Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Donath Mate

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Massimiliano Allegri az Olasz Kupa döntőjén végig nagyon irritáltnak tűnt, végül pedig Simone Inzaghi segítőjével, Massimiliano Farrisszal is összetűzésbe került, és ezt követően a bíró elküldte a padtól. „Valaki az Intertől elment mellettem és belém rúgott. Dühös lettem, és teljesen jogosan a bíró…..
A Juventus a Sassuolo otthonából három ponttal térhet haza a hétfői 1-2-es győzelmet követően, amelyet Paulo Dybala és Moise Kean góljaival szerzett meg az Öreg Hölgy. „Fontos győzelem volt ez a tabella tekintetében. A Sassuolo nagyon jól játszott, mi kitartottunk, bár olykor túlságosan lomhák…..
Donath Mate 2022.04.26 09:40:22
Én nem értek egyet a legtöbb hozzászólóval itt, azzal meg főleg nem, hogy "inkább kapjunk ki szép jàtèkkal". (by xXPeiperXx) Nem állítom, hogy az a játék, amit most a Juve csinál, számomra tetsző, de meg tudom érteni az érveket, miszerint a cél szentesíti az eszközt.
Azt látni kell, hogy akkor tudunk igazolni a nyári mercatoban, ha lesz rá pénz. Pénz pedig többek között a BL indulásból lesz, meg a bajnokságban elért helyezésből. Ez most mindent felül ír. Kell a lóvé, mert abból lesz a jövő felépítve.

Amikor megláttam a kezdő csapat összeállítását, totál frászt kaptam, mert úgy éreztem, nem a "B" csapat, hanem inkább a "C" csapat volt a pályán. Ennek megfelelően nem is lehet csodálkozni, hogy az amúgy kifejezetten gyors játékot játszó Sassuolo statisztikája sokkal jobb volt... na meg a mutatott játéka is.
De kit érdekel a statisztika! Ld. a Villareal elleni BL meccsünket: hiába voltunk jobbak a statisztikában és szép volt a játék is, ha a végén kiesel, az egész nem ér semmit. Ezt kell megérteni és elfogadni...és ennek megfelelően az eredmény akkor is a Mestert igazolta volna, ha csak döntetlen lett volna. A Sassuolo nehéz ellenfél, főleg otthon, és mindenképp kellett a pont/pontok, hogy a tabellán mögöttünk sorakozó ellenfelektől el tudjunk kicsit lépni. Ha meg a Napolit is beérjük, akkor pláne, mert pénzben nem mindegy hogy 3. vagy 4. helyen végzünk.
A Sky Sport Italia értesülései szerint a Juventus megegyezésre jutott Dejan Kuluševski átigazolásáról a Tottenham Hotspurhöz 5 millió euróért a szezon végéig kölcsönben, és az észak-londoni klub 35 millió euróért kötelezően kivásárolja a futballista, ha sikerül BL-helyen zárni a szezont, és a svéd…..