Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szabó Rebeka1

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A 2023-as évet már egy megújult felületen kezdjük, ahol új tartalmakkal várunk továbbra is benneteket. Az új blogunkat ezen a linked éred el a jövőben. Ezen az oldalon nem csak írásainkat, hanem különböző EPAM-os eseményeket és szakmai közösségeket is megtalálsz, így érdemes…..
Sorozatunkban olyan EPAM-os szakemberek mutatkoznak be, akik egészen máshonnan indultak, és végül mégis a technológia világában találták meg a helyüket, itt építik a karrierjüket és az identitásukat ma már sokkal inkább ez határozza meg, mint eredeti szakmájuk. A harmadik részben egy szociális…..
A LifeInTech podcast csatorna kétrészes sorozatában Kiss Richárd, a Cloud Solution Practice vezetője és Körtvélyesi Péter, a Data Practice vezetője kalauzoltak el bennünket a Cloud rejtelmeiben, most a két beszélgetésből készítettünk egy összefoglalót ide, a blogra is! Olvasási idő: 7 perc…..
Sorozatunkban olyan EPAM-os szakemberek mutatkoznak be, akik egészen máshonnan indultak és végül mégis a technológia világában találták meg a helyüket, itt építik a karrierjüket és az identitásukat ma már sokkal inkább ez határozza meg, mint eredeti szakmájuk. A második részben egy építész, Kovács…..
Háromrészes sorozatunkban olyan EPAM-os szakemberek mutatkoznak be, akik egészen máshonnan indultak és végül mégis a technológia világában találták meg a helyüket, itt építik a karrierjüket. Az első részben egy villamosvezető és egy geológus mutatkozik be, akiknek ma már sokkal inkább IT-s…..