Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Maczó Veronika

12 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vannak helyzetek, amiket nem könnyű kezelni, és szeretnénk egy picikét elbújni a világban vagy a környezetünkben zajló nehézségek elől. Nem szégyen ez, hiszen mindenkinek vannak az életében ilyen időszakok. Most aktuálisnak érzem, hogy ajánljak 5 olyan könyvet ami kikapcsol, aminek a világába jó…..
Mindenki ismeri a Titanic történetét, ami éppen 110 évvel ezelőtt, 1912. április 14-én ment neki a jéghegynek, és 2 óra 40 perccel később süllyedt el teljesen, több száz kilométerre a legközelebbi szárazföldtől.  Ha  ha máshonnan nem is hallanánk róla, az igazi kasszasiker Hollywoodi film végképp…..
Az országban számos programmal várják a látogatókat a költészet napja alkalmából, összegyűjtöttünk néhányat, amik közül mindenki megtalálhatja a neki tetszőt! 1. Irodalmi kavalkád Egész napos programokkal várnak mindenkit a szervezők most vasárnap, április 10-én 11:30 -tól az Akváriumban.…..
Az endometriózis ma Magyarországon 200.000 nőt érint, és a meddőségek 20-30% -ért felelős. Endometriózisról akkor beszélünk, amikor a méh belső felszínét borító nyálkahártya (ezt nevezzük endometriumnak) máshol is megtalálható a…..
Ismét megrendezésre került a CÖF (Civil Összefogás Fórum) által szervezett Békemenet, aminek talán még sosem volt olyan beszédes a neve és még soha nem is volt rá akkora szükség, mint most, mikor a szomszédunkban fegyveres konfliktus dúl. A menetben több "NO WAR" és "Legyen béke" molinó is feltűnt,…..
Forrás: https://hetediksor.hu/2022/01/25/a-professzor-es-az-orult-kritika/  Mel Gibson és Sean Penn közös filmjét, A professzor és az őrültet ugyan 2019-ben mutatták be külföldön, itthon azonban semmilyen streaming szolgáltatónál nem érhető el és csak a művész mozik kezdték el játszani néhány…..
Február 15-én, 20 évvel az első kiállítás után nyitott újra a Millenáris parkban az Álmok Álmodói. Teljesen új ismeretanyaggal, 6 téren ismertetnek meg minket a kiváló magyar tudósok érdemeivel: Mobilitás, Orvostudomány, Energia és ipar, Infokommunikáció, Agrár és Űrkutatás témakörökben mutatják be…..
Meggyőződésem, hogy olvasni mindenki szeret, csak nem mindenki találta meg a számára befogadható műfajokat. Szerintem egy könnyed ponyvaregény elolvasása nem kevésbé kiemelkedő teljesítmény, mint ha valaki Proust: Az eltűnt idő nyomában című írásába vágja a fejszéjét. Egy a lényeg, olvassunk, minél…..
Reaktor Kovásszerelem 2022.02.07 16:36:03
Hajnali 5 óra, szitáló eső, hideg és sötét. Befordulok az utcasarkon, megcsap a forró kemencéből kiáradó kenyérillat. Elfordítom a kulcsot a zárban, kinyitom a pékség ajtaját, felkapcsolom a villanyt. Apró, barátságos, megnyugtatóan ismerős bolt fogad. Amíg gyorsan leszaladok a lépcsőn a…..
A Budapesttől alig egy órányira fekvő, Komárom-Esztergom megyében található Bajnán, a múlt év decemberében átadott Sándor kastély kiváló programlehetőséget nyújt minden korosztály számára. Forrás: mult-kor.hu Szüleimmel nyaranta sokszor jártunk le Bajnára, így testközelből figyelhettem meg a…..
Adott egy tágas és értékes londoni lakás, ahol nagyon kreatívan és újítóan megoldva a teljes történet játszódik és egy demenciával küzdő idős úr , Anthony (Anthony Hopkins). A név egyezése nem véletlen. A rendező, Florian Zeller kifejezetten Hopkinsra írta át színdarabjából a szerepet. Zeller első…..
Január 22-én nyitotta meg kapuit a Magyar Zene Háza, Budapest egyik legmodernebb és legszórakoztatóbb új programlehetősége.  Forrás: magyarzenehaza.com Az épületet, ami már önmagában megragadja a tekintetet és odavonz, hogy megnézzük közelebbről is, a japán származású sztárépítész, Suo Fujimoto…..