Elmondtam neki is, de így talán nem felejti el, mielőtt véleményt formál a jövőben.
Ajjaj Vega, vagy nem vega? 2023.08.26 23:23:00
Ma ismét megkaptam egy ismerőstől, hogy: – Pfuj… Te hogy bírod megenni azt a csúnya rántott májat, vagy csak a sima húst, sonkát?– Kb, ugyanúgy, ahogy te eszed a zöldségeket és a salátát. A számon…– Na, de amit te eszel az él!– Miért? Te hullákkal táplálkozol? Vagy helyesebb lett volna élettelent…..
Pet óvoda A gyógyító szeretet 2023.08.23 17:06:06
Tanmese a belső egyensúlyról: Farkas-harc | Gyógyító szeretet (gyogyitoszeretet.hu) Kivágás forrása: https://gyogyitoszeretet.hu/farkas-harc/ Egy öreg cherokee indián az életről tanítja unokáját. Így mesél neki: „A bensőmben folyamatosan szörnyű harc dúl egy fekete és egy fehér farkas…..
Ajjaj Pár hét az élet 2023.08.19 09:03:01
Aztán remélem lesz egy újabb. Vagy csak lecserélődik egy régi. Másra nem is akarok gondolni. Félek. Talán ok nélkül. Talán nem. De reménykedem.  A mai kor orvostudománya miért nem képes egy normális diagnosztikára?  Vagy csak el kellett volna mennem egy másik klinikára? Ezt nem is ide kellett…..
Nilla30921008 2023.08.21 20:15:17
@naiv1966: Köszönettel emlemem a nemlétező kalapom :)
Ezzel igazán széppé varázsoltad a napom!

Nincs szó, amivel meg tudnám ezt hálálni néked,
kívánom, hogy legyen csodálatosan szép a léted.
Tudom, hogy kedvességed őrzöd a lelkedben végig,
ekként szárnyalnak szavaid egészen az égig

Hogy onnan visszaszállva fejünkre,
boldogságot szórjanak a lelkünkre.
Pusz
Szívecskés A gyevi bíró 2023.07.21 08:14:00
Móra Ferenc A gyevi törvény Gyevit ne tessék keresni a térképen, mert a térképen csak Algyő található, egy macskaugrásnyira Szegedhez. De hát a mappa* mondhat, amit akar, a gyevi magyar mégiscsak jobban tudja a faluja nevét, mint a mappa. A gyevi magyar itt árulja a sült tököt a kultúrpalota…..
Szívecskés A tündér 2023.07.21 02:49:10
Charles Perrault meséjeHol volt, hol nem volt, élt egyszer egy özvegyasszony, és annak két lánya. Az idősebb lány szakasztott olyan volt mint édesanyja, aki csak rápillantott, azt hitte, az édesanyját látja. Ám mindkettőjük természete kellemetlen volt és hiú, senki sem szerette őket.A fiatalabb lány…..
Szívecskés Aranyhajszál 2023.07.21 02:48:37
BAZSOV ARANYHAJSZÁL A régi időkben történt, amit most elmondok. Kevés ember élt akkor ezen az erdős vidéken. Sík mezők, rétek közelében telepedtek le, ahol szabadon legelhetett a jószáguk. Errefelé ilyet bizony nem leltek volna. Most is olyan erdők sűrűsödnek itt, hogy csak itt–ott látszik egy…..
Ajjaj Egy életem, egy halálom 2023.07.20 04:36:47
Nemrég valahol utaltam arra, hogy egyik kedvenc íróm Stepheni Meyer. Én ott, és akkor A burok című írására hivatkoztam, amit filmen is láttam. Ettől azért még olvastam tőle az Alkonyat sorozatot is. Legalábbis azt hittem. Csak mert tegnap rájöttem, hogy tévedtem. Azért, mert ezt még nem: Life and…..
Ezt valahol találtam, csak egy icipicit „igazítottam" rajta.   A kép lelőhelye: Az emlékezetes csók titka | Búvóhelytérkép.hu A szerelem korlátai nem léteznek. A szerelem olyan erő, amely áthidalja az akadályokat, legyenek azok távolság, idő vagy körülmények. A szerelem nem válogat, nem…..
Szívecskés Mai nap... 2023.07.18 22:25:16
Ma rossz kislány voltam, kötözködtem.Emiatt senki nem verte el a seggem. :)Pedig lehet, hogy azt érdemlem, Mivel azonban mégsem, lehet, hogy legközelebb is megteszem. :D Kezdődhetne akár így is egy sztori, de én inkább jó kislány szeretnék lenni.Hiszen nem lehet senki anyuja,felelőtlen és…..
Ajjaj Kritikák 2023.07.15 15:15:11
Van pár barátom, akik olvasgatják a butaságokat, amiket írtam.Akadnak ismeretlenek is. A barátaim közül páran őszinte kritikát adnak, a másik fele meg vigasztal. :D Szoktam néha közzétenni másik oldalon is. Ott a legtöbb „kritika" olyan, hogy "ez tetszett, ez meg nem..." Ezek szerintem csak…..
  A szomszéd srác tanít hula hoppozni.     Egyi nyári, vasárnap délelőtt a kertben unatkozom. Miniszoknya, top van csak rajtam, mert az idő már most meleg. Közben egy osztálytársamra gondolok, aki tetszik nekem, de én őt nem érdeklem. Pedig mennyi mindent kezdhetnénk most egymással?! Táncolni…..
Van egy kedves barátom, aki felhívta a figyelmem, hogy a sztoriknál nem árt karakterlapot készíteni. Neki - miatta - készült ez a valami... Barbi karakterlapja Nyár van, nagy a hőség. Kívül is és bennem is. Próbálom magam lehűteni a medencében, de nem megy. Folyton a szexre gondolok. Befelé veszem…..
Ajjaj Másik „telszex” 2023.06.13 00:05:00
Este fél 9 van. Túl vagyunk a gyerekfürdetésen, alszik a kicsink. Élvezzük egymás közelségét. Párom most nagyon közel van. Ennél közelebb nem is lehetne, bennem van épp. Nagyon tetszik, csókolom is hálásan. Persze nem csak hála miatt. Az is finom. Ő lustán mozog. Élvezi ő is, ahogy megérintem…..
A következő tanítási nap   Sétálunk Tamarával és leszólít minket egy srác. Jóképű és előad egy csajozós dumát. Nekünk a duma nem jön be, de nekem a srác igen. Mondom neki, hogy ne fárassza magát, hanem inkább mutassa a pénztárcáját, mert nekünk nem telik lakbérre és holnap nem lesz hol laknunk, ha…..
Egy alkalommal megkértem Tamit, vigyen magával legközelebb amikor „munkába" megy. Persze lehülyézett, de mikor következő munkalehetőségét kihallgattam, újra felvetettem. – Most komolyan! Nem is vagy rá felkészülve!– Én csak néző lennék. Nem fogok zavarni, megígérem.– Hülye vagy? Két sráchoz kell…..