Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Primo Dimarzio

0 bejegyzést írt és 188 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Juventus ügyeiben hagyományosan jól értesült Romeo Agresti, valamint a leghitelesebb újságírók egyikének tartott Fabrizio Romano a minap az SOS Fanta Twitch-oldalán egy hosszabb beszélgetésben részletezték az Öreg Hölggyel kapcsolatos átigazolási ügyeket, szót ejtve Adrien Rabiot, Ángel Di María,…..
Primo Dimarzio 2023.03.23 13:05:30
Szerintem meg lehet érteni Rabiot. Főleg úgy , hogy Vlaho idekerült és rögtön a segge alá dugtak egy 9+bónuszok fizut ,ha jól tudom.28 évesen bomba formában ,utolsó komoly szerződését kaphatja , minimum a 10 reális én szerintem is. Főleg annak fényében , hogy milyen fizetéseket kapnak ,már a seria a ban is. De PL be, kb ez a legalja fizetés.És ha visszagondolunk a teljesítményére , meg arra , hogy mennyit volt sérült az elmúlt 4 évben, szerintem is megérdemel a jelenlegi tisztességes bére mellé ,valami kis emelést.
Ha lesz BL szerintem maradni is fog. Legalábbis remélem. frattesi nem ez a szint.Azt meg , hogy ő olasz, személy szerint leszarom.Engem az ilyesmi ,nem érdekel.Attól , hogy valaki olasz ,még lehet szar(frattesi amúgy nem szar.), ahogy francia vagy bármilyen nemzetisgi is lehet jó. Ha meg jövőre szar lesz, sokkal kevesebbet nem fog érni ,még pár évig.
Vlaho már más jellegű probléma.Nem csak , hogy retek szarul játszik , mellé rohadt nagyképű is, és még csak 22.
Nem tudom mikor láttam 22 éves gyereket , ennyire elszállva magától, bár az utóbbi meccseken , mintha kicsit alázatosabban viselkedett volna a pályán. De időnként én azt látom , hogy még mindig beleszarik néha.Védekezésben ott spórol a futással , ahol csak lehet.Támadásban meg annyira gólt akar lőni , hogy szétdurran a töke. Komoly mentális problémái vannak a gyereknek.Ezzel ideje lenne valamit kezdeni.Óriási csalódás lesz ,ha nyáron távozik. Akkor azt mondom ,szinte tényleg mindenben igaza volt a fior ultráknak.
Másfél évet bohóckodik itt , lejjebb veri az értékét , aztán nyomott áron elmegy PL vagy Bayern ben ,mint pl deligt. Akkor nálam tényleg egy utolsó büdös csicska lesz.
De remélem benne is idővel , pozitívan csalódunk.
Komoly problémám nincsen vele.Csak ha tényleg távozik , de ezek egyenlőre csak pletyik.
A La Gazzetta dello Sport tegnap hosszabb cikkben elemezte Paul Pogba helyzetét, miután a francia középpályás az elmúlt héten bejárt útjával – vagyis azzal, hogy előbb elkésett a Freiburg elleni meccset megelőző csapatmegbeszélésről, ami miatt kikerült a keretből, majd pedig újabb, előreláthatólag…..
A Juventus győzelemmel zárta az Inter elleni rangadót, ezzel felzárkózott a tabella ötödik pozíciójába, s a hétközi fordulóban jó esélye van az újabb három pont begyűjtésére, hiszen a zebramezesek az utolsó helyen szerénykedő Hellas Verona otthonába látogatnak. Massimiliano Allegri keretéből még…..
Primo Dimarzio 2022.11.09 14:30:55
@Kukszi: imádja a Juventust?Ha úgy van ,ám legyen.Simán megkövetem magam.Nekem úgy tűnik ő az új Miss Hiszti, de legyen ,ebben neked igazad.
Azért elég csicska dolog szerintem azt mondani , nem vállalom a derbyt , ha nem lehetek kezdő meg ez a "sérülés(ek)" is elég kamunak tűnik , így két héttel a vb előtt.
Primo Dimarzio 2022.11.09 14:52:00
@Gaben Smith: itt a te véleményed is annyit ért mint egy fing, nyugodtan bent tarthattad volna, kérdésemre érdemben semmit nem válaszoltál, viszont a stílusban megtaláltad amin károgni lehet. Tipik te. Inkább ríjjá azon tovább milyen szar , hogy itt van allegri.
Primo Dimarzio 2022.11.09 17:12:38
@venember83: Köszi!Úgy legyen!
A Juventus a bajnokságban szorgosan gyűjti a pontokat, hiszen a Benfica elleni vereség után a Leccét is sikerült legyőznie Massimiliano Allegri csapatának, s november elején elérkeztünk a BL-csoportkör utolsó fordulójához. A Juventus már hiába álmodozik a csoport első két helyének valamelyikéről, a…..
Primo Dimarzio 2022.11.02 21:59:54
@Pilsnerurquell: sajnos a frizuráját leszámítva semmiben nem hasonlított Nedvedre.
Paul Pogba kapcsán újabb sérülésről számoltak be a lapok, ezúttal izomsérülés hátráltatja a térdműtéten átesett játékost, akinek így egyre valószínűtlenebb a világbajnokságon való szereplése. Pár napja a Calciomercato.com arról számolt be, hogy Paul Pogba részben már a Juventus keretével edzett,…..
Primo Dimarzio 2022.10.31 18:25:50
@Victory7: nem csoda illing gyereknek rettenetesen megcsavarodott a bokálya a déli róka retkek ellen.Pedig 200%al kevesebbszer lőtte védőbe a beadásait mint kostics (szerb mentalitás vadállat) filip.Ettől az angol nagyszájú nálam már tálentum.Kár érte rip.
A szezont rendkívül gyenge formában kezdő Juventus számára nem maradt más hátra, mint hogy megnyerje utolsó két mérkőzését a Bajnokok Ligája csoportkörében, s reménykedjen, hogy a Maccabi Haifa pontokat tud rabolni valamelyik riválistól. Kedd este a zebramezesek a szezon során mindeddig veretlen…..
Az olasz sajtó értesülései szerint Adrien Rabiot nem fogja meghosszabbítani szerződését a Juventusnál, annak ellenére, hogy a középpályás az elmúlt hetek során korábban nem mutatott formában játszik Massimiliano Allegri irányítása alatt. A 27 esztendős francia állandó kezdőjátékosnak számít a…..
Primo Dimarzio 2022.10.25 18:18:50
@DelPiero2: "nem kéne játszatni, a fiatalok néhány meccs alatt felfejlődnének Rabiot szintjére" lol , azért a realitásoknál megmaradva a nálunk lévő fiatalokat , ha egyetlen emberré gyúrnánk ,akkor sem tudnák bekötni ennek a "balfasz" Rabiot nak a cipőjét se. Fajoli+Miretti 60 kilós hülyegyerekek se nem emberméretűek se nem erősek se nem gyorsak , párharcokat is rendre elveszítik. Értem én , hogy erősen kielégíti valamit ennek a Rabiot gyereknek a gyűlölése ,de mint játékos fényévekre legpotensebb középpályásunk(idén).
Primo Dimarzio 2022.10.25 20:05:18
@steven.h: Na! Azért az elnyomva szó , nagyon erős ebben a kontextusban.
Ha tényleg spílerek lennének , nem fintorogva nyúlna hozzájuk a mister, jó oké ő egyébként is fosik tőlük , de egy nem olasz csapat ellen mindketten max tartalékok lehetnének bárhol. Meg azért az igazi tehetség utat tör magának , nem fehér bottal közlekedik azért allegri és stábja sem continassában , látnák valakiben a potenciált , ha lenne(na jo ez azért nem biztos , de ennél a két versenyzőnél sztem pont igaz ez). Az izompakolással csak annyi a baj , hogy többletterhet jelentenek az ízületeknek , könnyen kinyíródhat valakinek ettől a térde v bokája pl ,ha csak úgy rápakolnak mondjuk 5-10 kg izmot.Főleg ezek a madárcsontú tápos legófejű kisgyerekek.
Akit én hiányolok az Gatti , neki van fizikuma.Nem értem miért nem lehetett eddig őt beépíteni a csapatba , a seggfej nyugger bonuccsi helyett. :(
A győztes városi rangadót követően a Juventus az Empoli csapatát fogadja Torinóban péntek este, s a mérkőzést megelőzően Massimiliano Allegri adott számot a keret helyzetéről és a várakozásairól. "Megérdemelt győzelmet arattunk a városi rangadón egy jó Torino ellen. Most folytatnunk kell ezt a…..
Primo Dimarzio 2022.10.20 15:16:11
@venember83: ettől én is kivagyok,hogy szt s féreg bonuccsit kell eröltetnie , meg élljeneznie folyton, pedig biztos vagyok benne ,hogy ő is a problémák egyik fő forrása.Szarházi alak , mind jellemében mind fizikai valójában.
Apropó!Tudom ,hogy a monza ellen nagyot hibázott ,de egyébként minek is hoztuk ide ezt a gattit..? Hogy pinsinyolival kb kabalafigura legyen?
A Juventus a városi derbin aratta első idegenbeli győzelmét idén, az összes kiírást figyelembe véve, s ezt követően nyilatkozott Massimiliano Allegri. „A srácok ma bizonyították, hogy csapatot alkotnak. Szervezettek voltunk, a meccs elejétől irányítottuk a mérkőzést, számos kapuralövésünk volt.” -…..
Primo Dimarzio 2022.10.16 15:18:59
@Direct_01: "amikor pár percre belepillantottam a meccsbe"
Az igazi szagértő.Egy perc alatt megmondja a frankót.Imádom az ilyeneket , akik úgy pofáznak ,hogy semmi rálátásuk.
Ostoba emberek ismérve , minél kevesebb információval rendelkeznek egy adott témában ,annál inkább kompetensnek érzik magukat.
Okosfosás(kodás) helyett ,inkább csendben tanulgassál , bármiről.

Igen egyébként a béka segge alatt van a chemistry, a haifa elleni buko utan , tudjuk ,hogy bárkitől is kikaphatunk , de akinek van minimum egy szeme és minimálisan ismeri a calcio t az tudja ,h 3-0 ás baromságnál nagyobbat is nehezen lehetett volna írni.Egyébként mi értelme ,h meccset se nézel és fröcsögsz?még azokat meg is értem akik kitartanak és végigkövetik a meccseket és aztán rínak ,hogy mi volt ez, mert való igaz mélyrepülés ez nem vitás , de 600x besírni rajta javít ezen?
Primo Dimarzio 2022.10.16 17:22:05
@Direct_01: "Megértem hogy vannak mazochistàk" ez jogos. xD
Leszámítva a kaphattunk volna 3at dolgot ,a többivel mind igazad van.Reménykedjünk benne , hogy ez volt a legalja és nincs további lejtmenet.
A Juventus háza táján mostanában kevés pozitív esemény történik, Romeo Agresti szerint az elrendelt edzőtábor ellen is többen szót emeltek a keretből, s ha nem lenne elég a belső viszály, a szurkolók is üzentek, s azonnali döntést kérnek ők is, azonban nem a klubelnöktől, hanem magasabb szintről. A…..
Primo Dimarzio 2022.10.14 14:02:15
@venember83:+1
@Zizou_empereur:+1

full egyetértek ,ostoba egy állatfaj ez az "ultra".Agnelli miről is tehet mint klubelnök...? Pénzt öntötte a csapatba zsákszámra ,érthető ,ha morcos.Erre 0 teljesítményre.Ő a feladatát elvégezte ,pénzeszsákokat betalicskázta ezen felül nem tudom még mit tehetne.Ezek után minden felelősség a sportigazgatót, az edzőt , a stábot, a játékosokat terheli.Ez az igazság.Lemondhatna itt Agnelli , semmi értelme nem lenne , talán nagyobb lenne a fejetlenség , ami szinte elképzelhetetlen ,de higgyétek el még ennél is van lejjebb.Szóval ezek a "kamuultrák" bekussolhatnának.
A Juventus gyenge, passzív és szinte minden elképzelést nélkülöző játékkal lépett pályára a címvédő otthonában, s így a mérkőzés az AC Milan magabiztos, megérdemelt 2:0-ás győzelmével zárult. "Nagyon keveset mondhatok a mai meccs után. Hosszú hullámvölgyben vagyunk, s azt hittem, hogy magunk mögött…..
Primo Dimarzio 2022.10.09 21:57:21
@Pjanista: szerintem ez nem igaz ,hogy elmennek és jól játszanának a játékosaink.bekur mondjuk stabil kezdő lezz a spurs be kulu bench ,mondjuk ő is bevállt de a vörös egyest nem sajnálom.Farturt azthiszem egyik meccsen becserélték , azon kívül semmi, zakariás pályára sem lépett még a cselszkibe cr hugyfos deligt küzd a helyéért.Szerintem a torinoi légkör és hype az ami megmérgezi ezeket a játékosoka és elszáll az agyuk , rossz értelembe és még erre talán az is rá tesz ,hogy a mister pszchiologusnak is képzeli magát, pedig nagyon látszik ,h akik jelenleg a keretben vannak valami borzaszto mentális betegségekkel küzdhetnek.Olyan szarul és enerváltan játszani a csapatot mint a milan elleni második félidőben még talán sose láttam, abszolút mélypont ,de inkább az egész meccs.Fiorentina ellenivel vetekszik.Sajnos úgy tűnik allegrire nem hallgatnak a kátékosok és nem is hajtanak érte.Lehet mennie kéne ,derby után már én is ezt mondom.Nem akkora világverő eggyüttes ez a milan ,hogy ennyire csúnyán felmossanak velünk.Gyász.
A csoportkör első két fordulóját egyaránt vereséggel záró Juventus számára nem maradt több hibalehetőség, amennyiben életben kívánja tartani reményeit a továbbjutásra, kötelező begyűjtenie mind a hat pontot a Maccabi Haifa ellen. A párharc első felvonásaként az izraeli együttes látogat az Allianz…..
Primo Dimarzio 2022.10.06 10:40:56
@steven.h: +1

Azért azt látni kell,hogy Locatelli fizikailag és tudásban is az egyik legnagyobb potenciállal rendelkező olasz középpályások egyike.Valóban nincs formában , de pl a roma elleni elvett golja sem volt kis lövés , emelett pedig még a nagyanyja is ős juventino.Most látszik ,hogy máshol van kicsit az esze nőjébe van belebuzulva teljesen meg esküvő stb.(mondjuk aki látta azt a bulkeszt megérti) De a keretben lévő olaszoknál még ezzel a szar formával is a legjobb közölük.Engem a kisherceg marcsira emlékeztet.Vigyázni kell rá, hogy elkerüljék a sérülések.
Primo Dimarzio 2022.10.06 10:59:35
@Attilio79:
Aki egy kicsit is ért a focihoz , az eddig is tisztában volt azzal ,hogy Rabiot jó játékos.Minden képessége meglenne hozzá ,hogy klasszis legyen, csak sajnos mindemellett egy borzasztó rossz természetű hülye elkényeztetett úri gyerek , aki ezüstkanállal a seggében jött e világra.Most szerződésért és válogatott kezdőpozicióért hajt egy picit, ennyi.Január-februárra megint egy enervált szar lesz és baszik majd mindenre.
A Juventus a Maccabi Haifa csapatát fogadja szerdán, a PSG és a Benfica elleni két vereség után pedig kötelező a hat pont az izraeli csapat elleni két mérkőzésen. „Bizonyosan változni fog a kezdőcsapat. Telített a naptárunk. Szinte mindenki bevethető, úgyhogy picit rotálhatok, illetve a meccsen is…..
Primo Dimarzio 2022.10.04 23:20:08
@JuveMI: azért ez a vláhovik sem ,akkora durranás.Ok ,h apritjak ,de legtöbb meccsen csak sétálgat vagy kocog mikor nincs nálunk a labda ,hisztizik,csapkod pofákat vág.védekezésben netto emberhátrány.Olyan mint a retek cr csak szarabb statokkal fiatalabb szerb kiadásban.40 milliárd forintos csatártol többet várnék.
Primo Dimarzio 2022.10.05 03:11:49
@JuveMI: én nem gondolnám ,hogy allegri mondta neki , hogy sétálgasson , meg hisztizzen.Játékrendszertől meg felállástól függetlenül is tarolnia kéne ,ha ekkora tálentum. Nem a számaival van bajom, inkább a hozzáállása szar sztem. Miss Univers nek képzeli magát a gyerek és ez azért baj, mert a pályán nem szépnek kell lenni , hanem hatékonynak.
Citybe lehet szebbek lennének a statok , de az a haland gyerek jóval komolyabb azért.
A Juventus a Benfica elleni 2-1-re elveszített torinói meccs után kötelező győzelemre készül, vasárnap az újonc Monza csapatához látogat. Massimilianio Allegri feje az eredmények mellett számos hiányzó miatt is fájhat, hiszen Federico Chiesa, Paul Pogba, Manuel Locatelli, Adrien Rabiot, Kaio Jorge…..
Primo Dimarzio 2022.09.18 15:33:15
@Del Pybala:+1

tessek azt mondtad rabi ,locanal barki jobb, hat megkeni nem.ő tenyleg nettoszar.allitom rabi parades loca 433 sokkal jobban muzsikalna.de meg 352be is v 4231be.
Primo Dimarzio 2022.09.18 16:04:02
@Lanzafame: de tényleg és hányszor került mar ilyenbe vénségére, például idegbe jön megfordul meglöki és elkezd kakaskodni picit ,balhe ok. kap egy sargat.
Nem.Könyökől ,hogy egyből piros.Érthetetlen.
Szerda este rendkívül fontos mérkőzés vár a Juventusra a Bajnokok Ligájában, hiszen amennyiben tavasszal ott kíván lenni az egyenes kieséses szakaszban, kötelező otthon tartania a három pontot a Benfica elleni csoportmérkőzésen, különösképpen azt követően, hogy a zebramezesek vereséggel kezdtek a…..
Primo Dimarzio 2022.09.13 17:30:58
@steven.h: Tudor is baromság , idén írt alá Marseillbe + hülyeség is lenne , veronában is megbukott , nem egy nagy tálentum.
Conte meg dupla lol lenne , az Agnellik útálják őt teljesen jogosan. Mr faszképű Conte nálunk lett nagy játékos , majd sikeredző és mikor évről évre betlizett a BL ben , akkor mindenki fikázta és a vezetőség megkérte , hogy álljon félre kicsit , had próbálja meg valaki más, erre ő átment sinter a legnagyobb merdába.
És ezt a faszképűt sírjátok néhányan vissza.Vicc.

(csak úgy megjegyezném hányan küldték el a faszba contet mikor a híres félbeszakatt majd újralejátszott meccsen 45 perc alatt , csodaközéppályánkkal meg csodaedzőnkkel nem tudtunk egyetlen nyomorult továbbjutást érő gólt gurítani a világverő Galatasaraynak)

Egyedül ami realitás és megtörténhet , ha a sok "igaz" szurkoló vágyálma teljesül, azaz szezon közben kibasszák Allegrit , akkor Landucci foglya vezetni a csapatot a szezon végéig.
Nekem egyébként kúrva mindegy. (mielőtt fikáznátok.)
Primo Dimarzio 2022.09.13 17:39:28
@Wizzurah: senki nem mondja , hogy minden rózsaszín , én csak azt nem értem minek pofázik az , aki arra sem veszi a fáradtságot , hogy leül végignézni a mérkőzéseket. Illetve az se baj , szíve joga , őszintén leszarom ,ahogy mindenki más is , de a fasznak kell akkor pofázni!?
Miért hiszi azt bárki , hogy fontos hallatnia a véleményét , olyanban ,amiről fogalma nincs , mert meg se nézi.
Ez eléggé bosszantó dolog. Olvasni valakinek a véleményét , aki azt sem tudja miről beszél. Csak fossa bele a demagóg szarságát az éterbe.
Nem tetszik?Oké! Ne nézd! Csak ne is pofázzon róla pls.
Primo Dimarzio 2022.09.13 18:34:07
@Wizzurah: jogos
A PSG elleni keddi vereség után a Juventus hazai pályán a Salernitana ellen bizonyíthatott vasárnap este, mielőtt szerdán a Benfica csapatával találkozik. A vendégek számára kiválóan kezdődött a mérkőzés, hiszen Antonio Candreva megszerezte a vezetést, majd a szünet előtt már kétgólos előny…..
Primo Dimarzio 2022.09.13 14:05:45
@LacaGLJuve: a VAR os résszel egyetértek.A zsidozos elkann os dologgal nem.Egyrészt ,mert én sem szeretem az ilyet , másrészt mert pontatlan.John Elkann ugyanis Gianni Agnelli egyik unokája, a lánya (margharita) fia , akit a papa kért fel személyesen a családi vállalkozások irányitasara(Juventus,fiatjeep, ferrari) ha jol tudom. És igen félig zsido az apja azthiszem , de én special kurvara leszarom ki milyen vallású ,sztem
Teljesen mindegy.John egyébként nem ,akkora soros zsido gyikember spiler ,mint azt sokan hiszik, becsült vagyona a forbes szerint nincs kétszer akkora mint a mi lölőnké.

@venember83: na rendben van ,de gondolj bele, eddig két meccset csaltak el tőlünk ,szerintem az egyik a roma elleni a máskat most, azzal lenne +4pont amivel épp vezetnénk.Én a milantol nagyon tartok, bitang jol igazoltak nyáron viszont a samp ellen ők is ugy játszottak mint egy szaros kiscsapat ,óriási mák volt h forditottak és bőven fújtak nekik , mi meg eddig hugyoztunk a szembeszélben.
Jók lehetünk még, persze az is benne van ,hogy jol játszunk és kikapunk vagy azokat is elcsalják. Mindenesetre kivancsian leülök majd és megnézem azokat is.Ha allegrit kibasszák , amit szezon közbsb nehezen tudok elképzelni ,akkor is nézem majd Landuccit vagy tuchel balfaszkodását vagy mancinit esetleg kloppot , nekem olymindegy ,ki koptatja a padot kétlem ,hogy az egész a mister hibája lenne csak.Tény voltak vállalhatatlan meccselései idén is ,de sajnos az van ,hogy amig varral is ekkorákat tudnak csalni , addig ülhet ott bárki , egyik "top" olasz csapat sem képes rá ,h a kötelező meccseket kicsik ellen 3-4 gollal stabilan hozza, ergo bármikor dönthet a szövetség ,aztmondja ez x az x ők ott nen szerezhetnek pontot ,ilyenek.
Szoval ez a salernitanas eset nem az elsö se nen az utolso ilyen volt.amig ez van ,addig mit tudunk csinálni...
A Juventus salernói vendégcsapatot fogadott a vasárnap esti bajnokin, ám az Öreg Hölgy már az első félidőben kétgólos hátrányba került, majd a folytatásban úgy tűnt, hogy a döntetlen is nehezen lesz elérhető. A mérkőzés végén viszont Arkadiusz Milik góljának az érvénytelenítéséig a hazai csapat…..
Primo Dimarzio 2022.09.12 14:38:41
@DMatee: +1
A Spezia elleni győzelem után a Juventus Firenzébe látogatott, és a hétközi BL-meccsre készülve több játékost is pihentetett a mester, például a csapat leggólerősebb játékosát, Dušan Vlahovićot. A vendégek számára kiválóan kezdődött a mérkőzés, hiszen tíz percnek sem kellett eltelnie a vezetés…..
Primo Dimarzio 2022.09.04 18:14:31
@LacaGLJuve: nem hülyeség amit mondasz, egyetlen középpályásunk , aki valóban képes párharcokat nyerni a pálya tengelyén.
Hozzáállásával van baj sokszor, de kvalitásait tekintve , egyáltalán nem szar a pali.
Csak ugye mindenki utálja ,mert : hosszú a haja, néha sétálgat, nem lő gólt/gólokat,nem ad gólpasszt, 7 milliót keres és az anyja is kúrva :D
Massimiliano Allegri nyilatkozott a Fiorentina elleni 1-1 után a DAZN stábjának, s a mester nem titkolta, győzelmet várt csapatától, miután a vendégeknek a vezetés megszerzése után adott volt a lehetőség az előny növelésére. A mester azonban az értékelést az inkább a védekezésről szóló második…..
Primo Dimarzio 2022.09.04 01:25:31
@Rocky80: +1

én még nem néztem végig a meccset , de osztom a véleményed.Az eredmény vállalható , nem szar csapat a fior és tele vagyunk újakkal meg sérültekkel 5. forduló ,jobb lett volna erőswbben kezdeni de ez van cél a scudetto ,ha a milanoi retkeket is megérinti majd legalább fele annyira a sérüléshullám mint minket ,akkor harcban is leszünk a végéig.Psg ellen meg nem kell várni semmit , igaza van a misternek nekünk a benfica a csoportban az igazi ellenfél. Egyébként első félidő mekkenni , hatalmas lúzer , köze nincs a focihoz,bár elküldtük volna a faszba.... komolyan mondom emberhátrányként hat a pályán a jelenléte.
Hogy valami pozitív értékelést mondjak , parades nem mozgott rosszul , értékes lehetőséget teremtett a csapatnak a 11es kiharcolásával.
Primo Dimarzio 2022.09.04 12:33:26
@Thuglife!:20 éve , te nyilván régebb óta. Gondolom már anyád hasában is juve mezben hédereltél.
Egyszerűen ,csak nem fröcsögök értelmetlenül az éterbe mint egy hülyegyerek és beszélek sallangokat.
Igen igaza van , mert a realitás és a számok azt mondják,hogy a psg keretének összértéke a duplája a mienknek , ezek a számok és bármelyik olasz csapatot elpicsázná a psg ez szinte biztos.
Egyébként meg mi a faszt számít , ha gyengébbek vagyunk? Hol gyávaság elfogadni a valóságot?
A hülyegyerekek szokása , hogy kiválasztják a legerősebb csapatot és annak kezdenek el szurkolni. Ki a faszt érdekel , ha a másodosztályban rúgnánk a bőrt(legalább tisztulna kicsit a tábor) , akkor is leülnék megnézni , mert ez a csapatom már kis szaros korom óta.
Egyébként az megvan , hogy 2006 ban kibasztak minket az első osztályból?
Utána meg 10 évig nyertük a bajnokságot + két bl döntő óriási szerencsével és ennyi, nagy Sarri a lyon ellen zúgott ki Pirlonak meg a portoba tört bele a bicskája vagy fordítva már nem emlékszem, te meg azt várod , hogy majd picsánrúgjuk európa leggazdagabb csapatát, egy újjáformált Juvéval , aki még bőven az identitását keresi és botladozik a bajnokságban is.Ez nem bátorságra, hanem ostobaságra vall.
Nyilván én vagyok a szar szurkoló és én közlekedek fehér bottal. Bocsánat.
Primo Dimarzio 2022.09.04 15:49:54
@Thuglife!: szerintem degradáló volt ,hogy megkérdőjelezed mióta szurkol valaki a csapatnak ,mintha te lennél az etalon ,az ősdrukker. Ez engem felbaszott. Pl mitől lennél te nagyobb drukker bárkinél?azért mert lelkesen fikázod a csapatot?bravo.
Egyébként szerintem ezzel nem anyáztam ill nem jellemeztem édesanyádat.
Igazából leszarom, töröljétek ha attól jobb.
A tegnapi nappal lezárult a nyári átigazolási időszak, s ugyan csillagászati összegű igazolásokat a klub nem eszközölt, így is komoly változtatások történtek a Juventus keretében. Ami a távozókat illeti, a csapatkapitány Giorgio Chiellini szerződése lejártával új kalandokba fogott a tengeren túl, s…..
Primo Dimarzio 2022.09.02 21:57:25
@Pjanista: +1@Csak Csucsu: +1@Rikoo: +1

nálam is olyan 6,7/10 szélek miatt nyavajgok én is , érthetetlen. Én is sajnálom zakariást , fajoli rinyálása miatt kellett menni szerintem , akit akkora kölcsönbe küldtem volna az empolliba , hogy az nemigaz és , akkor rovellát is itt lehetett volna tartani.(rovella,miretti legalább nem ütötte volna egymást posztban) Többi igazolással nekem nincs bajom , rendben vannak szerintem. Gatti nagykirály lehet , miretti se szar.
Viszont a sinter, roma ,milan mercattoja mind jobb a mienktől , napolit nem tudom eldönteni , az övék talán szarabb ezzel a fabian ruiz sztorival.
A hétközi bajnoki fordulóban a jó teljesítménnyel ugyan adós maradt, a Juventus hazai pályán győzelmet aratott a Spezia csapata ellen, s ezzel begyűjtötte a három bajnoki pontot. Szombat délután lényegesen nehezebb feladattal néznek majd szembe a zebramezesek, akiknek a Fiorentina otthonába…..
A Juventus hazai pályán kétgólos győzelmet aratott a Spezia felett, az első találatot Dušan Vlahović jegyezte szabadrúgásból, míg a másodikat a padról beálló Arkadiusz Milik szerezte Fabio Miretti passzát követően. A csapat egyébként nagyrészt ugyanaz volt, mint a Roma elleni meccsen. „Még mindig…..
Primo Dimarzio 2022.09.02 01:00:46
@Shaky79: jogos a samp elleni meccs tényleg szar volt ,bár még ott is lőttünk egy gólt, csak a csodacsatárunk lesen volt.A spezia elleni meccsel már nem annyira ,ott szerintem a földhöz nyomtuk őket és ott is tartottuk sima3-0 lett vna vagy több ,ha a var nem csalja el az elsö felido végén a büntetőt.Roma nak se nagyon lett vna esélye ,ha locatelli bombáját megadják.ha var elötti korszakban lennénk akkor most4/4el vezetnénk a bajnokságot.Szoval én spec látok némi fejlődést , a mercato már kevesbe tetszett,de mindent egybevetve azt is elfogadhatonak tartom, ha dest és udogie t elhoztuk vna nalam 10/10 lenne.(meg talan milik helyett depay bár nem tudom..)
Összeségében ,szerintem nem olyan szar ez.Nem titkolom kedvelem a mistert , de azért nem vagyok allegri fan(még) de csak úgy nem nyer valaki 5 scudettot.Delneri korszakot nem ismerem, 2001 óta követem a Juventus meccseket Lippi óta és nekem nem igazán a játék képe számított ,csak mert a kedvenc csapatom ,ezért mindig ott ültem a tv elött és néztem a meccseket,mai napig ezt teszem.
Primo Dimarzio 2022.09.02 01:07:39
@Shaky79: nekem egyébként mindegy a szép foci, egyébként is mi a szép a fociban a gol na bum:D vagy a labdabirtoklás jelenti a szép játékot a tikitaka vagy a 600passz a 30kapuralövés vagy nem tudom ,mire gondolsz itt ,én olasz szinthez vagyok szokva pl bundesliga sose nezek, nem erdekelnek, de ugy vagyok vele nyerjünk minden meccset ótvar játékkal 1-0ra , legjobb eredmény. Minimális befektetett energia maximális eredményesség:D
Mondjuk lehet néhány szurkolónak ez nem tetszene ,de azt hiszem ebben a sportban csak a győzelem számít. :)
Primo Dimarzio 2022.09.02 14:59:21
@Del Pybala: Láttam és nem is értem , hogy gondolod egyenlőnek a két csapatot a meccs képe alapján. Sztem ez kurvara nem igaz.

@Szabiba: ne viccelj , a psg kétszer annyit ér mint a Juventus(euroban kifejezve) , örülhetünk , ha nem kapunk párizsban egy nagy verést. Elég ránézni a keret mélységére és minőségér számokban. ha nyerünk vagy xelünk az egy csoda lesz.

@FAF: értem én a kiscsapatok elleni dominancia igényt meg, hogy ezek ellen a csapatok ellen nem elég az 1-0 meg kéne szorni őket és igazad is van.Plusz kúrva nagy bajban a védelem szélei , ezt illene látni a vezetőségben , nem is értem miért nem igazoltunk oda ,annyi kölcsönbe repkedő ingyen szélső váltott klubot a mercato alatt , hogy szégyen erre a csapatrészre 0 érkezőnk lett.
De azt is kell látni , hogy az európai élmezőny fényévekre elhagyott minket, kb benfica szinten vagyunk , nekünk az lesz nagy meccs ,h a továbbjutás meglegyen felesleges psg ,margit,barca, vagy PL klubbokhoz mérni magunkat , az már elment pár éve. De nem csak a Juventust , az egész olasz bajnokságot sajnos lekörözte europai elit , még a német klubbok is a bl ben kivétel nélkül erősebbek szerintem , az olaszokkal szemben. Egyedül talán a milannak lehet ott esélye , mert nagyon okosan igazoltak. Mondjuk a sinter is de az ő csoportjuk kb kivégzéssel ér fel.
Persze jogos az igény a szebb focira , de muszáj a realitásnál maradni , bravúr lesz idén is bármilyen kupát ,ha nyerünk.
Régi időkkel kapcsolatban ,gondolj bele ,akkoriban mennyivel erősebb volt a serie a színvonala , elképzelhetetlen volt, hogy egy csapat leuralja 10 évre a bajnokságot.
De mondom , abszolút megértem az elégedetlenséget.

Fiatalokkal ,kapcsolatban is kisebbségi véleményen vagyok.Zakariás ugye , gondolom én azért távozott ,hogy fajoli maradhasson.A bajom az , hogy kúrva sok sérülttel viszünk végig egy szezont + idén a vb miatt is egy még nem látott zsúfoltságú menetrendünk lesz és 27 játékossal megyünk neki, Zakariás pedig egy univerzális játékos aki kb még belső védőként is használható lett volna , ezért kontextusba helyezve fajolival hülye döntésnek gondolom , hogy egy készebb agilisebb erősebb játékost engedtünk el , mikor fajolinak az kéne , hogy minden meccset végigtoljon az első osztályban , nem az , hogy a padon igazgassa a frizkóját. :D mindegy meglátjuk mi sül ki.

forzaforza
A Juventushoz orvosira érkezett tegnap délután Arkadiusz Milik, várhatóan a mai napon az ügylet hivatalossá válik, s Romeo Agresti szerint a játékos már ki is választotta mezszámát, a lengyelt a pályán a 14-es mezben láthatjuk majd. A napokban felmerült egy balhátvéd igazolása, illetve Sergio…..
Az alábbiakban Mark Szabo fórumtársunk cikke olvasható, fogadjátok szeretettel: Allegri és Nedvěd nyilatkozatai megerősítik azon állításokat, hogy a Juventus kész lemondani a Barcelona támadójáról, Memphis Depayról, az Olympique Marseille-ben futballozó Arkadiusz Milik kedvéért. Úgy tűnt, a…..
Primo Dimarzio 2022.08.24 00:55:45
@RobJuve7: +1

@Leram7: Tuchel érdekes lenne.Legutóbb igencsak belophatta magát a vezetőség szívébe.Megnézném.
De ez az év, még szerintem egészen biztosan a miszteré.Én sem értem mi ez a 442 mánia nála, nem olvastam a könyvét ,de ordít az eddigi keretünk egy 343 v 352 felé ,főleg kiscsapatok ellen (pl samp). Borzasztó beszari volt a tegnapi taktika 433 valojaban 451 rettenet...