Regisztráció Blogot indítok
Adatok
CcZs

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az egyik legnagyobb francia produkciós cég vásárolta meg a Duna Televízió műsorán futó, magyar fejlesztésű online területhódító kvízjáték televíziós változatának jogait. A Honfoglaló, a Duna Televízión vetített magyar fejlesztésű kvízjáték már közel öt hónapja látható a köztévén. A játék televíziós…..
Kamaszos, versenyes, igaz barátságokat kötő és szerelembe eső. A Szirtes különös csapata már a verseny felénél tart, és kitartanak. Továbbra sem merik elhinni, hogy másként néznének rájuk, bár az igazgató nagyon próbálkozik, a felügyelő tanáruk is másként kezd bánni velük és lassanként a…..
Szerző: Kaszás GörgyCím: Amit a magyarokról feltétlenül tudni kell a felnőtteknekIllusztrálta: Elek LíviaKiadó: Animus KiadóOldalszám: 64 Kaszás György és Elek Lívia humoros könyvsorozatát talán senkinek nem kell bemutatni, hiszen az 1990-es években közel húsz kötet látott napvilágot. Az Amit a…..
CcZs 2022.01.23 15:53:24
Szoktam olvasgatni különböző kvíz feladványokat. Felajánlja az internet, - akkor miért is ne? Mégiscsak ismeretet ad. Azt gondoltam érdemes. Legalábbis eddig. Hány fok a világűr átlaghőmérséklete? Tette fel a kérdést. Ezt történetesen tudom. 2,7 K. Két lehetőséget ad helyes…..