Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Barza

0 bejegyzést írt és 113 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Juventusnak mihamarabb ki kell lábalnia az egyre mélyülő hullámvölgyből, amennyiben el kívánja érni minimális céljait a jelenlegi szezonban. A bajnokságban erre még nyolc mérkőzése maradt a zebramezeseknek, azonban az Olasz Kupa elődöntőjében már nem lesz ennyi lehetőség a…..
A Juventus és az olasz labdarúgás ma egy újabb legendától köszönt el, a zebramezes védelem megkerülhetetlen és megrendíthetetlen oszlopa, Giorgio Chiellini bejelentette, hogy játékosként a mai nappal lezárta pályafutását. "A püthagoreus iskola számára, amely több, mint két évezreddel ezelőtt Magna…..
Az olasz válogatott továbbjutását követően a Juventus a bajnokság egyik legfontosabb rangadójára készülődik, mivel az éllovas Inter látogat a zebramezesek otthonába. "Ez egy fontos mérkőzés számunkra, a fejlődési utunk fontos állomása. Jó lesz lejátszani ezt a mérkőzést, a bajnoki cím esélyeseivel…..
Péntek este az olasz válogatott Észak-Macedónia csapatával mérkőzött meg a római Olimpicóban, s a mérkőzés igazi gólzáport hozott, de a legfontosabb, hogy olasz győzelemmel zárult. A házigazdák elhúztak 3-0-ra Matteo Darmian fejesével és Federico Chiesa két találatával, majd a vendégek két góljára…..
A Juventus győztesen térhet haza a vasárnap esti meccs után Milánóból, és ezúttal a szerencsére sem panaszkodhatnak a bianconero rajongók, mivel Manuel Locatelli lövése nem kis szerencsével jutott a Milan kapujába. „A Juventus jól játszott védekezés tekintetében, de a futball pillanatokról szó,…..
A mai napon hivatalossá vált Leonardo Bonucci távozása, így a legendás Barzagli-Bonucci-Chiellini hármas utolsó tagja is elhagyta Torinót. A kiváló rúgótechnikával rendelkező védőjátékostól mi is szeretnénk illőképpen elköszönni, s a fenti összeállításnál méltóbb búcsút nehéz találni. Minden jót,…..
Az Il Bianconero és Giovanni Albanese hírei szerint hétfőtől ismét a csapat többi részével fog edzeni Nicolò Fagioli és Adrien Rabiot, és minden jel arra mutat, hogy Massimiliano Allegri számíthat a két középpályásra a szezon első meccsén. Mindazonáltal Nicolò Rovella bizonyosan nem dolgozhat még a…..
Barza 2023.08.06 08:34:46
@Gaben Smith: pont erre gondoltam én is. Máshol simán kiteszik a szűrét azoknak akikre nem tartanak igényt.
Nicola Balice és Romeo Agresti beszámolója szerint Cristiano Giuntoli hamarosan visszatér Olaszországba, majd első útja Londonba vezet, ahol Nicola Balice szerint a szakember érdeklődni fog Romelu Lukaku kölcsönben való elérhetősége ügyében. A Sportitalia munkatársa, Michele Criscitiello is…..
Barza 2023.07.30 19:10:25
@LacaGLJuve: Pellegrinit én is megtartanám, szerintem teljesen rendben van a srác
Maurizio Sarri a Sportitalia munkatársának adott interjút a Juventus kapcsán, és elmondta véleményét Cristiano Giuntoli érkezésének várható hatásairól is. „Cristiano Giuntoli a megfelelő ember a Juve ezen történelmi pillanatában. Újjáépítésre van szükség, Cristiano Giuntoli pedig egy fenomén ilyen…..
Barza 2023.07.08 06:10:45
@babo0410: az, hogy azt mondta nem szól bele kit igazolnak, az nem zárja ki, hogy nem kért játékosokat. Működhet úgy is, hogy megmondja hova és milyen típusú játékos kell neki, aztán, hogy személyesen az ki lesz, az már a menedzserek dolga. Persze ez csak feltételezés a részemről.
Ha meg Pirlot azért küldték el mert kihátrált mögüle a csapat, akkor Allegri miért van még itt?
Gianluca Di Marzio értesülései szerint Federico Chiesa, Ángel Di María és Arkadiusz Milik várhatóan a szünet után már a Verona elleni mérkőzésen bevethető lesz. Nicolò Fagioli kapcsán pedig az újságíró sietett mindenkit megnyugtatni, hogy a játékos csak egy enyhébb bokasérülést szenvedett. Ha pár…..
Válogatott szünet következik, de a Juventus olasz játékosai nem kaptak meghívót Roberto Mancini szövetségi kapitánytól, s így Manuel Locatelli sem lesz ott a nemzeti csapattal. "Elszomorított, de megmutathatom a pályán, hogy megérdemlem, hogy visszatérjek." - mondta a döntésről a Juventus…..
A Juventus a válogatott szünet előtt még egy utolsó komoly megmérettetésen kell bizonyítson, hiszen a tabella második helyezettjéhez látogat az Öreg Hölgy. Novemberben Torinóban sikerült megverni a nerazzurro csapatot, ám ez a mérkőzés keményebb dió lehet, mivel a Juventusnál ismét kisebb sérülések…..
A Juventusnak ugyan megvoltak a helyzetei a gólszerzésre múlt héten, végül csupán szűk, 1:0-ás győzelemmel zárta a Freiburg elleni hazai mérkőzést az Európa-liga nyolcaddöntőjében. A csütörtök esti visszavágón a zebramezeseknek a Freiburg otthonában kell megőrizniük vagy növelniük előnyüket, hogy…..
A Juventus 4:2-es győzelemmel zárta az egyelőre biztos kiesőnek tűnő Sampdoria elleni hazai bajnoki mérkőzést, s az utolsó találatot az ifjú argentin tehetség, Matías Soulé jegyezte, aki első gólját ünnepelhette a zebracsíkos mezben. "Nagyon boldog vagyok, azóta vártam erre a gólra a bajnokságban,…..
Gianluca Pessotto, a Juventus utánpótlás csapatának a sportigazgatója nyilatkozott a Sky Sport munkatársának az EL-sorsolás után, amelyen kiderült, hogy a Freiburg ellen harcolhatja ki a továbbjutást a Juve. „Jó meccsre számítunk, egy példa nélküli meccs egy erős csapat ellen, amelyik jól teljesít…..
Massimiliano Allegri a Spezia elleni meccset megelőzően beszélt a kezdőcsapatot illető változásokról, de természetesen szó esett az EL-beli elmulasztott győzelemről is. „Folytatnunk kell a harcot az apró céljainkért. Bonyolult meccsre számítok, nehéz helyszínre látogatunk, és a Spezia számos…..
Barza 2023.02.19 07:04:40
@Gaben Smith: maximálisan egyetértek veled, a selejtet el kell küldeni (az mindegy, hogy arthur féle nulla, vagy egy állandóan sérült mariska pl.), és amiket írtál hogy milyen posztra milyen játékosok kellenek és kik akikre lehet építeni azzal is. Én De Zerbit favorizálnám, mert fiatal, modern, nemzetközi tapasztalattal bír, és az olasz futballt ismerni kell. Messze nem a csúcs ami a seria A-ban zajlik, de mégis nagyon sajátságos, sokan megbuknak itt. Van egy nagyon egyedi ritmusa (nem tudom máshogy megfogalmazni) a játéknak itt, ami semmi más bajnoksághoz nem hasonlítható.
Viszont, akkor egyértelműen csapatot kell építeni, főleg fiatal játékosokra támaszkodva. Az azt jelenti, hogy időt kell adni az edzőnek és az új keretnek, szerintem kb Pirlo is ezen bukott meg, nem kapott elég időt. Most amúgy is a béka feneke alatt vagyunk, most van időnk építkezni, kicsit elengedni az eredménykényszert, legalább egy évre. Szerintem a szurkolók is pozitívan állnának hozzá, ha a vezetőség egyértelmű két három éves tervvel állna ki, türelmet kérne, a jövő érdekében, cserébe egy alázattal, spiritoval rendelkező csapatot látnának hétről hétre a pályán.
Zidane érdekes számomra, mert én sem vagyok biztos az edzői kvalitásaiban, de nemrég olvastam Modric könyvét és ő nagyon pozitívan írt róla, nagyon erős a karizmája, és szakmailag is topon van szerinte. És amikor átvette a reált, akkor korántsem a legjobb időszakában volt a csapat. Ennek ellenére De Zerbi azt gondolom jobb megoldás lenne, Zidane valószínűleg azonnal nyerni akarna valamit (nem fér bele neki egy gyengébb, eredmény nélküli év), míg De Zerbinek van ideje nagyot villantani.
A téli időszakban megrendezésre kerülő katari világbajnokság után folytatódik az olasz bajnokság, s a Juventus a Cremonese otthonába látogatva kezdi a 2023-as esztendőt. Massimiliano Allegri keretébe, Ángel Di María kivételével, bekerültek a világbajnokságról visszatérő játékosok, s a hosszú…..
A Juventus a PSG elleni, vereséget hozó, ám bizonyos szempontból bíztató mérkőzés után fogadja az Inter csapatát vasárnap este. A két csapat számára rendkívül fontos a találkozó, mivel mindkét együttes komoly hullámvölgyből mászik kifelé az elmúlt időszakban, s ahogy Simone Inzaghi mondta a meccset…..
A csoportkör első két fordulóját egyaránt vereséggel záró Juventus számára nem maradt több hibalehetőség, amennyiben életben kívánja tartani reményeit a továbbjutásra, kötelező begyűjtenie mind a hat pontot a Maccabi Haifa ellen. A párharc első felvonásaként az izraeli együttes látogat az Allianz…..
Barza 2022.10.05 18:34:01
Barza 2022.10.05 20:01:20
@Del Pybala: hát akkor én hülye vagyok, te meg nem tudom mit keresel itt
A PSG elleni meccset követően a L'Équipe szerint Gianluigi Donnarumma elhagyhatja a párizsi csapatot, és a Juventus továbbra is szívesen leigazolná a játékost, és következő nyáron ismét próbálkozhat. A forrás szerint az olasz kapus teljesítménye nem volt mindig meggyőző az elmúlt időszakban,…..
A Sampdoria és az AS Roma csapatai ellen elért döntetlenek és pontvesztések után a Juventus hazai pályán gyűjtött három pontot a Spezia ellen, s most lényegesen nehezebb feladat vár a zebramezesekre, hiszen szombat délután a Fiorentina otthonába látogatnak. Massimiliano Allegri keretéből továbbra…..
Barza 2022.09.03 15:32:24
@Pjanista: háromszor indulhatott volna meg, a harmadiknál egy az egyben kapura
Barza 2022.09.03 15:35:19
@James Zabiela: azért egy ilyen kontránál ne a kapus legyen a hibás
Leandro Paredest tegnap bejelentette a Juventus, az argentin játékos kölcsönben érkezett, bizonyos feltételek teljesülése esetén pedig a piemonti klub 22,6 millió euróért kivásárolhatja a futballistát a szerződéséből. „Nagyon boldog vagyok, hogy itt lehetek, mindig szerettem volna ehhez a klubhoz…..
Barza 2022.09.03 09:20:28
@LacaGLJuve: nem sokat láttam Paredest, de ha Allegrinek mindenáron egy regista kellett és ő megfelel neki, akkor elértük a célunkat és nagyon remélem így mindenki a helyére kerül a középpályán. Főleg Loca, mert szerintem is nagyon jó ő, de előrébb kell játszania és nem neki kell irányítania a csapatot.
A Sassuolo elleni magabiztos győzelemmel a Juventus nagyszerűen kezdte a bajnoki szezont, ám a Sampdoria, majd az AS Roma elleni döntetlenekkel a zebramezesek már négy pontot elhullajtottak, így a negyedik fordulóban, mikor a Spezia csapata látogat Torinóba, kötelező begyűjteniük a győzelmet és mind…..
A nyári átigazolási időszak végén a Juventus kölcsönadta fiatal középpályását, Nicolò Rovellát, aki a szezont az újonc Monza kötelékében tölti majd.  "Nicolò Rovella hivatalosan is az AC Monza játékosa. Az olasz középpályás a Juventustól ideiglenesen érkezik 2023 június 30-ig. Rovella, aki 2001…..