Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jani84

2 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezen a túrán először mentünk hárman egyszerre Vácra, valamint a tandemmel is. Első megállónk a szokásos Kápmegyeri pados pihenő. Rendszerint 5 perces pihi:)Ez itt már Felsőgödön készült. Egy kis szusszanás... Jól néznek ki a gépek egymás mögött:)Ismét verdáink…..
Magunk között már többször is felmerült a kérdés: vajon hogyan működhetnek, milyen kényelmesek, milyen menettulajdonságokkal rendelkeznek és mibe kerülhetnek ezek a járművek. Ezen kérdések megválaszolásának céljából elmentünk Budakalászra a Tanító utcába, ahol…..
Olcsó, B kategóriás tufát (sci-fit) nézünk. Az utolsó jelenetben a gonosz, de buta szörny maga is megsül a fortyogó lávában, de még látja, ahogy ördögi mesterkedése nyomán elpusztul az emberek világa. Tekintete nem a fájdalomtól homályos, hiszen nem érez fájdalmat, nincs…..
B-oldal Jimmy és a csodalámpa 2009.01.02 10:40:00
Ha nem is büszkén és nem is véletlenül, de beállunk a sorba, mi is írunk Jimmyről. Mert megkerülhetetlen figurája volt a magyar könnyűzenének. Nem maradt vele kapcsolatos téma érintetlenül, minden lerágott csont, mi azért megpróbáljuk a velőt kiszívni. Nem Imréről, a…..
December 14.-től sajnos megszűnik a vasúti személyforgalom Komárom és Komárno között, így úgy gondoltam, most még utoljára kéne egyet Bz-zni a magyar és a szlovák Komárom között.Győrből indultam a 12.31-kor Szombathelyről Budapest-Keleti pályaudvarra közlekedő gyorsvonattal,…..
Ezen a borongós csütörtöki napon egyik szaktársammal úgy döntöttünk, felkeressük egykori fővárosunkat, Pozsonyt. Ami persze már 1993 óta Szlovákia fővárosa :) Döntésünk azért született, mert itthon úgyis csak balhék vannak a nemzeti ünnepeken, főleg mostanában, és akkor…..
A Hősök tere - Pár érdekes járgány is felbukkant a rendezvényen...Bóhóc cycle...:)         Nagy tárhelyes Croozer tipusú utánfutó. (280)Készülődés, gyülekezés a bringaemelésre, majd az indulásra.  Verdám (Gepida Alboin…..
Üdv!Egy régebbi utazásomat kívánom veletek megosztani. 2007. december 1-jén, Co-driver barátunk unszolására, felpattantunk a DACIA nemzetközi gyorsvonatra (Bucuresti Nord - Budapest-Keleti pu. - Wien Westbahnhof), és megnéztük Bécs városát. :)Jó reggelt, Győr! Nagy nap a mai!…..
Kézcsók mindenkinek! :) Elérkezett a várva várt pillanat, beszámolok hát erről a jóóó kis túráról. :)2008. július 3. csütörtökPéntek reggel a Keletiből 5:55-kor induló Dacia nemzetközi gyorssal kívántunk elhagyni Magyarisztánt, ám mivel Debrecen és Budapest nincs…..
Nagymaros felé első megállóhelyünk Káposztásmegyer volt, megszokott padjainknál:) Átlagos menetidő 40 perc idáig...  Norbi verdája (még aktív fénykorában...:)  Ezután Dunakeszi felé mentünk.Ez már Vácon készült egy reggelivel összekötött pihenővel fűszerezve,…..
             Gepida Alboin T500…..
Jani84 2008.09.12 22:23:35