Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sukram

0 bejegyzést írt és 55 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Prága az árvízzel küzd, percről percre posztunkban folyamatosan követjük a legfontosabb eseményeket. Vasárnap lezárták a Károly-hidat, így már csak a beavatott markolók gördülhetnek végig a világ egyik leglátogatottabb épületén, hogy egy kicsit lazítsanak a lerakódó…..
sukram 2013.06.03 23:09:24
@Pistike nem komp lett: Kár hogy nem szorult a fejed Anyádba te Barom........
Ismét durva tarhálásba kezdett a Klubrádió, múlt csütörtökön minden műsor a hallgatók megfejéséről szólt. Telefonálj, adj pénzt, hogy ne szűnjünk meg. Hiába adta oda négy bírósági bukta után a Médiatanács a jelenleg használt frekvenciát a rádiónak, úgy tűnik,…..
Az iPhone 5-ösért éjszaka is sorban állók százai bizonyították be, nagyon is mobilizálhatóak egy tárgyért, de ha valami többet, hasznosabbat, érdemeset kellene tenni, akkor már oda a nagy lelkesedés. Ez a lefelé nivellálás világa, ez a tehetős csőcselék világa. IPhone 5…..
sukram 2012.09.28 21:28:42
@moncayo: Ügynök volt ott mindenki!! 3/3 -as!!
Én is megnéztem a Barátaim!! Jó buli volt! Gyere el egyszer és utána mondj véleményt!!
sukram 2012.09.28 21:30:36
@Before: Lájk!
Blogunk megkereste a Trianon revíziójának szükségessége mellett érvelő, és ezzel nagy diplomáciai port kavaró fideszes képviselőt. Kőszegi Zoltán kitart félremagyarázott kijelentése mellett, szerinte egy normális országban erről nem is lenne vita. Jobbegyenes interjú.  - A…..
Aki volt olyan rendes gyermek, hogy elrakta a 2010-es karácsonyi, 2011-es szülinapi, névnapi, karácsonyi és 2012-es locsolópénzt is, azt most a Telenor legújabb akciója örvendeztetheti majd meg, melytől a humán tantárgyak szerelmeseit méltán foghatja el a szédülés és lelkük…..
Érdekes cikk látott ma napvilágot az Index.hu hasábjain, mely szerint az Apple a Samsung-rivális Elpidánál vásárolja meg ezentúl az eszközeiben használt DRAM chipeket (dynamic random access memory). A hír megjelenésével a tőzsde a szokásos és logikus módon válaszolt: a Samsung 10…..
sukram 2012.05.15 15:10:50
Vitathatatlan, hogy az Androidos telefonok mezőnyében a HTC a "burkolatkirály", ha létezik ilyen cím. A tajvani cég a kezdetektől fogva igényes anyaghasználatú, kellemes megjelenésű, alaposan megtervezett házakba bújtatja készülékeit. A One széria sem kivétel ez alól, sőt, az…..
sukram 2012.05.11 12:56:44
@Yarner: Jogos az észrevétel, mindenkinek szokás szerint. Az SII -t nem tudom elképzelni az első zsebben, ráadásul a sugárzás (aminek hatásait a mai napig nem tudjuk) sem tesz jót "zsacsinak". :)
Szerencsére nem kell futnom, illetve a farmereim zsebe elég feszülős. A leülésnél valóban vigyázni kell.
A tok nekem bejött, mert mechanikai védelmet ad...
A rendőrségen és a médiahatóságnál is feljelentették Bochkor Gáborékat, mert a Bumerángban a teknőcök agyonverésével viccelődtek, illetve arról beszéltek, milyen állatok pusztulhatnak még ki, írja a Blikk.A Bumeráng csapata a február 7-i adásban azért kezdett el a teknősök…..
sukram 2012.02.17 11:25:37
Tibi megfigyelése szerint, amióta hőségriadós óvóhely lett a zuglói önkormányzatnál a bútoráruházból, eltüntették az ingyenes vízautomatákat: A történet ott kezdődik, hogy az Örs vezér téri IKEA áruházban már elég régen beállították több helyre is a szokásos…..
Azt már az elején szögezzük le, hogy egy tizenötös lista édeskevés azon magyar zenekarok, dj-k és egyéb előadók felsorolására, akiknek munkásságát haladéktalanul megengedhetetlennek nyilváníttatnánk, esetleg száműznénk az ország zenei piacának kínálatáról…..
sukram 2011.06.14 09:34:45
Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz…..
Tudtam én, hogy ez is csak idő kérdése lesz, és tényleg. Beperelték az Apple-t, mert eltörik az iPhone, ha leejted a földre.A pert természetesen az Egyesült Államokban indították, egy kaliforniai férfi kér kártérítést, amiért a lánya sms-írás közben egy méterről a földre…..
Idén téltől végre tilos sózni a járdákat. Ez azért örömteli elsősorban, mert az utóbbi években nagy problémát okozott a városban élő állatoknak, mivel a só szétmarta a talpukat. A fás szárú növények is károsodtak benne, az olvadás utáni hólével keveredve meg további…..
Hat éves szünet után november 20-án indul a Való világ negyedik kiadása, celebekkel, megváltozott beszavazóshow-val, új műsorszerkezettel és dedikált kúrószobával, amiről ugyan a csatorna szemérmesen azt kommunikálja, hogy "csendes szoba, pároknak", de közben kacsingat…..
Vajon tényleg ennyire szarul megy Kelemen Annának, hogy nyilvánosan hirdeti magát, vagy csak -ahogy ez már töbször előfordult- valaki más hirdet egy hiresebb modell képeivel? A szanaszét szabott mellbimbók, a hajszín és az erősen lerongyolódott punetti & púzó mindenesetre…..
sukram 2010.10.12 13:35:35
A Tv2 végül elszánta magát, és mégis péntekre menekíti a Megasztárt az X-Faktor elől. Persze nincs ebben semmi meglepő, hiszen már két hete szombaton elindult az evakuációt felvezető kampány: Friderikusz Sándor csak úgy, mellékesen felvetette, hogy miért is kéne választaniuk a…..