Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Andreas 38

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Juventus a Torino ellen egy ponttal volt kénytelen megelégedni egy gólhelyzetekben viszonylag szegény meccsen, amelynek a végén a házigazdák örülhettek volna, ha a feltehetően orrtörést szenvedő Wojciech Szczęsny nem véd nagyszerűen. „Jó mérkőzésünk volt, voltak gólszerzési lehetőségeink, és a…..
A Juventus FC blog szerkesztői ezúton szeretnének boldog és békés karácsonyt kívánni az oldal minden Kedves Olvasójának! A zebramezes játékosok a Frosinone elleni győzelemmel ajándékozták meg a csapat szurkolóit, s a sikerek nélküli szezonokat követően a megfiatalodott csapat versenyben lehet a…..
A Juventus EL-ben aratott csütörtöki győzelme után a Sampdoria gárdájával ütközik meg vasárnap a bajnokság 26. fordulójában. A legutóbbi vasárnap esti bajnoki nem sok szép emléket ébreszt az Öreg Hölgy szurkolóiban, ám ezúttal nem a tabella első harmadából érkezik az ellenfél, hiszen a Sampdoria a…..
A szezont rendkívül gyenge formában kezdő Juventus számára nem maradt más hátra, mint hogy megnyerje utolsó két mérkőzését a Bajnokok Ligája csoportkörében, s reménykedjen, hogy a Maccabi Haifa pontokat tud rabolni valamelyik riválistól. Kedd este a zebramezesek a szezon során mindeddig veretlen…..
A Juventus a Benfica elleni 2-1-re elveszített torinói meccs után kötelező győzelemre készül, vasárnap az újonc Monza csapatához látogat. Massimilianio Allegri feje az eredmények mellett számos hiányzó miatt is fájhat, hiszen Federico Chiesa, Paul Pogba, Manuel Locatelli, Adrien Rabiot, Kaio Jorge…..
A Sassuolo elleni magabiztos győzelemmel a Juventus nagyszerűen kezdte a bajnoki szezont, ám a Sampdoria, majd az AS Roma elleni döntetlenekkel a zebramezesek már négy pontot elhullajtottak, így a negyedik fordulóban, mikor a Spezia csapata látogat Torinóba, kötelező begyűjteniük a győzelmet és mind…..
A Tuttosport értesülései szerint a napokban a Juventus vezetősége ismét egyeztethet Rafaela Pimentával Matthijs de Ligt hosszabbítása és Moise Kean jövője tekintetében, illetve Luca Pellegrini sorsa is tisztázásra vár. Moise Kean játékjogát a Juventus kész már most megvásárolni megfelelő kedvezmény…..
A Juventus az idei szezont lezárta, a Fiorentina elleni, tét nélküli meccs lezárultával minden figyelem a mercatóra terelődhet. Az újjáépítést igénylő keretet a vezetőség a Tuttosport értesülései szerint tovább fogja erősíteni egy balhátvéd és egy csatár szerződtetésével, miután Paul Pogba és Ángel…..
A Juventusra már csupán két tét nélküli bajnoki mérkőzés vár a hamarosan lezáruló szezonban, ezek közül az elsőn a Lazio együttese látogat a negyedik helyet, és így a Bajnokok Ligája-indulást már bebiztosító zebramezesek otthonába. A huzamosabb ideje sérüléssel bajlódó játékosok mellett ezúttal…..
Andreas 38 2022.05.16 21:38:51
A mercato közeledtével egyre több hír lát napvilágot esetleges érkezőkről és távozókról, a legfőbb téma a Juventus kapcsán Ángel Di María és Paul Pogba nyári szerződtetése. Számos forrás számol be arról, hogy egyre élesedik a helyzet az argentin szélső kapcsán, Romeo Agresti a tegnap arról írt,…..
Andreas 38 2022.05.14 12:45:52
Fabio Capello a Sky műsorában értékelte az olasz futball aktuális helyzetét, és egyúttal kiutat is mutatott a hullámvölgyből. „A futballunk Pep Guardiola 15 évvel ezelőtti futballját idézi, tele apró oldalpasszokkal, nincs vertikális játék, a fizikai jelenlét kismértékű, a játékosok kerülik az egy…..
A mai nappal a végéhez ért egy korábban végeláthatatlannak tetsző történet, mivel a felek nem tudtak megállapodásra jutni egy új szerződés részleteit illetően, eldőlt, hogy Paulo Dybala nem újítja meg nyáron lejáró szerződését, s ingyen távozik a Juventustól. Az olasz sajtó már azt is tudni véli,…..
A Hellas Verona ellen aratott fontos bajnoki győzelmet követően a januári átigazolási időszakban megerősödő Juventus ma este egy másik fronton is megméreti magát. Az Olasz Kupa negyeddöntőjében a zebramezesek a Sassuolo együttesét fogadják.  Massimiliano Allegri keretéből kimaradt Giorgio…..
A Juventus szurkolóinak egy része által jó messzire kívánt Aaron Ramsey a januári átigazolási időszak utolsó óráiban váltott, s egészen Skóciáig repült, hogy a szezont kölcsönben a Rangers FC játékosaként zárja. "Az elmúlt hét során volt néhány beszélgetésem a menedzserrel. Nagyon izgatott voltam,…..
Aaron Ramsey a hírek szerint megfelelt az orvosi vizsgálatokon, így már nincs akadálya a Rangershöz távozásnak. A 31 éves walesi futballista kapcsán a torinói maradás tűnt a legvalószínűbbnek az elmúlt napok után, mivel számos ajánlatot visszautasított, a Premier League több klubjától, most azonban…..
A Juventus igazgatói úgy döntöttek, hogy nem szemlélik tovább tétlenül a zebramezes támadósor vergődését és gólínségét, ezért néhány nappal a téli átigazolási időszak lezárultát megelőzően a tettek mezejére léptek Dušan Vlahović ügyében.  A Sky Sport Italia értesülései szerint a Juventus ma…..
Andreas 38 2022.01.25 18:40:42
@MGB75: szerintem 70+bónuszok ahogy a hírekben olvasgatok de a bonuszért le kell tenni valamit az asztalra én bízok a sràcban
Miközben komoly fejlemények vannak Dušan Vlahović kapcsán, és igencsak úgy tűnik, hogy a csatár már most a Juventushoz igazol, több forrás szerint a torinói klub a középpályát is megerősítené, főleg ha lesz egy vagy több távozó. A középpályára Nahitan Nández érkezhet a Cagliari együttesétőll, ha a…..