Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mégsenem!

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Zugügyvéd szerint az alábbihoz hasonló ügyekben, ha kiderül, hogy ártatlanul hurcolták meg a fogyasztót, hamis vád miatt kell feljelentést tenni.Kedves Zugügyvéd! A történet: Kb.6-8 hete megjelent a debreceni lakásunk előt 2 e-onos dolgozó egy rendőrrelA két eonos…..
mégsenem! 2011.06.25 08:00:39
@BaradlayR:

Gondolom egy kicsit furcsán hangzik, de megérzi az ember.(sajnos jók a megérzéseim, mert sztem irreálisan magas a számla, a fogyasztásunkhoz képest. Már azon gondolkodom, hogy spóroljak napi 10-órát le kéne kapcsolni a teljes áramellátást.
Mert nem vagyok már ennyivel beszállni a kisebbség támogatásába.
A faluban,annak ellenére, hogy adómentesség illetne meg, (házra)de itt könyörtelenül rajtunk behajtják!

Más:A vízórámat már legalább 8X cserélték, mert 1-hónap után 20%-al többet mért, de azt könnyen tudtam bizonyítani.

De már belefáradtam abba is, pedig, tudom, hogy most is többet fizetek már legalább 30%-al, mert ezek is ilyenek!

Még az a szerencse, hogy nincs csatorna!
mégsenem! 2011.06.25 20:19:34
@BaradlayR:

De mit érek vele, amikor ilyen sz....ek a becsületesen fizető tisztességes fogyasztókkal szemben!:'(
autózz! Nincs méltányosság? 2011.06.25 10:21:00
Rendre hallom és tapasztalom, hogy a kórházak és orvosi rendelők környékén mintha szándékosan nem törekednének elegendő parkolóhely kialakítására és utaznak is a büntetésekre. Pedig ide azért tényleg nem szórakozásból jönnek sokan autóval. Tamás is tudta, hogy rossz…..
mégsenem! 2011.06.25 23:50:43
@hagyma:

Tudod mit, veled nem vitatkozom, mert azt tartom, az okos enged, a szamár szenved!

Szép estét! Csak ne csináljál kárt magadban!

De másokban sem!!!!:DDDDDDDDDDD
mégsenem! 2011.06.26 11:13:24
@Altaïr: Egyetértek veled!

Én is akartam mondani neki, de nem tettem, mert sokkos állapotban volt!:)))))
Hogy annak is legyen mivel eltöltenie az időt, aki nem jön a ma esti találkozó megbeszélő találkozóra, kiteszek egy posztot mára is. Érdekes ellentmondás, hogy míg az autópályák fölötti nagy kijelzőkön rendszeresen hirdetik, hogy leállósávban csak vészhelyzetben álljunk meg,…..
mégsenem! 2011.04.10 11:24:32
@sfdrake: Ellent mondanák neked!!

Miért? Engem egyszer büntettek meg, akkor is jogtalanul, mert a balra irányjelzőt használó furgont, az útkereszteződésben állva jobbról kikerültem 2006 júniusban.

Peckemre 2-ő kommandós ült benne szakadt kinézetűek, és a kocsin sem volt arra utaló jel, rendszám, hogy belügyes.

És megbüntettek rendszám felírása alapján 15.000-re +3 büntető pontra.

A MAI NAPIG NEM TUDTAM FELDOLGOZNI, EZT A POFÁTLAN IGAZSÁGTALANSÁGOT!!!

Se előtte, se utána nem voltam büntetve, pedig 1974- óta fúllos jogosítvánnyal rendelkezem.

Erre varrjatok gombot!!!!

Csak röviden, hiába mentem el a végsőkig, hiába próbáltam bizonyítani, hogy tanuk is vannak az igazamra, ők nem voltak hajlandók ellenőrizni(szabálysértési előadó, bíró)

Gyakorlatilag, egy koncepciós nevetséges, de egyben elszomorítóan lefolytatott eljárás áldozata lettem.

VÉGÜL EGY ÜGYVÉD TANÁCSÁRA BEADTAM A DEREKAM, MIVEL AZT MONDTA, HOGY JOBB EZEKKEL NEM ÚJAT HÚZNI, MERT KICSINÁLNAK, ÉS ÍGY FIZETTEM!!!!
A 68.000-ft-os özvegyi rokkant nyugdíjamból aki még az öt-árva gyermek közül még 2-őt neveltem, és azok közül a legkisebbik ráadásul részlegesen tartós beteg státuszban van.

Már csak "ISTENBEN BÍZÓM"
Végre itt a jó idő, ismét többen szállnak biciklire, ami nagyon pozitív több szempontból is, ugyanakkor több a veszélyforrás, jobban oda kell figyelni. A bringás társadalomban is megvannak az ésszel közlekedők és a szabályokra fittyet hányók, vagy pedig azokat…..
Az alábbi, kissé nehezen induló levél  a végén kiteljesedik, elég pontos jogi kérdéseket tesz fel. Lassan sportággá növi ki magát mások magánbeszélgetésének titkos rögzítése, és elvtelen felhasználása, és sokan nem ismerik a határt, mikor éri ez el a jog…..
Nem szerettem volna ott lenni Gabriella előtt amikor a lenti levelét írta, igen feldúlt lehetett a balesete utóélete miatt. Nem sok mondatvégi pontot, de annál több felkiáltójelet használt. A levél végére már szinte fájtak a dobhártyáim. A történet viszont érdekes, kíváncsi…..
Nagyon érdekel, hogy ti, olvasók mit gondoltok a következő esetről, az eddigi tapasztalataim alapján valószínűleg meg fogja osztani a véleményeket. Ítélkezni könnyű persze, de nagyon más a helyzet egy arra járó gyalogos és egy kisteherautóval járó futár szemszögéből. Kell…..
Az autóvezetés oktatók legegyszerűbben úgy szokták elmagyarázni a záróvonal fogalmát, hogy arra falként kell tekinteni és tilos átlépni. Nyilván ez abban az esetben nem igaz, ha valami fix akadály miatt kerülni kell rajta keresztül, de ilyenkor ezt fokozott óvatossággal kell…..
Hch egyre aktívabban részt vesz a blog palettájának színesítésében, ezúton köszönjük neki. Motoros barátunkról meg elmondható, hogy igazán kreatív elmével áldotta meg a sors. A női fehérnemű ilyen célra való alkalmazását még nem nagyon láttuk máshol. Az alábbi képek a…..
mégsenem! 2008.09.07 00:16:01
miau! 2008.09.06. 06:31:46
Tisztelet MINDENKINEK, aki normálisan tud a dolgokhoz viszonyulni és köszönöm a hozzászólásokat.
Szóval. Már akkor tudtam, hogy hibát követek el, amikor elkezdtem a válaszadást itt....de én egy megátalkodott ember vagyok, aki akkor is harcol, ha netán nem néki van igaza( amúgy egy barátom hívta fel a figyelmemet eme blogra, úgy kerültem ide). Viszont. Ha kiderül, hogy nem nekem van igazam, tudok BOCSÁNATOT KÉRNI és elismerni más igazát. De ebben az esetben - úgy gondolom - nem én vagyok a hibás. Persze, - mondtam - lehet rám követ vetni, amiért 'meghamisítottam' a rendszámtáblámat. Leírtam már korábban: részint a rend őreinek, részint a parkolásibírság-ragasztóknak szólt a dolog. Van,akinek olyan matrica van az autóján, hogy 'ne kerülj ki! harcolj!'. Nos, ha én komolyan vennék minden ilyet, akkor minden harmadik autóstársammal megküzdhetnék. Erről ennyit.
A 'műtét' most csupán annyi volt, hogy lecsapolták a folyadékot a térdemből, mivel felvéresedett az ízület(de ehhez fel kellett vágni...). Pedig nem szabadna neki. A nagy műtét, már megvolt akkor, amikor behoztak. Még hétfőn lesz egy, remélem utána békén hagynak. Asszem szenvedtem eleget azért, mert ki mertem jönni motorral az utcára.....
A motor jól van, köszöni(bocsánat, hirtelen nem tudom, ki kérdezte...) egyelőre egy motorépítő műhelyben vesztegel. Ha később rendeződik az ügy és fizet a biztosító, meg lesz csináltatva. Ha valami miatt nem fizet, akkor ez volt az utolsó útja.....mert nemsokára jön egy emberpalánta( a harmadik), aki fontosabb helyet fog betölteni az életemben, mint ő.
Pisti, nekem a lányom most kezdte az iskolát, gyönyörű kislány és okos is. És imádta a motorom. Mindig kérte, hogy vigyem el motorozni. Szerencsére egy nagyon csendes, forgalommentes zsákutcában lakunk, úgyhogy néha felpattant mögém és tettem vele pár kört...
Nos,én minden megtörtént baleset ellenére nem fogom tiltani neki, ha később Ő is motorra akar pattanni. Nem abból kell kiindulni, hogy minden esetben halál vagy baleset a vége. Sok motoros barátom van( hál' Istennek sok a nemmotoros barátom is...) és nagyrészük még csak nem is esett soha.
De megértem, ha nem akarod engedni, hogy később motor közelébe menjen. Néha tényleg veszélyes üzem.
Visszatérve a balesetekre: igen, volt olyan, hogy elkerülhettem volna. Csak a saját figyelmetlenségem miatt nem tettem. Persze, ott is én szívtam meg. Egyhónapos kórház volt a 'büntetésem'. Csak azért, mert nem én voltam a hibás. De. Csak egy példa: mit kell olyankor csinálni, ha az ember a belső sávban autózik és egy nagykocsis barom úgy gondolja, hogy neki az én helyem kell? És azzal a lendülettel belök a szembejövők közé....fék nélkül, frontálisan egy busz elé. Marad ilyen helyzetben az embernek esélye bármit is tenni, hogy elkerülje az ütközést? Nem hinném. És az életutam ilyen és ehhez hasonló esetekkel van kikövezve....
Ezzel nem azt akarom mondani, hogy én vagyok a szent és büntethetetlen. Abban a pillanatban, mikor megszületünk, már nem vagyunk tiszták és biztos, hogy fogunk hibákat elkövetni az életünkben. Én is egy halandó bűnös ember vagyok, mint itt sokan mások. De mindig megpróbáltam úgy élni az életemet, hogy ne csak nekem legyen jó. Ahol lakom ( Budapest mellett, egy kis településen) közhasznú alapítványt üzemeltetek,az ottlakók biztonságáért, rendszeresen járok ki a saját szabadidőmből áldozva járőrözni éjszakákat, hogy más emberek nyugalmát tudjam biztosítani. A saját házamat sem fejeztem be, mert inkább beszálltam egy járőrautó beszerzésébe....
Karácsony szentestéit sem otthon töltöm a családommal, hanem a környékbeli hátrányos helyzetű gyerekeknek viszek ki ajándékcsomagot.
Mindezek ellenére nem úgy gondolom, hogy jó ember vagyok. Megvannak a hibáim és bűneim. Csupán azt szeretném, hogy ne a motorom rendszámtáblája okán ítéljenek meg, még akkor is, ha csak egy ismeretlen senki vagyok sok ember szemében.... Ki nem
sz@rja le a te problémád !