Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nathen

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szóval minden és mindenki változik?Remélem én nem nagyon fogok bár gondolom ezt úgysem tudom elkerülni!Balázs én már keresztet vetettem rád,de akkor ezek szerint még követet az eseményeket bár egyre nagyobb távolságból!És mik voltak azok a hatalmas változások amik ennyire…..
Ha minden király akkor holnap már otthon leszek,remélem nem felejtik el megtankolni a gépet!Rájöttem hogy itt meg kell szeretnem a focit,szóval szorgalamasan nézem a meccseket,ma is megyek az egyik pubba.Hallom otthon nyár van,itt is jó idő van napközben bár reggel és este még kell a…..
Londoni kalandtúra Gratula! 2009.03.24 23:07:51
Bocsi hogy nem jelentkeztem de nem volt netem,szóval csak a laborban tudtam elolvasni mit írtok!Akkor András te lettél az első,egyszer mindennek eljön az ideje,az én időm még odébb van remélem:D Megszervezzük a legénybúcsút kurvákkal,droggal stb... Ha balaton összejön akkor akár…..
nathen 2009.03.25 21:30:33
Londoni kalandtúra már tudom 2009.03.17 20:59:12
Már tudom mi a megoldás!Menjünk a Kupiékhoz ott biztos szivessen látnak minket és táncolhatok a Sindyvel ismét:D! Ma elátkozott napom volt minden gép megállt,először számítógép,aztán a scenner,végül a gép ami faragja zirkont az is megállt egy időre:D A Raoulék meg…..
Üdv! Szóval 9-én 23.30-kor száll le gép Pozonyban! Lehet Matyi hogy megharagszol rám de őszinte leszek,nekem ezen a nyáron szerintem nem lesz külföldi nyaralás! Mivel csak 2hétre tudok haza menni nem szeretnék abból 9vagy 10napot utazgatni! Aug3-án ráadásul a nagypapámnak és a…..
Londoni kalandtúra mit is írjak? 2009.03.14 17:36:45
Hmm először is kapjátok be,igazán írhatnátok többször!:D Na lényeg a lényeg már is számolok vissza hogy végre szombathelyi levegőt szívjak! Áronék nem jönnek,Tamás sem,és tesóm sem! Tesóm lezárta a dolgot a Massimoval nem látta már értelmét a dolognak!Ez van ezt ők…..
Londoni kalandtúra 11nap szabi:( 2009.03.03 21:54:00
Már akartam írni csak mindig elszáált az ihlet:D Na ma lezsiroztam a szabimat a húsvéton kívül máj.21-én megyek haza és 25-én vissza,aztán augusztus 1-2 hetében!Nem sok de ez van!Tudtam hogy ez lesz leírom milyen király idő van és erre megjön az eső! Szarrá is áztam míg haza…..
Jó volt látni titeket srácok,szerencsére nem változtatok meg és ez jó:) Tényleg király lenne ha ti is itt élnétek mert akkor gyakrabban járhatnánk a strip-bárba:D Remélem Piri maradandó élményekkel gazdaodtál a magántánc által!:D Helló Papi megkaptam az sms-ed de mivel mondtad…..
Londoni kalandtúra 1hónap 2009.02.12 22:57:00
Hihetetlen de már 1hónapja kint vagyok! Nagyon hiányoztok srácok,már várom hogy itt legyetek,sajnálom hogy nem lesz teljes a csapat,de majd húsvétkor!Nyugi Papa írj amikor akarsz,nincs gond! Ma megdicsérték a munkám hát azt kell hogy mondjam hogy ez annyira kellett már mint egy falat…..
Londoni kalandtúra 4.hét 2009.02.07 20:32:00
Hihetetlen hogy már 4hete itt vagyok!Tényleg repül az idő! Szegény Matyi biztos sokat csuklik,de legalább látja hogy milyen központi személyiség!Most itt van kint a tesóm,elvileg este megyünk kicsit mulatni,bár azt mondta a Marcsi hogy nagyon karikásak a szemeim!Halloma Kupi ma…..
Londoni kalandtúra Sorry 2009.02.04 21:33:00
Bocs Ombre hogy elfelejtettem a szülinapod,de azért így utólag nagyon boldog szülinapot kívánok neked!Sajnos ezeket a dolgokat nem tudom megjegyezni,a Balázs névnapját is elfelejtettem!Szóval boldog névnapot Balázs!Remélem Ombre ti is minél előbb kijöttök látogatóba vagy ha…..
Látom Delcsi próbálod védeni az Áron becsületét hogy nem képes az kis buzeránt írni ide,pedig folyton a gépet nyomogatja:D vagy reméljük téged!:D Semmi gond majd a vodkához is hozzászokik  a gyomrotok csak most még friss élény volt neki!:D Én is örülök ennek a…..
nathen 2009.02.04 18:35:31
Csak nehogy lemaradj róla:
www.rtlhirek.hu/video/42502

Ha nem tudsz dolgozni, vegyél egy hólapátot, aztán hajrá:) Legalább nem unatkozol. Egyik oldalról a másikra, aztán vissza:)
Amúgy jövö 7végén megyek haza!(Végre)
Londoni kalandtúra ? 2009.01.31 18:45:00
Na látom elment a kedvetek a blogozástól,azért írok valamit! Ma is befogtak dolgozni 9-re mentem és 5-kor szabadultam,de legalább ezt pluszban fizetik! Este végre bemegyünk a városba Massimoval,valami haverjának születésnapja remélem tudnak bulizni!:D Elinditottam egy…..
Hmm remélem nektek is jól telt a szombat estétek,mert nekem igen "érdekes" volt! A Massimo és az egyik haverja kitalálták hogy elvisznek egy strip bárba,lehet azt hiszik hogy még nem láttam nőt meztelenül,de szerintem ők jobban zavarba jöttek mikor a csaj az asztalunkon…..
nathen 2009.01.27 10:21:59
Hmm mit mondjak tegnap voltunka Massimoval sörözni egyett,jött még egy haverja meg egy csaj.Nem volt rossz a hely de csajok eléggé rondák voltak,de viszont állatok úgy tapizták egymást meg kéjelegtek mint valami ribancok:D Ma mászkáltunk egyet a Baker street környékén hát vannak…..