Regisztráció Blogot indítok
Adatok
F. Tünde

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem azért mert nem akarod, hanem mert sokszor egy torz tükröt kapsz, amihez a valóságnak vajmi köze nincs. Így aztán tényleg nehéz a belső hangodat, iránytűdet meghallani, segítségül hívni. Sokszor a segítővel lefolytatott egy-egy beszélgetés vagy ha pontosan akarok fogalmazni, ülés elég ahhoz,…..
  Ki megy egyáltalán terápiába? Lássuk be, olyan országban élünk, ahol még mindig szokás „dilidokiknak” hívni a pszichológusokat, és sokan azt gondolják, ezek a szakemberek felírhatnak mindenféle bogyókat. A másik véglet pedig az a csoport, akik pár pszichológiai témájú cikk elolvasása után…..
Megígérem, lejáratás nélkül beszélek az ünnepről, de szeretném néhány tényezőre felhívni a figyelmet vele kapcsolatban. Mint életvezetési tanácsadó, mint művészetterapeuta, mint ember. A szívecskék, a lufik, a nagy gesztusok és milliószámra küldött üzenetek ünnepén ugyanis nem árt észben tartani:…..
Az önismereti élményfestésben nem a művészet a lényeg, hanem amit általa magadról megtudsz. Pár éve már mind jól ismerjük az élményfestés kifejezést, számos ilyen program érhető el az egész országban. Az önismereti élményfestésnek ehhez van ugyan némi köze, de mégis egészen más folyamat a kettő. A…..
Az introvertált személyek 5 fontos erőssége, amikről eddig nem biztos, hogy hallottál   Introvertáltként megállni a helyed egy extrovertáltak „uralta” világban, mi több, sikereket is elérni… A legtöbb befelé forduló személyiség úgy gondolja, ez szinte lehetetlen. Főleg, amióta a közösségi média…..