Regisztráció Blogot indítok
Adatok
verhold

0 bejegyzést írt és 62 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Alaptörvény 37. cikk (3) bekezdése szerint nem vállalhat a magyar állam olyan pénzügyi kötelezettséget, aminek eredményeként a GDP-arányos államadósság a 2013-ashoz képest növekedne. A tegnapi sajtóhírek szerint háromezer milliárd forintos hitelkeretről állapodott meg a…..
Kettős Mérce Gusztus 20! 2013.08.19 17:53:15
A nemzetet egyben kell tartani, hirdeti a kormányzati kommunikáció gusztus 20 megünneplésének előestjén. Ezt a mondatot harsogja Orbán Viktor, miközben haverjai épp szilánkokra tépik azt, ami az "egy nemzetből" még megmaradt. Magyarország már jó pár éve nem egy nemzet, és…..
verhold 2013.08.21 15:15:51
@bulista: és a sok "éles eszű, világlátott, önálló gondolkodásra is képes, fidesz - nembirka" boldogan és széles mosollyal az üdvözült pofikáján asszisztál mindehhez, immár 3 éve, sőt tovább is.. :(
Hetek óta lázban tartja a rajongókat az a kérdés, hogy mégis mikor fog játszódni a Wolverine film. Megjelent egy hivatalos kép a projektről, ahol Rozsomák látható de nem a jól megszokott adamantium karmokkal, hanem csont karmokkal. Ez több kérdést is felvet, így megszólalt az…..
Tegnap az ELTE ÁJK-n tartották a Kósa-Karácsony vitát a választási rendszerről és regisztrációról. Sok vitán, kerekasztal-beszélgetésen részt vettünk már, de ilyet még nem láttunk. Karácsony Gergelynek gyakorlatilag nem kellett semmit tennie, hogy igaza legyen, Kósa Lajos…..
Seth Green és Matthew Senreich, a Robot Chicken alkotói egy új show-val jelentkeznek a Cartoon Netwrokön - főműsoridőben, szóval nem lesz korhatáros. A Star Wars Detours-ban a Star Wars univerzum szereplőit láthatjuk olyan helyzetekben, amikben sohasem kerültek a filmekben. A császár…..
Filmdroid Ha nem zavar a reklám! 2012.08.30 08:00:00
Hogy mi ez? Ennek a folytatása. Ezúttal az Rtl Klub Nico című filmje, Steven Seagal-lal, este 21:00-kor. 1988-as film, melyben először találkozhatunk Steven Seagal-lal már csak ezért is érdemes megnézni. Előtte koreográfusként dolgozott különböző filmek verekedése…..
Filmdroid Csajos Expendables 2012.08.21 15:00:00
A The Bridesmaids hatalmas sikere után - amit mindenki a női Hangoverként emlegetett - úgy tűnik van ráció a sikeres koncepciók pénisztelenítésében. Legalábbis erre gondolhatott a 1984 Private Defense Contractors cég (The Grey, Machine Gun Preacher), amikor kitalálták, hogy egy…..
Rögös út vezetett ahhoz, hogy ez a film mozikba kerüljön, ami gyakran jelenti, hogy nem bíznak a produkcióban és utólag próbálják menteni a menthetőt, majd becsempészik a mozikba egy olyan időpontban, amikor remélik, senki nem veszi észre. A Cabin in the Woods-al kicsit más a…..
Joel Schumacher ténykedése nyomán a sötét lovag mélypontra jutott, ebből a gödörből Christopher Nolan rángatta a bőregeret. Tette ezt olyan jól, hogy a Batman iránti érdeklődés és imádat egyre nagyobb méreteket öltött. A második rész ha lehet még magasabbra tette a mércét…..
verhold 2012.07.23 00:12:47
@bucbuc: figyelj, lehet, hogy így van... lehet, hogy nem... mármint, hogy elijesztette az embereket a lövöldözés. Más szemszögből nézve meg lehet, hogy pont ingyenreklámot csinált neki... az amcsik elég hülyék hozzá, hogy csomóan annak vegyék, pont úgy, mint a TDK-nál szerencsétlen Heath Ledger halála is sokat nyomott a latban, akár beismerjük, akár nem.

Én inkább azt találom már fárasztónak, hogy vannak emberek (sajnos túl sokan), akik mindenből versenyt csinálnak, és ha valaki nem az ő filmjüket preferálja, az rohadjon meg. Mikor az Avengers hozta a 207 millás nyitányt, majd később a 600 milla körüli végösszeget, rengeteg olyan véleményt olvastam csőlátó Batman fanoktól, hogy "nem baj, a TDKR majd ezt is lenyomja"... hát, erre most legalább van mire fogni, hogy miért nem (3D, lövöldözés, akármi).
Részemről még annyit, hogy sztem az Avengers tökéletes képregény-geek film volt, nagyon jól szórakoztam rajta, és meg fogom nézni a TDKR-t is moziban, mert kíváncsi vagyok rá.... csak ezt a hülye ellenségeskedést, meg ujjal mutogatást nem bírom (most ez nem jelenti azt, hogy az Avengers rajongók közt nincs seggfej... :P )
"A Warner Bros-t és a filmkészítőket mélységesen lesújtotta ez a szörnyű tragédia. Őszinte részvétünk az áldozatok családjainak és szeretteinek ezekben a nehéz időkben." - ezzel a rövid közleménnyel reagált a stúdió az Aurórában történt lövöldözésre. Ezen felül a…..
Filmdroid Box Office: R uralom 2012.07.01 21:34:00
Köztudott, hogy Hollywoodban a fejesek hidegrázást kapnak, ha elhangzik az R kategória megjegyzés. Ám olykor-olykor érkezik egy-két durvább alkotás, amely bebizonyítja, hogy a közönség igenis vevő az R-re, legalábbis a Ted-re és a Magic Mike-ra csak úgy özönlött a nép. Mark…..
verhold 2012.07.02 23:40:10
@NZ79: ez így van, csak az a szomorú helyzet, hogy azóta nagyot változott a világ..... a stúdiók és azok főnökei még pénzéhesebbek, már ha az egyáltalán lehetséges, és miután történt 1-2 R-es bukta, hirtelen elvesztették a bátorságukat :(
azóta meg.... örülhetünk, ha egyáltalán kijön normális, igényes R-es film, nemhogy még jó bevételt is hozzon. mindent visznek a gagyi PG-13-asok (senki ne értsen félre, ott is vannak jó filmek dögivel... de most gondolkodjatok el komolyan egy kőkemény, vérben tobzódó R-es Rozsomák filmen (csak azért sem Farkas :P )... mi királyság lenne már az :D )
Kétség sem férhet hozzá, hogy Christopher Nolan ismét egy olyan Batman filmet fog prezentálni, amivel a rajongók elégedettek lesznek. Biztos, hogy nem végzett félmunkát a harmadik felvonással. Ellenkező esetben a negatív vélemények hatására kénytelen lenne visszatérni a…..
Ahogy a Jedi visszatért, úgy a Star Wars világában játszódó Harc az Endor bolygón filmet is hangalámondással lehetett először megnézni. A youtube-on ilyen minőségben leltem rá. ..
Még egy hónap és Batman összecsap Bane-nel. A történet szerint 8 év telt el Joker ámokfutása óta, a rendőrség még mindig vadászik a sötét lovagra. Miután Bane kiszabadul Gotham felé veszi az irányt, arra kényszeríti Bruce Wayne-t, hogy leakassza a szögről a Denevérember…..
Filmdroid The Expendables 2 poszter 2012.06.17 18:25:00
Az öregfiúk hamarosan feladják a leckét a fiatalabb korosztálynak, megmutatják hogyan kell ezt csinálni. Ők túlélnek mindent, még akár egy több tonnás repülő is rájuk zuhanhat és úgy érzik jól magukat, ha tűznyelvek nyalogatják a lábuk szárát. ..
Filmdroid Prometheus 2012.06.09 13:57:00
A kritikát köszönöm Minime-nek!!Ridley Scott 30 év után újra a sci-fihez nyúlt. Elvárások? Azok aztán voltak. Az Alien és a Szárnyas fejvadász atyja újra a régen betonba vésett alapokra épít. Ebből csak kultuszfilm lehet. Az lett? Igen is és nem is. A Prometheus nem Alien…..
verhold 2012.06.10 11:27:41
@Shyllard: igen, látták (volna), mi történt Fifield-el és Millburn-el... ha lett volna bárki a vezérlő teremben, amikor ez történt. De ha emlékszel, akkor Janek akkor éppen Vickers-el dugott, más meg nem volt a közelben... :P
verhold 2012.06.10 11:41:51
@FayeFaye: hát, attól függ, kinek nem egyértelmű, hogy különböző bolygókról van szó... egy átlag Alien fan kapásból tudja fejből, hogy az LV-426-on játszódik a két első Alien film. Itt pedig konkrétan ki volt írva a megközelítéskor, hogy az LV-223-on vannak. :)
Azt persze elhiszem, hogy átlag nézőnek ez nem feltétlenül esik le ilyen simán. :)
Az MGM a remake-ekben látja a biztos bevételt, részt vett A tetovált lány (The Girl With the Dragon Tatoo) és a a 21 Jump Street  elkészítésében, formálódik a Robotzsaru (Roboco) és a  Carrie új változata, ráadásképp még idén érkezik a Vörös hajnal (Red Dawn).…..
 A Hasbro a Transforermersszel lépett a filmes piacra, a hatalmas siker után érkezett a G.I. Joe mozis verziója, amely már jóval gyengébb eredményt hozott, de a bukta nem tántorított el senkit a folytatástól. A népszerű Torpedó játékból készített Csatahajó látványos,…..
verhold 2012.05.20 21:23:36
@Frederico: Nem tudom most így hirtelen, hogy fordították magyarra Gambit-ot az X-Menből, de szinte biztos, hogy nem Mágus-nak :P

Bárhogyis, a Battleship-et én személy szerint sajnálom, hogy így járt... szerintem teljesen szórakoztató, agykikapcsolós popcornmozi pedig, pont az ilyeneket szeretik zabálni az amcsik normál esetben. Egy 70 millás nyitóhétvégét, 200 milla körüli végeredménnyel (amcsiknál) teljesen megérdemelt volna..... kár érte.

Ellenben az Avengers további sikereinek nyilván örülünk, Vincent... :) Ha így megy tovább, meglesz a Titanic is! :D
Az Asylum résen szokott lenni és minden évben érkezik néhány szuperprodukció koppintással. Ugyanez igaz a pornóiparra is, ahol örömmel készítik el saját szájízük szerint egy alkotás XXX változatát. Ezúttal a sötét lovagról érkezik egy "paródia", ahol Bruce Wayne…..
Itt a vég? Fogalmazhatnám úgy is, hogy itt a vége? Batman/Bruce Wayne számára talán nem, de Christopher Nolan ezzel lezárja trilógiáját és nem folytatja tovább. A Warnernek el kell döntenie hogyan tovább. Nyilván tanult korábbi hibájából és nem passzolja át a rendezői széket…..