Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DMatee

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Juventus salernói vendégcsapatot fogadott a vasárnap esti bajnokin, ám az Öreg Hölgy már az első félidőben kétgólos hátrányba került, majd a folytatásban úgy tűnt, hogy a döntetlen is nehezen lesz elérhető. A mérkőzés végén viszont Arkadiusz Milik góljának az érvénytelenítéséig a hazai csapat…..
DMatee 2022.09.12 08:29:08
Távol álljon tőlem, hogy Allegrit védjem, de ez a meccs közel sem volt olyan rossz, mint azt sokan itt látják. A Salernitana úgy rúgott 2 gólt, hogy helyzetük sem volt, ellenben Candreva kézzel ütött egy gólt és kaptak egy 11-est. Ezzel szemben mi elég sok helyzetet kialakítottunk az elején és csak a kapusuknak köszönhetik, hogy nem kaptak az első 20 percben 3 gólt. (természetesen, a be nem lőtt gól lóf@szt sem ér, de ez nem Allegri hibája)
Nekem most tetszett a mentalitás és a játék is. Paredes kifejezetten jól játszott, jól szervezi a játékot, jól építi a támadásokat.
DE!!! Ami nettó kib@szás volt a csapattal az Kean. Az első félidőben lényegében 10-en voltunk a pályán. Ez baromira Allegri hibája és már sokadjára szívatja a csapatot ezzel a szerencsétlen csávóval. Erre már csak hab a tortán McKenny, aki szintén nem tett hozzá sokat a játékhoz, pedig volt neki tavaly egy egész jó korszaka, amikor azt hittem lesz belőle valaki.
Kostic még nem az igazi, 10-ből 9 beadása a védőben elakad. Viszont a 10-edikből gól lesz. :)
Perin nem rossz, de a kirúgás nem megy neki. Állandóan elrontja és a hátsó labdajáratásnál is bizonytalan. Sokan szeretitek, mert jól véd, de szerintem ez még kevés.

Összegezve: Szerintem jó az irány, jó lesz a csapat és ha a sérültek visszatérnek, akkor sok mindenre esélyesek leszünk, de az még messze van. (tavasz) Addig pedig marad ez a szerencsétlenkedés. :(
A Juventus, amely nyáron komoly átalakuláson ment keresztül, még nem találja formáját, azonban kedd este a szezon eddigi legnehezebb mérkőzése vár a zebramezesekre, akik a Bajnokok Ligája csoportkörének nyitónapján az egyik nagy favoritnak tekintett Paris Saint-Germain otthonába…..
A Juventusnak továbbra sem sikerült megegyeznie Memphis Depay ügyében, Gianluca Di Marzio a következőképpen számolt be az aktuális helyzetről: „A felek egyeztetnek, de a megállapodás továbbra sincs közel a lezáráshoz, továbbra is vannak tisztázandó részletek. Először is a holland játékosnak meg kell…..
DMatee 2022.08.22 08:38:44
@Rikster91: Szerintem tök egyértelmű a dolog. Depay igényei magasak. Milyen stratégiával lehet csökkenteni? Azzal, ha húzzák az időt. 10 nap múlva vége a Mercato-nak és valójában sem a Barca, sem Depay "nem ragaszkodik" ahhoz, hogy folytassák.
Azaz, ha a Juve más opciókat is fel tud vonultatni, és közben még talán vevőt is talál valamelyik játékosára, akkor az utolsó napokban jó pozícióból vághat neki a tárgyalásoknak. Ráadásul olyan sokan nem jelentkeztek be Depay-ért. Nincs hova sietni, az idő inkább nekünk dolgozik.
DMatee 2022.08.22 10:35:37
@RobJuve7: BTW, egy kis kiegészítés: A Juve nyilván azért is vár arra, hogy a Barca lépjen, mert akkor Depay már nem mondatja, hogy ülök inkább a padon X millióért. Ha felbontják a szerződést, akkor lépéskényszer áll elő. Szerintem Arrivabene jól játszik, nagy zsugás az öreg.
A Juventus mercatójának a hangsúlya az elmúlt időszakban áthelyeződött a csapat számára szükségtelen játékosok sorsának az igazgatására, és Gianluca Di Marzio szerint a következő távozó Arthur Melo lehet, aki 2020 nyarán érkezett a Juventushoz, azonban a két év alatt sem sikerült beépülnie a…..
DMatee 2022.07.31 10:17:56
@Shaky79: Nem értek ezzel egyet. Allegri kapott egy csapatot, amivel lehozta az előző évi bajnokságot az "elvárt" szinten. Most kezdett el csapatot építeni, de a Mercato még csak a felénél tart.
Közben elment Chiello (ezt tudni lehetett) és elment De Ligt (nem tervezett). Végre elment Ramsey, de jött Di Maria és Pogba.
Szerintem eddig jól halad a csapat, de tény, hogy még 2-3 távozó és érkező kell, hogy a vége is jó legyen. Persze nem mindegy, hogy kik jönnek és mennek, de szerintem Arrivabene és Allegri is jól teszi a dolgát eddig.
DMatee 2022.07.31 14:06:57
@Shaky79: A kupát és a szuperkupát is azzal az Interrel játszottuk, amelyik a bajnokság legerősebb csapata volt és 2022-ben kevés esélye volt a győzelemnek.

Nem akarom Allegrit fürdetni, de szerintem neki ez az év lesz a vízválasztó. Sarri és Pirlo is támadóbb focit játszott, de lehetett is izgulni a végjátékban. Tavaly annak köszönhettük a 4. helyet, hogy a Napoli botlott az utcsó meccsén a Verona ellen.
Andrea Barzagli a minap a Tuttosport munkatársának beszélt a Juventus legfrissebb igazolásairól, akiktől sokat vár. „Amikor Paul Pogbára gondolok, akivel mindig nagyszerű volt a kapcsolatom, az első edzések jutnak eszembe. 18-19 éves volt, és egy hihetetlen kvalitásokkal rendelkező srácot láttunk,…..
DMatee 2022.07.10 17:00:35
@supertrezi: Ha jól tudom, csak di Maria szerződött 1 évre, Pogba esetében 3-4 éves szerződésről hallani.
„Eljött az a bizonyos nap. Ma este érzések viharát fogom megtapasztalni. A Juventus mindent jelentett számomra. A fiatalságot, a tapasztalatot, az érettséget. A győzelmi vágyat, a győzelem örömét, a vereség elfogadását. A kihívás izgalmát, a pályán megtapasztalt ütközeteket, a mindig bekötött…..
Juan Cuadrado meghosszabbította szerződését a Juventusszal, így a kolumbiai játékos 2023 nyaráig a torinói klub kötelékében marad. Az alábbiakban olvasható a klub hivatalos nyilatkozata. „Oldhatatlan. A melléknevet olyasmire szokás használni, aminek nem lehet véget vetni, nem bontható fel, nem…..
A Juventus az Olasz Kupa elődöntőjének első mérkőzésén, a Fiorentina otthonában lép pályára szerda este, s célja, hogy olyan eredményt éren el, amely révén kedvező helyzetből várhatja az április 21-én esedékes torinói visszavágót. Massimiliano Allegri keretét régen látott sérüléshullám sújtja, így…..
Olasz források szerint a Juventus nem fog kockázatot vállalni Paulo Dybala és Leonardo Bonucci bevetésével a Villarreal elleni BL-párharc első meccsén. Leonardo Bonucci nem vett részt a pénteki városi derbin, míg Paulo Dybala cserét két a második félidőben Massimiliano Allegri szerint kisebb…..
Matthijs de Ligt a Torino elleni meccsen a védekezés mellett a gólszerzésért is felelt, hiszen az ő fejesének köszönhetően sikerült megszerezni a vezetést az 1-1-re záruló meccsen. A holland védő a DAZN műsorában értékelt a mérkőzés után. „A derbi nagyon fontos meccs a város és a szurkolók számára.…..
A Juventus a torinói városi rangadóval folytatja bajnoki szereplését, péntek este a Torino FC látogat a zebramezesek otthonába, az Allianz Stadiumba. "A holnapi mérkőzés igazán nehéz lesz. Leonardo Bonucci biztosan nem lesz ott, a vádlijában izomfáradtság van, majd meglátjuk, hogy felépül-e keddre.…..
DMatee 2022.02.18 08:44:37
@JeetTrader: Kedden is lesz egy meccs, arra is kell gondolni és tartalékolni. Ha a Torino ellen ellőjük az összes puskaport, akkor a keddi meccs OFF.
Márpedig a Villareal ellen tovább kéne menni, mert az anyagilag fontos lenne.
A Juventus az Atalanta ellen az eddig rendkívül jól teljesítő csatárhármasával lépett pályára Bergamóban, ám ezúttal a pontot egy védő, Danilo fejese hozta meg az Öreg Hölgynek. A brazil hátvéd az egyenlítő találat előtt utoljára a bajnokságban a Sassuolo ellen talált be még 2021…..
A januári érkezők,  Denis Zakaria és Dušan Vlahović lendületet és újult lelkesedést adtak a Juventusnak, s a zebramezes csapat azóta fontos győzelmet aratott a Hellas Verona elleni bajnoki mérkőzésen. valamint a Sassuolo ellen az Olasz Kupa negyeddöntőjében. A tabella jelenlegi állása szerint a…..
DMatee 2022.02.13 22:52:15
@Pjanista: Azért az edző hibája, ha nem cserél, mert egy fáradt támadósor nem olyan hatékony, mert egy fáradt kp-n könnyen átviszik a labdát, mert egy fáradt védelem hibázhat.
Mi történt: támadtunk, elvesztettük a labdát, 2 passzból átmenetek a kp-n, amikor Delight odaért és (véleményes) szabálytalan szerelést csinált.
A "szuper" Szczęsny pedig benézte a hosszúba tartó labdát, pedig az az ő oldala.
Ennyi!
A Hellas Verona elleni győzelemnek, valamint az Atalanta meglepő vereségének köszönhetően a Juventus felzárkózott a bajnoki tabellán, s átvette a negyedik pozíciót a bergamói együttestől. A Bajnokok Ligája-indulást jelentő helyekért versenyző két csapat vasárnap este összecsap egymással, s a…..
DMatee 2022.02.12 20:54:20
@Rocky80: Szerintem Arthurnak van helye a csapatban, csak sokszor nem a megfelelő szerepet kapja és így aztán ott nem is teljesít jól.
Pár hete, amikor Locatellivel voltak együtt, kifejezetten jó volt látni a kp teljesítményét.

@Jancsi 87: Holnap mindenképp muszáj nyerni, különben az elmúlt hetekben elért eredmények a kukában landolnak.

Forza Juve!
A Hellas Verona ellen aratott fontos bajnoki győzelmet követően a januári átigazolási időszakban megerősödő Juventus ma este egy másik fronton is megméreti magát. Az Olasz Kupa negyeddöntőjében a zebramezesek a Sassuolo együttesét fogadják.  Massimiliano Allegri keretéből kimaradt Giorgio…..
A januári átigazolási időszakban Dušan Vlahović és Denis Zakaria megszerzésével jelentős erősítéseket végrehajtó Juventus a Torinóba látogató Hellas Verona elleni bajnoki mérkőzéssel folytatja szereplését az olasz bajnoki küzdelmekben. A Juventus keretéből hiányzik majd Manuel Locatelli, aki…..
DMatee 2022.02.06 22:53:26
@peti78: Szerencsére, már azon kell gondolkodni, hogy a jó játékosok milyen pozícióban játszanak. Ehhez mit szólsz?

Morata - Vlahovic - Cuadrado
McKennie - Dybala - Zakaria
-Locatelli-
Chiellinit - De Ligt - Danillo
A téli átigazolási időszakban komoly erősítéseket végrehajtó Juventus a Torinóba látogató Hellas Verona elleni mérkőzéssel folytatja szereplését a bajnokságban, s az olasz sajtó szerint a klub mindkét igazolása, Dušan Vlahović és Denis Zakaria is bemutatkozhat a zebramezes csapatban. A La Gazzetta…..
Vasárnap este a Hellas Verona érkezik az Allianz Stadiumba Igor Tudor vezetésével, aki számára a tavalyi év nyomán jól ismert a helyszín. „Nagyon fiatalon érkeztem a Juventushoz, és ők neveltek fel. Itt fedeztem fel a munkakultúrát, és ez nem olyasmi, amit félvállról kellene venni. Ez lesz az első…..
DMatee 2022.02.05 12:35:00
@babo0410: Ez így van! Aki szokott focizni, az tudja, hogy milyen a szokásos haveri társasággal játszani és milyen az, amikor beugrasz egy csapatba újonnan. :)