Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Haans Kruger

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  „Világos volt, hogy nem fogunk kopogtatni az ajtaján - nem fogadott látogatókat -, ezért más tervünk nem lévén, néhány percig csak álldogáltunk, hogy megtapasztaljuk ezt a különös, ám történelmi pillanatot. Mindenféle gondolatok cikáztak át az agyamon, egy-két…..
Tarlós István kérte a KRESZ módosítását annak érdekében, hogy használhassák a buszsávot azok az autók, amelyekben a sofőrrel együtt hárman ülnek. A mai sajtótájékoztatón azonban nem csak ez derült ki. A szabály azonban a buszokra is vonatkozik: azok a járatok, amin a…..
Haans Kruger 2011.06.07 10:18:11
@Orbán takarodj!!: Nem is igazán értelek mire irigykedsz.. ha összeadod is csak 1504 nanométernyi lakás és társasház. Még csak tized milliméter sincs. Mihez kezdenél vele? :)
Azt mondjuk nem értem, miért kell egy elmebeteggel barátkozni, vagy szívességet kérni tőle, amikor tényleg látszik, hogy nem normális a srác.     Más fél éve kezdődött ez a történet, amikor megismertem egy buliban. Aranyos vicces kedves srác volt, de én sose tudtam…..
Még májusban volt szó arról, hogy talán el fog készülni a Call of Duty: The Movie, ami az Activision first person shooter második világháborús játéksorozatán alapulna. Azóta nem sok történt, azonban nemrég az Activision levédette a Call of Duty védjegyet, így rajtuk kívül…..
Örülünk, Vincent? Szexsztrájk 2009.05.07 13:17:00
Kenyában szexsztrájkot hirdettek az asszonyok. Megelégelték a káoszt, amibe az ország került, és így próbálnak nyomást gyakorolni a férfiakra. A sztrájk időtartama egy hét, és több női szervezet összefogásáról van szó. Az elnök és a miniszterelnök felesége is a…..
autózz! Elég 25 köbcenti / fő? 2009.02.04 14:08:00
Hiányoltátok páran a motoros sztorikat, ez nyilván azért lehet, mert télen kevesebb őrült pattan nyeregbe, nincs szezonja a dolognak. Kivételek persze mindig akadnak. Onlydjz elmondása alapján a lenti képen látható robogó(cska) valószínűleg 50 köbcentis lehet, ami egy emberrel sem…..
Szerencsétlen József csak dolgozott a tüdőrákján, erre a szeme láttára elcsap egy renitens öregurat egy szintén szabálytalan, a sebességét nem megfelelően megválasztó sofőr. Tény, hogy nem egy eseménytelen cigiszünet volt, de azért az ember nem szeret ilyet látni. Azért…..
A Homár szerint nem a Ticketpro tehet arról, hogy egy óvatos becsléssel 50-60 ezer érdeklődő úgy vetődött arra a 15 ezer AC/DC-jegyre, hogy behalt tőle a szerver. Aki viszont megy, ne feledje, hogy a Sportaréna kapacitása 10 ezer fő körül van, úgyhogy érdemes lesz felfújható…..
Haans Kruger 2008.10.17 14:01:56
JohnnyB · tomcats.uw.hu 2008.10.17. 13:39:37

Attól függ kit tekintesz aktuális világsztárnak. Mert jönnek, és többek közt erre van a sziget is.
Péter a bokorban, fa tövében és ki tudja még mi mindennel álcázott fura helyeken elhelyezett sebességmérők ellen tiltakozik. Mért van az, hogy sok helyen nem figyelmeztetnek minket, hol számíthatunk radar kontrollra, hiszen így a kecske is jól lakna, vagyis ennek tudatában nem…..
Subba Gyerek szájába nem való 2008.08.21 11:10:57
Kedves Subba! Kérlek nyugtassatok meg, hogy nem velem és nem az én fantáziámmal van a gond! Családi mulatságon az egyik gyerkőc szájából ez a kis kedves pálcika fordult ki. Kíváncsi vagyok, hogy a nagy Danone kerekasztal kreatív csoportja mekkora tapsviharral és családias…..
Haans Kruger 2008.08.21 14:11:37