Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dumán túl

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A stand-up vajon mi? Kik a műfaj megkerülhetetlen figurái? Melyek voltak 2022-ben a legjobb standup-estek? Erről dumálunk a Filmvilág Podcasttal közös műsorunkban. Kiderül még az is az adásból, hogy mi az a bit és a chunk, vagy hogy miért kell egy specialt kétszer-háromszor is felvenni. Plusz: hogy…..
A Comedy Central április 1-jén 21 órától műsorra tűzi Bödőcs új stand-up estjét. Mi már láttuk, íme a dupla villámkritikánk. Szigorúak voltunk, de igazságosak. A laikus azt gondolná, a Trump-éra valóságos témakánaánt hozott a humoristák számára, de azóta többen elmondták, az egyre szürreálisabb…..
   Notaro stand-up comedyje humorral győzi le a tragédiát. „Jó estét, helló, rákos vagyok.” Tig Notaro 2012-es lemeze a stand-up komédia történetének egyik legerősebb mondatával nyit, és noha a Grammy-díjra jelölt Live témái közel sem tűnnek humorosnak, Notaro önterápiás anyaga minden gyomorba…..
MI EZ ITT? A stand-up komédia műfajának szentelt rajongói oldal. Magyar nyelven (talán) az első ebben a kategóriában. MI VÁRHATÓ? Élménybeszámolók, hírek, villámkritikák, ajánlók, meg ami még eszünkbe jut. KIK CSINÁLJÁK? Négy stand-up fan, akik fő- vagy mellékállásban filmekkel is…..