Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pannapló

11 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Drukk nekem. Minden felborult, nem kerek. ..
Se megbeszélésem nem volt negyedikén, ezt keresztül húzta a covid, se a fiam nem tud jönni a jövő héten. Ezt egy sokkal súlyosabb dolog húzta keresztbe. Mert van a covidnál rosszabb, csak azokról most keveset beszélünk. Bár, betegségekről egyáltalán nem kellene, egy tökéletes világban nem…..
Végre február, eltelt a száznapos január. Tudom mennyire unalmas a január miatt nyekeregni, de akkor is igaz.  Két dolgot várok a februártól: munkát(szerződést), és a fiam látogatását. Valami nincs rendben velem.  Mi is a baj velem? Egészen mélyre kell ehhez ásni? Vagy mindig is itt volt a szeme…..
Ma: fontos találkozó, időpontja: 13.00. Az eszemmel tudom, hogy meg kell lépnem, hogy fontos, a lelkem is tudja,  de a lelkem egy kis darabja ülne tovább a kanapén a seggén. (Valami, egész halkan, azt súgja, hogy valami mást kellene csinálnom,  mással kellene foglalkoznom, de most még nem tudom,…..
Szerintem  nem csak azt tudja, hogy mit is jelent megkapni a dementor csókot, aki ismeri Harry Potter világát. Ha mégis akad olyan, aki nem tudja miről van szó, annak elmondom, hogy akit ezek a rusnya lények megcsókolnak, abból egy pillanatok alatt eltűnik minden jókedv,  abból elillan az életöröm,…..
Hétfő reggelre rengeteg hó esett, tényleg sok, nem túlzás azt írnom, hogy rengeteg, sőt. 2x rengeteg. Mára ez olvadt, alig maradt mutatóban, ez annyira nem jellemző itt mifelénk,  ez a változó klíma jele.  Mai nap........nem lesz nagy mulatság, de nem lehet minden nap buli.  Covid- tombol itt is.…..
Hogyan is kezdjem, azt hiszem a legjobb az lesz, ha csak úgy simán belevágok a közepébe. Egy északi országban élek, a mostani életérzéseim alapján simán írhatnám azt is,  hogy ide száműztek: a világ végére. Persze nem így van, önként jöttem, jövő hónapban lesz 12 éve.... Bakker, most, hogy leírtam,…..