Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Konegafi (törölt)

0 bejegyzést írt és 222 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A címben rejlő mondat a Békéscsaba-Szeged vonalon és vonaton hangzott el. Jobb helyeken a kalauzok utaskísérők jegyvizsgálók a kérdést úgy teszik fel: segíthetek felszállni?És persze az is igaz, hogy mindig lesznek olyanok, akik még az utóbbi kérdésre is "nem, baszd…..
Konegafi (törölt) 2009.01.04 19:52:39
@laccc: Azt hiszem, ideje innen távozni. Szép az index mélyrepülésének íve ...
Izrael a tegnap esti órákban átlépte a gázai-izraeli határt, újabb szakaszába léptetve ezzel a 2008. december 27-én megkezdett hadműveleteket, mely az Operation Cast Lead nevet viseli angolul.Az egy hete tartó légicsapások (közel hétszáz ilyen volt) és a félnapos tüzérségi…..
Gulyásdemokrácia Izrael üt 2009.01.03 22:24:32
Ha Izrael vezetőinek van egy csepp esze, akkor most egy hatékony, de a lehetőségekhez képest minél rövidebb háborúban padlóra küldik a Hamászt. Terroristákkal barátkozó szervezet ellen nyerni persze nehéz, de az esély adott. Már nincs mi van, ha, miután megindult a szárazföldi…..
killtheradical Lendvai jövője 2009.01.02 19:21:47
Lendvai Ildikó politikusasszony jövőt lát. Azt mondja, az MSZP inkább a hosszú távú célokról egyeztetne, mert azok - itt tessék figyelni - nem jelentenek közvetlen politikai veszélyt. Én meg még izgultam, hogy idén már megint minden áldott nap közvetlen politikai veszélyben…..
 Lehetséges-e, hogy nálunk, Heves megyében nincsenek „jobboldali” vezetésű települések? Lehetséges-e, hogy ha vannak is ilyenek, akkor nem működtetnek iskolákat? Lehetséges-e, hogy amennyiben mégis működtetnének iskolákat, azok csillognak-villognak, és semmiképpen…..
A Kurucinfo Ez már igen: éleslövészeten a Magyar Gárda (videóval) címmel ma közölt tudósítást arról, hogy „megtartotta első éleslövészetét a Gárda Wass Albert zászlóalja december 21-én, bebizonyítva, hogy méltó a nagy erdélyi írónk nevének viselésére, hiszen a…..
Az év vége közeledtével mindig eljön a számvetés ideje. Én most kissé rendhagyó módon a magyar pártokat szeretném elemezni. Igazából nem a teljesítményüket értékelném - erre vannak a választások - inkább arra igyekszem rámutatni, hogy mennyire okai a közéletben…..
Vastagbőr Boldog Új Évet Péter! 2008.12.31 15:02:00
           Ide írhatjátok a Péternek szánt Jókívánságaitokat!..
FASZKIVAN! blog Segáz! 2009.01.01 09:25:00
Egy órája nincs gáz. Putyinék elzárták. Úgyám. Évek óta megy a herce-hurca az ukránok miatt. Fizetni nem akarnak, hiszen tudják, hogy az oroszoknak legalább akkora szükségük van az európai felvevőpiacra, mint az európaiaknak az orosz gázra, hiszen az orosz energiaexport a GDP…..
NÉGYmadár Az imerős Nagy Medve 2009.01.01 10:51:55
 ..
Konegafi (törölt) 2009.01.01 10:58:45
Szilveszteri ideiglenes belátás.  Már a Kádár-rendszerben rájöttek, hogy felesleges olyan szabályokhoz ragaszkodni, amelyeket úgysem tart be a lakosság, mert képtelenség betartatni vele. Ebből a felismerésből volt eredeztethető például az a ma is érvényes belátás, hogy…..
Negyvenhét évet megéltem, láttam már sokféle karácsonyi időjárást: gyermekként akkora havat, hogy apámnak szabályos „árkot” kellett ásnia, hogy kiszabadítsa a házunkat, egészen az utóbbi évek fekete karácsonyáig.Amit viszont ma láttam, az egészen különleges.…..
Szavazzon melyik a 2008-as év eseménye! Vigyázat a válogatás liberális szemszögből készült!Hollán Ernő utcai flash mob Zsidónegyed.com, judapest.org, Konzervatórium, Hírszerző, Reakció, Fidesz. Hát tud valaki baloldaliként ellenállni annak, hogy kimenjen? Főleg, hogy…..
 A Magyar Nemzet írja, hogy négymillió forintos kormányzati megrendelést kapott a Hócipő a polgári nemzetbiztonsági szolgálatok társadalmi megbecsülésének erősítésére. Az exkluzív, tízrészes cikksorozatban többek között A falnak is füle van, A tojástól a…..
Konegafi (törölt) 2008.12.30 23:05:07
@robin masters: olyan nyúzott D. arca. Miért, mikor ilyen sikeres a városa?
 Egy gyors lefolyású betegség után kellett ma hozzálátnom a felhalmozódott tennivalóknak, az első dolgom a gáztámogatás igénylőlapjának kitöltése volt, tekintettel arra, hogy december 31-ig postára kell adnunk, ha a támogatás folyamatosságát fenn akarjuk…..
Sajnos nem tudom máshogy értelmezni a lap azon feltételezését állítását, hogy sokan a magas költségektől riadnak vissza a felsőoktatástól, ezért nem iratkoznak be végül a sikeres felvételi után.Tekintsünk el attól, hogy valóban sok pénz kell ahhoz, hogy valaki az ingyenes…..
Tényleg ennyire hülyék vagyunk? Nehéz kérdések ezek, kéremszépen.  Update: Mivel Subba Sámson (Zsazsa és Semjén testvére) levette a postot, a hajtás után kattintva egy screenshot erejéig elérhető, szigorúan 18 éven felülieknek. ..
Sikerült szenzációs interjút készíteni a Kurucinfo főszerkesztőjével. Csak nekünk! Igen, bármilyen hihetetlen is, de beszélgetést folytattunk a magyar fehér nemzeti és forradalmi sajtó legmagyarabb, legfehérebb, legnemzetibb és legforradalmibb legsajtósabb hírportáljának…..
A ferencvárosi időközi választások kapcsán hamis ajánlószelvényeket találtak. Az MDF jelölt Dézsi Mihályának 346, a MIÉP-es Agárdi László 366, míg Magyar Szociális Zöld Párt Polgár Tamás alias Tomcatjának pedig mindössze 13 érvényes szavazatot sikerült…..
Konegafi (törölt) 2008.12.23 08:07:21
Vendégszerzőnk, Borbás Barnabás írása  Nem értek egyet például azzal a helyzetleírással, hogy milyen bölcs a magyar nép, mert nem rohanta meg a bankokat, és nem vette ki a pénzét. Az emberek többsége azért viselkedett így, mert még nem fogta föl, hogy válság van. -…..
Konegafi (törölt) 2008.12.23 08:04:31
Tele a hócipőm a T. jobboldallal és a KE-vel is, mégis, miféle túlköltekezés? Utoljára egyetemistaként tudtam nyaralni (ez úgy másfél évtized), az eddig születésnapi, no meg karácsonyi "ajándékok" is kizárólagosan arra szorítkoztak, hogy a már évek óta halogatott, de immáron tényleg elhalaszthatatlan nagyberuházások megtörténjenek. Mondjuk egy negyvenéves, most már tényleg javíthatatlan kávédaráló lecserélése egy újra. Az ablakok cseréje normálisra. Szőnyegvásárlás, mert a cigányok a kidobott szőnyeget állapota alapján be se tennék a putrijaikba. A PIII-as számítógép, mert ideigölően gyenge teljesítményű, a munkát lehetetleníti (játszani utoljára commodore 64-en játszottam). Szakkönyvek, amit az egyetem már 10 éve se tudott finanszírozni (nincs tanszéki, de még csak kari könyvtárrsa se pénz!). Szóval, mi a retkes .....-ról beszélnek a tisztelt közméltóságok és jobboldaliak, hogy szórjuk a pénzt? Mikor hagyják már abba ezt a f.....szkodást? Nem volt és nincs is pénzszórás, ezt az istenverte "túlfogyasztást" kéne már elfelejteni, különben is, reklámot se látok, 5 éve nincs tévé. B+, ne abból induljanak már ki, hogy ők mit látnak autótömegből a teszkó-ikea-praktiker-mountex bermudanégyszögben. Ott mindig fog autó állni, mikor a magyar felsőosztályá már nem, akkor a 2 millió romáé, akik dőzsölnek, zabálnak és mulatnak, plazmatévéznek a mi adóinkból. Erről beszéljenek már a T. jobboldali urak és hőgyemények, ne a túlfogyasztásról, ami nincs. Nincs már mit és hová megszorítani? Minden tiszteletem Sólyom úré, de most húzzon ezzel a kijelentésével a 3,14ba!