Regisztráció Blogot indítok
Adatok
aesdé

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kerek egy nappal azután, hogy a magyar miniszterelnök hétfőn reggel a parlamentben bejelentette, hogy az ország lezárja a határait, még mindig elég nagy a fejetlenség az ügyben, hogy melyik légijáratok tudnak repülni és melyeket törölnek. Mindenképp jobb lett volna a külföldiek pánikszerű kitiltása…..
Hasít a Wizz pénzügyileg, újabb kitűnő eredménnyel rukkolt elő, ebben pedig komoly része van a továbbra is dinamikusan növekvő kiegészítő, vagyis jegyáron túli bevételeknek. Írtunk róla, hogy milyen gyorsan emelik sutyiban a jól eldugott csomagdíjakat, de ennek is nyilván vagy egy határa, márpedig a…..
Tudjuk, hol nyaralsz idén nyáron - legalábbis ha a cél az, hogy olcsón lehessen tuti helyekre eljutni. Alant mutatunk öt úti célt, ahová idén repülhetünk először nemcsak közvetlenül, de baráti áron - meg egyet, amely szintén új és nagyon király, de sajnos nem lesz jóáras. A titok annyi, hogy…..
Szerencsétlen fapadosok most kezdik kiszórni a jegyeket az év legkisebb forgalmú időszakaira, s ahogy kell, bezuhantak az árak. Karácsony előtti isztambuli bevásárlásra ugyanúgy elrepülhetünk négyezer forintból, mint henyélni egy sort a Vörös-tenger csücskében fekvő izraeli…..
aesdé 2015.11.05 21:58:54
@arpad1983: lehet már nem jár, mert sokat szórtak ki?!
aesdé 2015.11.05 22:06:13
@arpad1983: Köszi azért. Amúgy Neked 100%ot mutat a myryanair profilodnál?
aesdé 2015.11.05 23:22:32
@arpad1983: Köszi a segítséget!
Az RTL Klub főnöke, nem a vakvilágba ígérgetett, amikor azt mondta: ha a kormány hadat üzen az RTL-nek, akkor majd lesz haditerve, és és be is veti azt. A csatorna mai Híradójában az alkalomhoz illően síri hangú és nagyon komor arcú Szellő István menten atombombával…..
aesdé 2014.06.02 21:28:15
@sixx: Ebből a megnyilvánulásból is látszik az értelmi szinted! :) Nem baj, nyald csak a "független" média s.ggét.... :)
aesdé 2014.06.02 22:15:13
@sixx: Te vagy a legnagyobb....
Nevetséges ez az egész. Végre lett volna egy épkézláb ötlet, de a megvalósítás elégtelen, ezt is sikerült profin elkúrnunk. Igen, vonjuk be a Dunát a közösségi közlekedés vérkeringésébe, hiszen a folyami szállítmányozás az egyik legolcsóbb megoldás - aki valaha tanult…..