Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Well...

0 bejegyzést írt és 1180 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Többen írtátok már, mennyire meglepő volt hazalátogatáskor megtapasztalni azt, ami Magyarországon folyik. Az alábbi posztot Hanna küldte még a választás előtt, de úgy gondoltam, érdemesebb várni vele kicsit – sajnos aktualitását nem vesztette el...
Eljött ez is, jó ideig biztosan ez lesz az utolsó poszt a blogon - legalábbis tőlem. A választási eredményt látva egyszerűen nincs értelme a továbbiakban ennek a munkásságnak. Nemcsak azért, mert akihez fontos lenne, ahhoz nem jut el, mert nem olvas csak Ripostot, hanem mert már úgyis mindegy. Talán…..
Well... 2018.04.11 10:05:34
@Szárnyathy Géza: vagy csak eljutottak oda, h minek dolgozzanak, azert, h a varosi szemetet etessek akik lenezik oket. Dogoljon ehen a varos minden bolcsessegevel es trisexualis budijaval egyutt. Lassuk h eszitek meg egymast zombik. Elvegre agyhalottak azok vagytok elbol.
Well... 2018.04.11 10:05:49
@Szárnyathy Géza: Te nagyon okos budapesti te...

csak a tortenelmi huseg kedveert, a nacik nem voltak kepesek sem az 1932 juliusi sem a 1932 novemberi megismetelt valasztas utan kormanyt alakitani. Mivel a szavazatok 33%-t kaptak meg. Siman magkhoz ragadtak a hatalmat csoppet sem demokratkus uton ...majd 1933 marciusi valasztasokon (a parlament felgyujtasa utan meg mindig nem birtak tobseget szerezni...igy jutottak el a 1933 novemberi "valasztasokhoz" amirol te beszelsz, az pont arrol szol, mikor a nem tobbsegi part ragadja magahoz a hatalmat mindenfele median keresztul torteno lazitas utan..mondjuk pont az amit a libsik az ami valasztas, utan, es most otthon is megproblnak.... szar ugy, h pont a naciktol tanultuk meg, h nem hagyjuk ezt megtortenni, szoval csak zsidozz nyugottan, te nagyon hulye, es almodj olyan demokraciarol ahol te a kissebseg fog hatalomra kerulni, mert nalad a bolcsek kove. :oP

ezt egy 20 ezres kisvarosbol irom :o))
A csillagporos gyermekmesékben a hercegnős-békás smacit hepiend követi. Néhányan el is hiszik mindezt, sőt! A következő szintre emelik: egyenest az álruhás gáláns világbékát várják, hogy a lenge fotókra cuppanva ő igényelje a csókot koitálást.A szikár valóságban a srácoknak temérdek békaöltőt kell…..
Orosz tankba bújt Putyin Budapest utcáin, de Trump is leselejtezi Obama guruló erődjét Trump vs Putyin - kié lesz a menőbb járgány 2017-ben?..
Papi és Szökikativadar összecsapott, majdnem fizikai formában is. A 2007-es Justin Timberlake-nek öltöző Bencusnak sokkal inkább kellett bíróként közreműködnie a párbaj során, mint műsorvezetőnek. Egészen szürreális adáson vagyunk túl...
Anikó manga girl ábrázolása teljesen jó, ám a bokában végződő nadrág értelmezhetetlen. Már így is mindig képzelgésen kapom magam annak kapcsán, hogy a jobb térde rendszeresen külön életet él, de immár a bokája is elvált az alsó lábszárától. Javaslom, küldjük együtt a csít, hogy a hízás útjára…..
Well... 2016.11.05 19:47:45
@Cseszlovák Gyurmafilm:
-nem zorog a haraszt, ha nem szarik a paraszt,
-nema gyereknek az anyja picsajat :o))
Well... 2016.11.06 05:30:10
@Madam.: igen . ez a karakterkeszlet akiknel mindenki okosabb,. az emberek szeretnek hulyeket nezni, mert igy okosabbnak erzik magukat. mivel az atlag sotet, igy ilyen showk-ba atlagon aluli hulyeket kell bevalogatni :o))))
Bár a cirkusz hétnél még az is izgalmasabb lenne, ha bedobnának egy paklit, és napi hét órában kártyáznának az agyhalottak, de azért tartogatott izgalmakat a mai adás is. Evelinnek Soma olyan, mintha a testvére lenne, ezért csak kiveri neki, szex nem lesz. Tivy nem akar dugni, csak ha muszáj. De a…..
Well... 2016.10.16 22:42:56
@Mók_Ica: itt a jaguar valasza a merci reklamra :o))

www.youtube.com/watch?v=3PQS8SFWNQw
Ma nincs levél, csak a szomorú valóság(show). Ugyanis elvesztettük a játék ultrageci emberét, a főgonoszok főgonoszát, a Joker tetkós Sauront, akitől Darth Vader, Hannibal Lecter és Jigsaw is csak leckéket vehetne, a Bábjátékost aki olyan tévedhetetlenül kevergette a szálakat, hogy a végén…..
Well... 2016.10.12 00:42:13
@nicu71: Gonosz :o))))
Kedves Kolozsi úr!Minden este, mihest vége van az M1-en a folytatásos migránsnak, átkapcsolunk magára, mert mindég nagyon nézzük a műsorait. Mondjuk leginkább a Szűjjélmán tetszik, de ha nem tudok aludni (már pedig sokszor nem tudok a lábom miatt), akkor nézzük a szomszéd Encikével a Valóvilla…..
Azzal kezdünk, hogy az indiai vendégeknek honvágyuk van, legalábbis a szerkesztők szerint. Hogy ezt feledni tudják, az animátoroknak tradicionális indiai táncestet kell prezentálniuk. Az animátorok a feladat felolvasása alatt láthatóan bútolják az információt, Zsolti, aki most bármixer, viszont…..
Well... 2016.10.02 07:05:54
@Lilith.Inanna.1: aszongyak akik mar sokat lattak, h 3 fele no letezik ,
1: a facer
2: a magyon facer
3: aki el-hal a facer

na a vivi ebe a 3. csoportba tartozik :o))
Az van, hogy hiába gyúrták afrikai rabszolga gyerekek életét követelő véreres gyémántkontentből az aranykezű szerkesztők a tegnapi adást, Bruti kolléga poszja után minden egyes leírt szó, csak felesleges karatergyilkosság. De azért adok a szarnak egy pofon, és megpróbálkozom a lehetetlennel. A…..
Well... 2016.09.29 01:06:44
@genevieve: ha tenyleg kanadaiak, akkor a sracok van egy lehetoseg kicsit okorkodni benne vagytok EH?" a vallasz erre a kerdesre itt 100%-ban "Oh Yes/Oui" :o))
Tivy naplója 1.Nedves naplóm!Lassan egy hónapja vagyok ebben a kibaszott csicska villában, de most ez komoly? Hát verek a fejükbe Bamm! MIEZ?!? Angliából jó ötletnek tűnt, de az a baj, hogy sok itt a csikagecikutya. Egyet konkrétan meg is pocsékoltam közülük, de hiba volt, mert negatííííííííív a…..
Meglepetésekkel teli epizód volt ez, hallottuk Attila hangját és csinált is valamit végre, a villa egy része szlovákozásba tőrt ki, elhangzott Mádl Ferenc neve, Tivy megidézte Medgyessy Péter szellemét, Mici meg talán először nem káromkodott alkohol hatására, indokolatlanul sokat használva a…..
Well... 2016.09.25 23:21:18
@Phantörpikus: itt megint belefutunk az orok problemaba, mikor hozott anyagbol dolgozol.
akarmenyire szeretgetik az orokbefogado szulok, a gyereket, ha az egy drogos/alkesz ne gyereke lehet genetikabol/fejlodeshol kifolyolag szellemi fogyatekos.
Well... 2016.09.25 23:24:11
@genevieve: es az se maradjon k, h diplomas pedagogus, szerinted ott tanitanak pszihologiat , alapfokon legalabb.
Well... 2016.09.25 23:30:57
@genevieve: oh akkor o nem is akart kocsmaros lenni, csak a felveteli elbeszelgetesre indulva metert a korcsmaba, egy kis kontyala valora, es ott ragadt, ott mikor mndta van diplomaja akkor rogton felvettek, azutan meg mar minek menjen el masik interjura, megtalalta a hivatasat, nepnevelo lett :o)))
Bencével kezdünk, aki megvan győződve róla, hogy hiányzott nekünk, majd gyorsan felvezeti a műsort. Az aktuális szavazásra tereli a szót, aminek a témája: Ki a legpletykásabb a villában? Na, legközelebb erőltessétek meg magatokat, hiszen minden tévé előtt ülő egy emberként vágja rá, hogy Miss Röfi…..
Well... 2016.09.21 03:13:21
@mobilos perpetuum: szerintem a debreceni egyetem most eg ezerrel, kad egy "oktatoi" oklevelet olyan embernek, aki nem beszel magyarul, olyan szinten, h egy tarsalgasban reszt tudjon venni !!!!
lattuk mar tobszor elofordult, h konkretan kerte, h magyarazzanak el neki alapveto magyar szavakat mert nem ismeri a jelentesuket !! Sott a buzi egyszer sajnalkozva kozolte vele, mikor ertetlenkedett, h :"ha ezt nem erted, akkor nem tudok segiteni , magyarul mondtam minden szot"
bocsika, fizetos oktatas max 10 fos osztalyletszammal, felveteli nelkul, ok, na de hogy kiadjak az oklevelet ennek az konkretan onhitel rontas :o))))
 A pénteki adásban volt minden: násztánc, takarítás, kampánybeszéd, bulika, csókcunami, na és olyan mértékű káromkodás, hogy az és-t, meg a meg-et hamarosan hivatalosan is eltörlik kötőszavaink közül és helyettük a szokásjog alapján kötelező érvényűvé emelik az effel, meg bével, meg gével…..
Well... 2016.09.10 16:30:52
  Póverdbáj, ugyan már, nem hajtja ezt semmi sehová. Addig itt lesz a kiemelés minden posztomban, míg legalább egy kibaszott játékelemben meg nem látom a Big Brothert. Jó hírünk van, visszatértek a sziluettek, az egyik vezet 52-48-ra a kiafaszagyerek versenyben, ami majd egy párbajban…..
Bencus konferál, ma van az I. Kiválasztás Napja. Ezen kívül eltöltünk egy laza fél órát screenshot-okkal és Bencus véget nem érő monológjaival illusztrálva arról, hogy hogyan tudunk majd szavazni. ..
Well... 2016.09.09 01:05:10
@VV Velőtrázó Vélemény: ha gondolod ezzel tudok segiteni ,
a cime "Departed" (igen konkretan temetoi zene)
es itt a kottaja, (annak aki tud illesmit olvasni, reszemrol en "kotta nelkul jaccon....")

drive.google.com/file/d/0B25tWyWrUkwdTlJBY1pjUUswZkU/view
Well... 2016.09.09 01:11:07
@VV Velőtrázó Vélemény: en erre szavazok, ha temetesrol van szo :

www.youtube.com/watch?v=V0uKq8c-P20
Lehet azt mondani, hogy iszonyat tirpák embereket sikerült ebbe a szériába beválogatni, de most derült ki igazán, hogy a látszólag két biten szintetizálgató agyhalottnak hitt villalakók is képesek akkora luxusbörtön hajtotta csikágózást generálni, ami felér egy szépemlékű Iza-Krisztián…..
Well... 2016.09.07 23:37:06
@alsophila.grahami: zsolti sokat tud a sminkelesrol, valosagos muvesz, ezert csapol sort foallasban :o) bar o sztarnak szuletett, lehet o a foldhoz legkozelebbi sztar :o)))
  Már kilencedik adás óta nem tudjuk, mi a póverdbáj a Való Világban, de nem adjuk fel. Most például lehetett volna tekerni a formátumon egyet, de nem, a szokásos közönség basszon ki valakit + beküldünk egy újabb tengerimalacot a terráriumba, legyen kit gyűlölni + kiválasztás a semmibűl…..
Well... 2016.09.05 20:04:20
@Komeszka: el tudom hinni,h jart 2 evet az egyetemre, de csak ebben a formaban :
1 szemeszter, utan elbukta a vizsgakat, 2. szemesztert kihagyta, ujra ismetli az elso szemesztert, megint elbukja a vizsgakat, igy kihagy 1,5 evet, ebben az idoben pestre koltozik, mosy itt tartunk, nem hiszem, h valaha is visszamegy es befejezi akarom mondani elkezdi az egyetemet :o))
Well... 2016.09.05 20:46:41
@ezneménvagyok: ja :o))

itt ragadozo elefant -en , ugy kellett elrohanni elolle, majdnem a labamra lepett :o))

www.anony.ws/image/NwUF
Well... 2016.09.05 20:54:52
@PeniValdes: inkabb ez, ha nem szabad a cicat simogatni, akkor miert nem irjak ki magyarul ???

:o))

www.anony.ws/image/NwUY
A tegnapi beefben és könnyben gazdag adás után a változatosság kedvéért ma a beefelésé és a gimis osztálykirándulásos erotikáé a főszerep, majdnem körömtörésig fajuló seggfeszítésig, Zsóti pedig egy valóságos roast király, aki mindenkit leolt, de pozitív értelemben, nem bántásiból...
A ragozás képességének teljes hiánya, az elfojtott agresszió, a műbalhék és műkönnyek, a sehova sem illő kérdések, továbbá a szexuális energiák erőteljesre sikerült manifesztációja. Köszöntelek péntek!..
Well... 2016.09.03 20:55:58
@Cimili: na erre vartam, h mikor jon egy csaj aki ezen (jogosan) fel tud haborodni :o))
Well... 2016.09.03 20:58:07
@PeniValdes: there is a huge difference between Mine to give or Yours to take
Well... 2016.09.04 04:49:34
@VV Velőtrázó Vélemény: Ra Gugliztal ? :o))))
Exküzé moá a késésért, rajtam nem múlt, hajnali egyig virrasztottam, hogy a korán munkába induló nép VV hogyvóttal indíthassa a kispénteket, de az RTL cseszett kitenni a tegnapi adás felvételeit az RTL Most-ra egészen mostanáig. Bencussal nyitunk, aki egy bárpultot támaszt, és úgy ejti a műsor…..
Csá, csumi, csá! Hogy egy volt VV-s fenegyerek beköszönésével jöjjek. Hatalmas élmény itt lenni. Még úgy is, hogy az eddiegkhez képest lepkefing erejű adás volt a keddi. Ez van, ezt kell szeretni. Sixxet idézve: a karaktergyilkosság helyett ilyen esetekben inkább a gondolatébresztés a csapásirány,…..
Well... 2016.08.31 22:59:12
@Gia: nagyon vartam, hogy kiforditja a nadragzsebet, es a masik srac kezebe adja, ugy mennek be a villaba, na az ulos poen lett bolna :o))
Hogyaszongya, tegnap beköltöztek nyolcan, és rögvest izomból buliztak is, de ezt mi nem láthattuk, mert akkor ment élőben, és úgy nehezebb, de asszem nem lehetetlen kiblőrözni a szájukból a piát meg a cigit, meg Vivit. Mármint nem a szájukból kellett volna kiblőrözni Vivit, hanem en bloc, mert kis…..