Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sleepy Gonsales

0 bejegyzést írt és 92 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez az első Az első walkman 2021.05.24 15:18:51
Az első walkmant, a Walkman TPS-L2-t, 1979. július 1-jén dobta piacra a Sony Japánban. A készülék ötlete Masaru Ibukától, a Sony társalapítójától származott. Utazásai során egy TC-D5 típusú kazettás magnót használt zenehallgatáshoz, de túl nagynak találta, ezért megkérte a cég mérnökeit, hogy…..
Ez az első Az első űrszálloda 2021.04.24 15:23:08
Az első űrszállodát, a kaliforniai székhelyű Orbital Assembly Corporation szeretné megnyitni, 2027-ben. Az óriáskerék alakú, 50 ezer m2 területű Voyager Class, 280 vendéget tud majd fogadni. Lesznek benne mozik, éttermek, bárok, könyvtárak és gyógyfürdők is. Mivel hosszú távon megterhelő lenne a…..
Sleepy Gonsales 2021.04.26 13:54:51
Azoknak biztos nem, akik kidolgozták a legújabbkori járatritkítás részleteit. Nevével nem nagyon fogja vállalni senki. Talán vezető politikusainknak??? A botrány az, miképp és milyen ürügyekkel veszik el az eddig meghagyott vonatok többségét a korábban már kiritkított térségi vasútvonalakról.…..
Sleepy Gonsales 2020.06.03 10:51:39
@újember: Mert ha autózol, akkor bődületes mennyiségű adót fizetsz, ha vonatozol, akkor meg bődületes mennyiségű állami pénzt veszel igénybe.
A környezetvédelem pedig csak dajkamese, valójában semmit sem számít,csak arra jó hogy lelkiismeret-furdalást ébresszenek bennünk.
A golyóstoll is magyar, a gyufa is magyar, a helikopter is magyar. Tulajdonképpen az iPod is magyar, csak eddig nem tudtuk...
Sleepy Gonsales 2020.05.27 11:02:34
Hiába azonban a globális iparági előretörés, itthon a szakemberek mégsem számítanak arra, hogy úton-útfélen gigantikus méretű akkumulátortelepek nőnek majd ki a földből. Amennyiben nem csak papíron él az elképzelés, hanem meg is valósul a Magyarországra tervezett, hatalmas mennyiségű – alsó hangon…..
Sleepy Gonsales 2019.08.22 19:51:52
@marwin72: Van olyan elképzelés ahol egyetlen súlyt engednek le egy kilométeres aknába. Ebből nagyon sokat kéne építeni, sajnos viszonylag kicsi a kapacitása, és felhagyott kilométeres mélységű bányából sincs túl sok.

youtu.be/NIhCuzxNvv0

Emellett van a darus megoldás, ami jól hangzik, de valójában nem az igazi.

youtu.be/NIhCuzxNvv0
"There is no Plan B, because there is no Planet B!" (Nem létezik B-terv, mert nem létezik B-bolygó!") Az összesen 81 év innen, vagyis egy ember élete. 2 fok feletti emelkedés az átlaghőmérsékletben azt okozza, hogy a tengerszint 70 méterrel megemelkedik majd. A folyamat már elindult, és ott tart,…..
Sleepy Gonsales 2019.06.12 18:27:35
pangea.blog.hu/2014/01/02/mi_tortenne_ha_a_fold_osszes_jegtakaroja_elolvadna

"A National Geographic szcenáriója szerint körülbelül 5000 év múlva következne be a régen nem látott esemény, hogy a Föld megszabadulna két fehér sarki sapkájától."
"ha az üvegházhatású gázok kibocsátása ugyanilyen ütemben folytatódik, akkor ennyi idő kell ahhoz, hogy a Föld átlaghőmérséklete a mostani 14,4 Celsius-fokról (58 F) 26,7 Celsius-fokra (80 F) emelkedjen."
Néztek már téged cukros bácsinak? Keresett a rendőrség emiatt? Ha mind a két kérdésre igen a válaszod, akkor valószínűleg vagy egy, a külvilág elől jól elzárt helyiségben olvasod e sorokat, vagy olyan banális félreértésnek vagy áldozata mint én voltam itt az USÁ-ban...
Sleepy Gonsales 2019.05.04 20:58:14
@sutyerák: Nem, a történet szomorú vége itt van a fenti hozzászólások között. Ebből is meg lehet érteni, miért menekülnek hosszú, tömött sorokban az amerikaiak Kelet-Európába.
Vagy várjunk csak...
  Héjjas István John Wheeler nyomán vetette fel a lehetőséget, hogy az idő visszafelé is terjedhet, amikor az okozat megelőzi az őt létrehozó okot. Ezt egy késleltetett választási kísérletre alapozza. Ebben két rés segítségével interferenciát hoznak létre oly módon, hogy a fény fotonjait egyesével…..
Sleepy Gonsales 2019.02.21 23:36:13
@Irbisz: Tehát az agyunk szavannai, a gyomrunk paleolit kori, a többit meg sem merem kérdezni.
Sleepy Gonsales 2019.02.21 23:51:34
@Frady Endre: Te is szoktál indexet olvasni ha nincs új hír a 444-en?
December végi történet, de azért elég sokkoló, főleg a horrorsérülést látva, amit csak a poszt legvégére mertem betenni, óvatosan scrollozzon, aki nem bírja az ilyesmit. Teljesen érthetetlen, hogy  miért nem adtak egy ragtapaszt meg egy kis Betadine-t a sérültnek a kincstáriból. Annyira abszurdnak…..
Sleepy Gonsales 2019.01.14 08:23:13
@Darth Revan: Arra hogy neki joga van eldönteni, kihez jöjjön ki a mentő, kihez nem.
Sokféle innovációra számítunk az Apple-től: jönnek a saját processzorral ellátott Mac gépek, önvezető autós szoftver, egyedi vezetéknélküli töltő (elvileg), AR szemüveg és még a zenei élmény megélésén is változtatni próbálnak majd az új fej-, fül- és egyéb hangszórókkal, amikbe a HomePod és az…..
Sleepy Gonsales 2019.01.08 12:56:01
Az élet a Cumberland-hegység árnyékában pontosan úgy fest, mintha olyan hithű és istenfélő emberek, mint Dr. Howard A. Kelly, Dr. W. W. Davis tiszteletes, Richard H. Edmonds és Henry S. Dulaney ideálképei valósággá váltak volna: magyarán olyan vidék ez, ahol a keresztény hittérítők száz százalékos…..
Sleepy Gonsales 2017.10.26 11:48:43
@Jakab.gipsz:
Bámulatos hol tart már a tudomány
bejja in game Ki az esportoló? 2017.10.17 22:07:22
Próbálom mindenki számára érthetően elmondani.Minden bejegyzésemet ezzel kezdem, mert úgy érzem minden alkalommal el kell mondanom, nem nyitunk vitát már arról, hogy az esport sport, vagy sem, mert akinek szeme van láthatja, miről is szól ez az egész. Parttalan vitákat folytatni arról, hogy hol…..
A pesterzsébeti albérleti szoba ahol a 9 éves Sanyikát ( becenevén Benumát) ápolja az édesanyja, inkább hasonlít egy intenzívterápiás kórházi teremre, mint egy gyerekszobára.  A jelenleg vegetáló  fiúról már régen kimondták az orvosok, hogy „ el akar menni az angyalokhoz”,  de az élni akarás ezt…..
Sleepy Gonsales 2017.10.09 11:41:30
@egy_siraso: Nem elengedte, megszökött.
Az ARC kiállítás minden évben pontos képet ad arról, hogy milyen állapotban van az ország, és nem csak a plakátok által, hanem azzal is, hogy ezekre milyen reakció születik.  Az idei év pl. többszörösen is arról a képről szól, amelyen a diktatúra ellen tüntető ifjú Orbánt a mai Orbán arcát viselő…..
Augusztus 20-án érkezett a hír, hogy elhunyt a gyűlöletkampányok mestere, a Fidesz tanácsadója, Arthur J. Finkelstein. Az általa kidolgozott és a legalantasabb ösztönökre alapozó szisztéma azonban itt marad, nem áll meg. Nem állhat meg, nincs konszolidáció. A feltüzelt célközönség egyre éhesebb,…..
Sleepy Gonsales 2017.08.24 11:57:05
@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: Csillagvirág! Te Kínáról, meg az oroszokról beszélsz, a cikk pedig Magyarországról szól. Ez is egy módszer, ha nem is finkelsteini.
Sikerült megszereznünk a kormányzat terveit az új nemzeti légitársaságot illetően, amit most büszkén osztunk meg veletek. Az új gépek festésénél a nemzeti jellegnek megfelelően a piros-fehér-zöld színek dominálnak majd, illetve a cég jelképe is a magasban szárnyaló…..
A tökéletes ételhez nem csak a kifinomult, Heston Blumenthalos technikák és tökéletes alapanyagokon keresztül vezet az út, hanem a fizikai szenvedés és a brutális éhségen keresztül is. Mivel ugyanezen a helyen, ugyanilyen körülmények között, ugyanezek a gondolatok - pár évvel…..
Milyen is lenne az, ha minden elektromosságunkat dízelmotorok biztosítanák? Talán ilyen büdös és egészségre káros, mint a kisfilmen, talán nem. De inkább igen. Jót nevettünk ezen a régi kis Nissan Leaf-reklámon, de titokban annak is örülünk, hogy nem így lesz. Bár ha hirtelen…..
Olyan standon jártunk, ahol a hoszteszek egykedvűek voltak, a reflektorok sem világítottak, a félhomályban ácsorgó autókról pedig alig lehetett megtudni valamit. Úgy látszik a kínai autóipar a fordított pszichológia eszközével támad. Pedig a Changan 2009-ben 1,4 millió autót…..
"Sziasztok!Van nekem egy különleges cicám :))))). Szerintem már ránézésre is nagyon cuki – ráadásul nagyon aranyos, bújós, beszélgetős cicus. A minap ivartalanítani vitte a dokink, aztán másnap, amikor visszahozta, mondta, hogy nem tudták eldönteni, hogy fiú-é…..
Sleepy Gonsales 2011.09.15 19:35:39
Mindkét nagyhatalom olyan mennyiségű atomfegyvert halmozott fel, hogy külön-külön is többszörösen fel tudnák robbantani az egész bolygót – folytatja Fedor…..