Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DitavonTeese

0 bejegyzést írt és 56 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„A mókus is patkány, csak jobb a sajtója”- tartja Ivy Ledbetter Lee halhatatlan mondása a Public Relationsről. Az amerikai újságíró először azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy nagy sajtóvisszhang közepette megakadályozta, hogy a sztrájkoló massachusetsi bányászok ellen a…..
A krízishelyzet mindig speciális felkészültséget jelent a nehéz helyzetbe került személy vagy szervezet életében.  A legnagyobb probléma az, hogy ha az ügy nagy nyilvánosságot kap, akkor nagyon gyorsan sérülhet a reputáció, gyorsan elfogyhat a bizalom. A köztársasági elnök…..
Praxis Hová lesz a magyar vér? 2012.01.02 09:46:00
Most már OVSZ-es pólót meg szaloncukrot is osztanak, ezért aztán "éredemes" rohanni és vért adni! Meg van a miértje, amiért ezt írtam, nemsokára feltöltöm. Azért írom részletekben, mert egyben nem engedi a gép, ezért türelmeteket és megértéseteket…..
Ne higgyenek senkinek, minden technikai specifikáció hazudik, vagy legalábbis hangzatos reklámbullshit. 200Hz mozifilmekhez? Dolby Surround vagy DTS 2x 8 watton? De a legjobbak mind közül a Smart-funkciók. Most végre vért izzadva pötyöghet a Youtube keresősávjába távirányítóval,…..
DitavonTeese 2011.12.21 13:12:45
@ColT: Nekem a laptopon is 16:9, nagy képátmérővel. Nekem kifejezetten tetszik, mert grafikai programoknál jobban kézre esnek az oldalra küldött parancssorok és a külön numerikus billentyűzet-rész (vagy miafene, nem tudom hogy nevezik) jól jön a táblázatoknál. De embere/júzere válogatja.
Kedves Praxisblog!   Témában leginkább hozzátok tartozik. Ősszel megelégeltem egy kisebb zsírcsómót a fejemen, elindultam, hogy megszabaduljak tőle. Még megvan, de szépen nő! :-).Az eddig történteket megírtam a saját blogomon. Annyira talán van érdekes és tanulságos, hogy…..
Tisztelt Praxisblog! Annyi szomorú történet után jöjjön egy kellemesebb végkifejletű is. November vége felé sajnos úgy alakult,hogy húgom kórházba került,pedig nem számítottunk rá,hogy így alakulnak a dolgok!Az egész azzal kezdődött,hogy bedurrantak egy hétfő reggelre a…..
Okapi sajnos pont a lényeget felejtette le különösen hangulatos karácsonyi leveléről, vagyishogy melyik "tetves bank" chipes bankkártyájával nem lehet szinte sehol fizetni. Illetve melyik az a bank, amelyik napi 5 darab vásárlásban limitálja a fogyasztást, amit csak ideiglenesen lehet…..
Praxis Majdnem meghalt a kisbabám 2011.12.09 06:00:00
Nos ma már nem foglalkozom a dolgokkal de úgy érzem ki kell írnom ezt a történetet.1 hónapja késett a menzeszem, pozitív lett a terhességi tesztem, és egyéb csalhatatlan jelei voltak a terhességemnek.Elmentem az orvoshoz, aki 4 másodperces hasi ultrahang után fennhangon kérdezte ,…..
Kedves Olvasók! Egyszer már írtam ide posztot, akkor sikeresen elkönyveltetek hisztis kismamának, most mindenesetre mégis írok nektek, talán tudtok segíteni nekem, talán megint csak a bántást és a kritikát kapom meg, de legalább tanultam az előző esetből és nem fogom elolvasni a…..
Eszter már hat éve visszafizette minden tartozását a Raiffeisennek, sőt, még a folyószámláját is megszüntette náluk, amint lehetett. A bank azonban nem hagyja ennyiben a szakítást: két évvel később újabb jelzálogot rakott volt ügyfelük ingatlanjára. Hogy miért, az újoncnak…..
Ez a történet kicsit régebbi de tanulságos . Mivel mindig be volt gyulladva a torkom háziorvosom azt ajánlotta, hogy szedessem ki a mandulámat. Én bementem a nagykanizsai kórházba ahol hosszú várakozás után megvizsgáltak és kiírták az időpontot. A műtétet altatásban kértem…..
Miután az MTV-ben elszaporodtak az egykori Echo és Hír TV-sek, már vártuk, hogy mikor tűnik fel a jobboldal pirospozsgás arcú nagyasszonya, Borbás Marcsi. A lépés annyira egyértelmű volt, hogy szinte hihetetlen, hogy csak most történt meg. A Hír TV és a CBA arca az őszi…..
Praxis Nevetés a rendelőben 2011.09.12 06:00:00
Sziasztok!   Lányomnak egy fenyőfa tüskét a szél a szemébe fújt.Mivel egy óra múlva sem tudta kikönnyezni csak a fájdalomtól sírt irány a János szemészeti rendelője 1/4 4-kor meg is érkeztünk.A váróban kb.15 beteg várakozott.Az nővérkének elmondtam jövetelem célját…..
 Amikor először láttunk a televíziók szenzációhajhász műsoraiban nyelvet tanuló csecsemőket, csak legyintettünk vagy szörnyűlködtünk. Mára azonban annyira gyakorivá vált a jelenség, hogy minden kisgyerekes anya és ifjú nagymama személyes ismeretségi körében is hall…..
A Blikk írta meg tegnap a legfrisebb "vihar a szaros biliben" típusú botrány hiteles történetét, amiben Bochkor Gábor, a Neo FM reggeli műsorának műsorvezetője bírta azt mondani a Class FM hallgatóira, hogy primitívek. Forrest Gump anyja tudna mit tanítani a Bumeráng…..