Regisztráció Blogot indítok
Adatok
stand.by

2 bejegyzést írt és 57 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A tegnapi - megosztó - első rész után itt zárjuk a 80-as éveket. További részek: http://filmertek.blog.hu/2014/08/11/a_80-as_evek_20_legjobb_filmje_i_resz_top_20 10. Volt egyszer egy Amerika (1984) Once Upon a Time in America Rendező: Sergio Leone De Niro ezzel a filmmel kezdett…..
Augusztusban új sorozatot indítunk a 70-es évektől a 2000-es évekig (azaz 4x2 részes) összeszedjük az évtized 20 legjobb filmjét heti bontásban. Sorozatunk első részében a 70-es éveket vesszük alapul. Nem egyszerű a szitu és egyáltalán nem számítunk békés elfogadásra, hiszen…..
"Camelot" - hümmögött maga elé a programigazgató. "Camelot!" - sóhajtott fel a filmvásárló nőcske, akiben még élénken élt Richard Gere és Julia Ormond viharos románca az Első lovagban. "Csak egy csöcsös tévésorozat" - vonta meg a vállát a tévéfüggő gyakornok a…..
Piacra járni nagyon jó. Semmihez nem hasonlítható élmény elvegyülni benne, megmártózni a zöldségek és gyümölcsök között, a savanyúságok sokféleségében, a hentesek soráról nem is beszélve. Mindez elegyedik a lángos nehéz illatával. Régi szokásom, hogy idegen városban…..
Édesanyám úgy jegyezte meg egy életre James Hetfieldet, hogy a Metallica énekes-gitárosa, persze csak úgy rocksztárosan, de premier plánban köpött egy óriásit, amikor éppen zenekarával együtt lerótta tiszteletét a Freddie Mercury emlékére tartott wembleys gigakoncerten. A hazai…..
Attól, hogy valami nagyobb mint a megszokott, még nem lesz automatikusan sem érdekesebb sem izgalmasabb, ha maga az ötlet lapos és nem indokolja a méretnövelést. Szerencsére ebben az esetben nem indokolatlan a megalománia, hiszen a világ legnagyobb, magában álló óriásplakátja,…..
stand.by 2011.05.09 19:52:22
stand.by 2011.05.09 19:53:32
update: a Magic Burger elköltözött a XI. kerületbe. Az új helyről itt írtunk egy rövid véleményt. A nagy sikerű őszi hamburgersorozatunk után most a gyrosokkal térünk vissza, ami ekkora dózisban kész öngyilkosság: a profik szerint még burgerből sem lehet normálisat kapni…..
Egészen a mai meccsig nem hittem el, hogy Mourinho gyáva. Már elhiszem. Ez például az egyik tanulsága a Real-Barcelona első résznek, van még néhány, messzemenő következtetéseket azonban kár lenne levonni.  Beállni bekkelni, ráadásul mindezt otthon, mégha a Barcelona…..
Szombaton különösen jó volt Barcelona-drukkernek lenni. Egyébként is az, de a napon, amikor kiderült, hogy 40 százalékon focizva is meg tudjuk verni a Real Madridot, tényleg van mire büszkének lenni. Arra nem számíthattunk, hogy a bíró egy tizenegyest is ajándékoz a Madridnak,…..
stand.by 2011.04.17 12:30:58
Subba Faszkorbács: Mizu 2011.04.06 16:36:00
TISZTÁBAN VAGY VELE, HOGY MIT SZABADÍTOTTÁL A VILÁGRA FLUOR?!  Nem elég már az a kibaszott tenyérbemászó feldolgozás??   ..
Érdekes egyház ez az aucklandi St Matthew-in-the-City Church, hiszen náluk látszólag senki nem kérdőjelezi meg jobban a keresztény hit alaptételeit. A múltkor egy meleg Noéval példálóztak, még korábban egyszerre három bibliai legendát kérdőjelezték meg. Tavaly karácsonykor…..
stand.by 2009.12.22 15:32:30
Nem tudom járt-e már valaki hasonló cipőben az olvasók közül, de engem bizony nagyon megvisel a főnököm mindennapos viselkedése.  Az osztályvezetőnknek az a szokása, hogy amikor odajön hozzám, hogy valami munkát adjon, mindig rendkívül közel áll hozzám. Legtöbbször…..
Belsőség Idióta + hó = SUXX 2009.12.19 17:56:00
Végre megjött ma a rendes hó, ilyenkor a legjobb dolog a meleg lakásból kifelé bambulva nézni az időt, a legrosszabb meg közlekedni. Reggel arra ébredtem, hogy a szomszédasszonyom kért segítséget megcsúszásilag, pedig van téli gumija. Most meg Vomit kolléga dobta be ezt a videót…..
”Még nem írtunk alá semmit, nem is beszéltem telefonon Raikkönennel, de ez több, mint pletyka, tényleg lehetséges. Hihetetlen pilóta, gyári C4-est kapna” – mondta a finnről a Citroen-főnök.Olivier Quesnel egy hétvégi interjúban erősítette a wrc.com pénteki…..
stand.by 2009.11.30 15:48:53
@vettel kimi ferrari fan:
Ennek a blognak csakis kizárólag a hüjefacPalik-ozás ad értelmet, úgyhogy: HüjeFacPalik!
A kismegszakítót (a.k.a.: biztosíték a villanyórán) fegyverként is lehet használni, ezt tudtuk. Pillanatragasztóval kombinálva viszont olyanná válik, mint az amerikai bunkerromboló bomba: célzott, pontos és elképesztően hatékony. Kommentelőnk, s_timcsi valószínűleg…..
Speak úgy söpört végig a világon mint a Golf áramlat északi ága norvégia partjainál. A hasonlat már csak azért is találó, mert egy norvég punk zenekar annyira megkedvelte magyarország egyetlen híres rapperét, hogy feldolgozták a legendás számát, melynek szövegét még azok is…..
[Utoljára frissítve: 21:58][7:57] Ma olyan lesz itt a blogon, ami eddig még nem, folyamatosan fogom frissíteni ezt a posztot, ugyanis autóvadászatra indulok egy rakás másik emberrel. Még épp reggeliznek, hamarosan következik az eligazítás, aztán ha minden igaz, mindenféle autóban és…..
Mai cikkünk blogposztja...
stand.by 2009.11.05 17:04:33
@Drdnght:

* Az esetek többségében csökkentheti a fékutat.
* Vészfékezés közben irányíthatóságot biztosít a forgó kerekek miatt.

A másodikat én is így irtam. Az első mondat...nagyon necces...az "esetek többségében" csökkenthetI. (vegyük észre feltételes mód + nem mindig)
stand.by 2009.11.05 22:37:27
@zippofcy6: téli gumi ugyben mindenben egyetértek veled, de légyszi ne fikázd a Hankook-ot (most vettem :)
Amugy anyukád matizára még sok tul jo is a hankook. Nyugis vezetőnél, kis teljesítmányű kocsin nem tudod kihasználni egy prémium márka előnyeit, pénzkidobás.
stand.by 2009.11.05 23:48:37
@Ellenőrző szerv:
Erről van szó.
Normál gumi (=nyári) szinte minden helyzetben a legjobb. Hóban jégben szopás, de akkor alkalmazkodva el lehet közlekedni vele, sík városban, autópályán használható.
Subba Subba Cinema: Szuperbojz 2009.10.29 13:30:00
Erre a szarra meg ki adott pénzt? Ez akkora közröhej, hogy még torrentként is megbukik. A film stylistját pedig soha többé nem engedném semmilyen produkció közelébe, úgy tűnik végzett az első osztály a werkakadémián, aminek Lakatos Márk volt az osztályfőnöke. Kurvára…..
Ankarában tömegek indultak meg a váratlan Windows-szállítmányokért   A Homár pont ma hallott egy boldog ügyfélről, akinek a Királyi Posta seperc alatt kihozta Japánból érkezett csomagját dézsmálatlanul. Zsóti nem volt ilyen szerencsés, pedig neki a DHL szállította a…..
Meggyanúsította Fernando Alonsót következő csapattársa, Felipe Massa, szerinte ő is benne volt a szingapúri csalásban. A Ferrari néhány óra múlva közölte, a brazil nem úgy értette. ”Ő a legkevésbé, de Alonso is benne volt, tudta. Nem bizonyítható, de természetesen…..