Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gerry666

137 bejegyzést írt és 107 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Facebook..
facebook tuan..
Facebook oldalunk  Youtube csatornánk Tuan kiadó..
Végre ez is felkerült :) Jó szórakozást hozzá! :D Mortarion UB és egy enyhe kifakadás. -gerry666..
Az első adásban szót ejtek az elkövetkezendő tervekről illetve ahogy a cím mutatja a space marine codex alapszabályait és rendház vizsgáljuk meg.  Facebook ..
Facebook oldalunk Tuan kiadó..
A bestia felemelkedése sorozat második kötetének elemzése. Facebook oldalunkyoutube csatornánkTuan kiadó..
Facebook Oldalunk: https://www.facebook.com/wh40khu/ Tuan Kiadó: https://tuan.hu/ További Videók: https://www.youtube.com/channel/UCUSgBmswB5G8gvMYDR_s1xA..
Egy Assasin egy elda és egy tucat megőrült necron mi sülhet ki ebből nézd meg ezt a videót és megtudod! Jó szórakozást :)..
Sziasztok ezeket csak úgy itt hagyom feltűnésmentesen ha valakinek kellenének ;) Mindent tartalmat ami kellhet félig rossz minőségben de hé ingyé van ;)  Teljes szabályzat!!! (missiok nélkül) Missiok! A teljes teljes szabályzat! (ez annyira új, hogy még én sem néztem át) És ha valakit külön csak…..
Mint biztos sokan tudjátok Április nyolcadikán jelenik meg a GW új szabályrendszere amit már egy elsejei tréfával a webshopra is feltettek a legtöbb frakció kill-team listájával együtt. De az Ork, Scout (SM) valamint a birodalmi gárda csapatait csak a hivatalos szabálykönyvben lehet megtalálni a…..
Véééégre :D Egy teljesen fan made kis film ami talán egyszer ha az istencsászár is úgy akarja elkészül. Addig is egy lájkal és feliratkozással támogassuk a készítőket, és szidjuk a GW-t,hogy ők legalább erre a szintre nem voltak képesek.....
Biztos sokan tudjátok ,hogy jó ideje nem voltak frissítve már a Warhammer 40k Kill Team kódexei annak ellenére, hogy a nagy táblás változathoz rengeteg új szabály jött. Bár aki nyomon követte Facebook oldaluk tevékenységét rá tehette már a karmait a frissített kódexekre amiket a rajongók készítettek…..
kövessetek minket Youtube csatornánkon!!! És Facebook oldalunkon!!!..
Hát gyerekek ha ez nem epic akkor a világon semmi.....
WARHAMMER40K.BLOG.HU Új intro! 2016.03.14 01:11:26
Remélem ez jobban elnyeri a tetszéseteket :) Youtube csatornánk Facebook oldalunk..
Az új GW társas unboxing videója ami két új frakciót is behoz a játékba. Az idegenek pusztítója vagy a bolygót megmérgező fertőzés vezére leszel? A döntés a tiéd! Facebook: https://www.facebook.com/wh40khu/?fre... Blog: https://warhammer40k.blog.hu youtube…..
Gyula barátom mesél magáról pár mondatot miközben a műveit láthatjátok. A további videókban több dolgot is bemutat a miniature készítéssel kapcsolatban. Jó szórakozást! És ne feledjétek ma a gép-házban megtaláljátok Gyulát aki bemutatót fog tartani! Facebook youtube..
gerry666 2016.03.09 17:19:37
@Sándor Kaba Sarkadi: Javítottam. Bár igazából nem tudom mi volt a gond újra feltöltöttem és jó lett... youtube szeret engem :D. Köszi, hogy szóltál!
A GW hamarosan megjelenő új társasáról lesz ma szó, amiben egy Deathwatch csapat és a töröltnek hitt genestealer cult összecsapását élhetjük át... bizony újra él a génorzó klán bár eddig hivatalosan nem léteztek már én nagyon örülök, hogy vissza térnek az Ian Watson féle alapokhoz és újra értelmesek…..
Nem rég feltettem egy kérdést a facebbok oldalunkon. Serrath kolega betrollkodott egy hozzászólássál ám én nem az a fajta vagyok aki ne teljesítené az ilyen kéréseket is :D... Na szóval elkezdtem kicsit kutakodni az internet pöcegödreiben és bár a legtöbb köhöm...XXX tartalmú 40k dolog enyhén szólva…..
Induló kill team kampányunk első része, nézd végig te is, hogy mi lesz a bolygó sorsa! Facebook oldalunk további videók!..