Regisztráció Blogot indítok
Adatok
papageno

0 bejegyzést írt és 166 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A medián októberi felmérése egyértelművé tette, hogy Orbán Viktor legerősebb baloldali kihívója Bajnai Gordon lehet a 2014-es választásokon. Amennyiben az Együtt 2014 mozgalomnak sikerül egy táborba felsorakoztatnia az Mszp és az LMP híveit, valamint a bizonytalanok táborából is…..
papageno 2012.11.11 22:17:29
@rurodatu: az elmúlt 22 év tapasztalatait tekintve, akinek csepp esze van, nem hisz egyiknek sem.
Az a baj, hogy az emberiség történetén végig húzódó és napjainkban is mindenhol érzékelhető jelenség kapcsán, a rohadék nácik, ócska módon „cigányozni” kezdenek. Az a baj. Bizony, a családtagok közötti szex nem a beteg romák specifikuma és fordítva, a jelenség létezik…..
Hááát..., Jeszenszky Géza aztán tényleg elefánt volt a porcelánboltban, de ilyen rossz hete valószínűleg soha nem volt külügyminiszteri időszaka alatt. Nem szívesen lennék Martonyi úr helyében, de azt hiszem, maga kereste magának a bajt, úgyhogy megérdemli mindazt, ami most rá…..
papageno 2012.09.01 11:40:12
@légügyi megfigyelő: még nem tudod, hogy a hülyeségnek és a szemétségnek nincs határa?
Tisztelt jobbikos hölgyeim és uraim, ez csak a kezdet. Nem tudom nem észrevenni a Gondviselés kesernyés humorát a történetben;  az antizsidó párt politikusa megtudja, hogy zsidó, az egyébként dehogynáci szervezet pedig azonnal kiokádja magából. (Hogy Vona szerint nemzetközi az…..
Kedves amerikai Barátaim! Segítség. Segítség. Help, help, vagy hogy mondják felétek. Bocsássatok meg, de az újfidesz után nehezen habla ingléz, úgyhogy azon  a nyelven folytatom amit Smit Páll is megért. Szóval az van drága aranyos mackótestvérek, hogy úgy el vagytok ezzel az…..
papageno 2012.07.04 17:26:07
@Fabius: ahogy két száz százalékban egyforma tojás, úgy két 100%-ban egyforma fasz sincs!:)
Érvelésed tehát nem állja meg a helyét!
Kegyeleti urnacsempészéssel bolondított szoborállítási-rombolási hullámon érkezett idén a meterológiai nyár. Szobrot kapott a XX. századi magyar történelem két meghatározó szereplője: a faji alapú diszkriminációt törvényerőre emelő, több százezer magyar legyilkolásához…..
papageno 2012.06.05 14:26:12
Orbán Viktor csütörtökön kiszivárgott (kiszivárogtatott?) véleménye szerint a költségvetés rossz helyzete miatt jövőre és 2014-ben (a következő választások évében) "meg kellene szüntetni" a pártok állami támogatását. (Most ne menjünk abba bele, hogy mitől…..
papageno 2012.05.18 14:27:43
@Void Bunkoid: Szerinted lenne olyan külföldi kormány, amelyik bevállalná ezt a csődtömeget?
Nem lesz népszerű, amit mondok: az a javaslat, hogy a pártok a következő két évben ne kapjanak állami támogatást, a mostani kabinet időszakában az egyik legdurvább, a demokratikus versenyt leginkább korlátozó ötlet. Tudom, hogy a tömegdemokrácia korában megnyerhetetlen az a vita,…..
Ha már minden szar megjelenhet a masszázsblogon, akkor írok én is.Nagyon átlátszó az előző levél, szerintem nem is masszőr írta, csak valami unatkozó irodista. Nem derül ki az írásából, hogy most akkor végülis mit akar? Volt 10.000 forintja arra, hogy kísérletezzen: milyen…..
papageno 2012.05.17 14:16:20
@zZz: "Én bizony bele nem tenném a farkam egy olyan nőbe, akiben már másik 20 járt." Én még nem láttam olyan készüléket, ami ezt számolná és regisztrálná. Te bemondás alapján válogatsz:)
Vannak emberek, akik valók demokráciába, és valók a közösségi létre. Akik kooperálni akarnak, nem tekintik halálos ellenségnek a politikai ellenfelet, akik együtt akarnak élni Magyarországon. És vannak a többiek. A többiek általában nemzetinek és demokratának hívják magukat,…..
Ott vagyunk már? Ott vagyunk már? Ott vagyunk már? Hogyhogyhol? A szellemi középkorban, ott. Vagy úgy érzitek van még hová bandukolni, mert az utcán még nem köpdössük le egymást, megelégszünk a köztéri szobrok basztatásával, és a félhülyék tisztes távolból…..
papageno 2012.05.17 10:18:21
@Lucky Larry Silverstein: Olvasd el mégegyszer, amit írtam! Egyébként az általam említett Richter Gedeont Budapesten lőtték a nyilasok a Dunába. Emléktábláját a XIII. ker. Katona József u. 21. bejárata mellett megnézheted.
papageno 2012.05.17 10:28:06
@73. Vladys-Vonajugend tiszt, FIDESZ meg baloldali: Nem (csak) ő. De RG. arra cáfolat, hogy itt, szerinted, senkit nem irtottak ki!
papageno 2012.05.17 10:43:46
@Penivaldes: Pontosan. A 19. század utolsó harmadában, a kedvező lehetőségekkel élve, Magyarországon létrejött egy egy modern gazdaság. Ebben a Monarchián belüli különböző nemzetiségű, vallású csoportok jelentős szerepet töltöttek be, együtt a magyarokkal. Az eredmény valóban csodálatos volt. Elsősorban Pesten, de más városokban is, ami valóban értékes, annak nagy része akkor létesült.
Sajnos, a múlt század 40-50-es éveiben, vallási, etnikai, politikai alapon megöltek, elüldöztek, kirekesztettek sok százezer magyar állampolgárt, akik a korábbi sikereknek részesei voltak, és hiányuk oka, mind a mai napig a lemaradásunknak.
Ügyrendi javaslatom lenne: játsszunk megint egy kicsit a múltkori képmutogatós-találgatós stílusban! Én mutatok egy képet, ti kitaláljátok, hol készült - vagy elmondjátok, mi jut róla eszetekbe. Update: Leszedtem a kitakarásokat a képekről. Találgatni így már nem annyira izgalmas, de sztorikat,…..
  A magyar jobboldal elmúlt tíz évét és jelenlegi folyamatait elemző Mi a jobb? sorozatunkban Balázs Zoltán, a Budapesti Corvinus Egyetem docensének írását olvashatják.   „Magyarázni roppant közönséges dolog, s mindig kilátástalan.” (Ottlik Géza: A drótszemüveg)  …..
papageno 2012.05.15 16:00:08
@magyar ember teli szájjal: Együtt a három, ebből a talajból sarjadt.Összességében a MI közös szégyenünk.
Mikor van vége a demokráciának? – az elmúlt két év (meg persze két évtized…) egyik slágertémája kétségtelenül ezen kérdés körül forgott. A vitában folyamatosan azt képviseltem, hogy érdemes elválasztani egymástól azt, ami nem tetszik, nem szép, nem jó, attól,…..
papageno 2012.05.15 15:30:41
@rockjano: Ha ki is megy sok-százezer ember az utcára, a cél, hogy ne egy irányba menjenek, hanem szembe egymással. Az összes párt politikája és sajtója ezt a célt szolgálja.
Mirkóczki Ádám Jobbikos képviselő szerint a jelentősen enyhített ítélet miatt "felháborodott a szakma, a sportvilág és minden jóérzésű ember: egyedül a gyilkosok elégedettek". (Megjegyzem, a mai magyar politikai elit egyik legfőbb jellemzője, hogy mindig az emberek…..
Ma reggel 6 óra 49 perckor (a vonyarcvashegyi Szent Mihály dombon figyelve a napfelkeltét) értesültem a lesújtó hírről: Valamikor tegnap este 8 óra után, a végső csapást a Hír Tv keze által elszenvedve, Gyurcsány Ferenc tragikus hirtelenséggel politikailag elhunyt. Az a fajta…..
papageno 2012.05.01 10:39:22
@JakoJonny: Még hozzátenném:
Gyurcsány 22-éves volt, diák. Abban biztos vagyok, hogy elkövette a csalást. De, hogy egy diák túl akar lenni egy iskolai dolgozaton, vizsgán és puskázik, vagy máshogy megkönnyíti a munkáját. Az vesse rá az első követ....
S.P.ötven volt, amikor a doktorit "szerezte". Akkor is egy kiemelt tisztséget töltött be. A sport területén a fair play szószólója volt.
Az ő csalása nem tekinthető diák csínynek, így nem lehet a kettőt egy kalap alá venni!
A közös bennük csak az, hogy egyikre sem derült volna fény, ha nem kerülnek bele a legfelsőbb politikába.
A hét végére megkaptuk hát a kellő Gyurcsány-adagunkat: a nemzet demokratájának dolgozatával megegyező címmel adott be négy évvel korábban szakdolgozatot Rozs Szabolcs, az ex-miniszterelnök akkori sógora. Mint ma kiderült, ráadásul a DK-vezér munkájának bírálata tökéletesen…..
A tegnapi Célpont adás után 99%-ig bebizonyosodott Gyurcsány Ferenc szakdolgozata plágium. Jelenleg az lenne meglepetés, ha kiderülne nem az. Természetesen mivel Gyurcsány Ferenc szakdolgozata rejtélyesen eltűnt, soha nem fog kiderülni az igazság, de aszerint, amit most tudunk, már…..
Mi lehetne kellemetlenebb szombat délben annál, hogy az ember egyetért Selmeczi Gabriellával? Olyasvalamire gondolok, ami nem involvál szögbelövőt, vagy egy viagrás dobozban turkáló hímgorillát.A Demokratikus Koalíció felszólította Orbán Viktort, hogy azonnal mutassa be a…..
Talán már a kedves Olvasó is észrevette, hogy amint megbukik valamivel a Fidesz, azonnal előjönnek valami gyurcsányozással. Szerencsétlen Orbán még mindig azt hiszi, hogy ha tévévitás lealázójának nevét odakeverik valamihez, akkor visszatér a 2010-es szavazóinak másik fele.Mivel…..
papageno 2012.04.27 15:40:08
@Mária: "A te szakdolgozatod megvan?

Ja, hogy neked soha nem is kellett szakdolgozatot írni?"
Bár nem tőlem kérdezted, de: Közel 50 éve már, hogy diplomáztam. Azóta többször változtattam lakhelyem. A diplomatervem egy példányát azonban ma is elő tudnám venni, ha nem is a vitrinből, hanem a könyvespolcok egyikéről. Ha valaki kétségbe vonná, hogy jogosan használom az okl. x címet, előszedném és a képébe vágnám.
Mielőtt bárki beszólna, biztosan lehetne ennél nagyobb, másabb, rosszabb botrányt is találni, ők jutottak eszembe először:1. Gyurcsány FerencVegyük talán sorban az ügyeket, amik kicsit megtépázták hírnevét… a)      2002-ben a választási…..
A minden idők Orbán-kormányainak egyik legízléstelenebb törvényével létrehozott 98 százalékos különadó egy még annál is ízléstelenebb jogszabállyal megszűnik. Ez az adó "kivezetődik". Megszüntetése azonban nagyon nehezen magyarázható meg a pofátlan…..
papageno 2012.04.25 15:00:50
@_zulu_: egy normális baloldali is ugyanannyira lenne szükség. Nem?
papageno 2012.04.25 15:17:29
@_zulu_: Mindkét oldalra, és mindkét oldalon normális, képzett politikusokra lenne szükség.
Csak a kettő együtt létezve lehet(ne) garancia egy demokratikus rendszerre. Aztán, hogy a választók közül ki a jobb és ki a baloldali, az eldől a szavazásnál.
Éltél, ill. nagykorú voltál már, amikor csak egy "oldal" létezett és komédia volt a szavazás?
papageno 2012.04.25 15:29:42
@_zulu_: Nekem mindkettőre igényem lenne, mert egyik nélkül a másik nem is értelmezhető!
Nem állítottam, hogy az egyik, vagy a másik a jobb. Az emlékeim szerint, amióta van választék, amire szavazni lehet, azt tudjuk csak eldönteni, hogy melyik tartjuk a kisebb rossznak. Ennek megfelelően csak vesztesek voltak. Ahogy látom, '14-ben sem lesz jobb a választék. Sajnos
biztonságos? A wannabe diktátor 2012.04.22 01:20:00
Üdvözlöm önöket. Én egy amolyan "tollforgató terrorista vagyok" csak azért, mert nem tetszett, hogy a Hazám legfőbb közjogi méltósága egy tanulatlan bunkó, csaló, aki a doktori címét csalással szerezte meg és ezt hazug módon mindaddig tagadta (őt is megilleti az ártatlanság…..
papageno 2012.04.22 18:05:29
@BPHead: Vegyél elő egy névsort a '90-es FIDESZ vezetőiről. Aztán nézzed meg, kik hiányoznak és miért potyogtak le a szekérről.
Varánusz Kövér: ide köpjetek! 2012.04.22 05:20:00
Ki gondolta volna, hogy a SkiccPali ügy ekkora lenyelhetetlen békát jelent a nemzeti együttműködőknek. Küszködnek vele, mint apóka a szalonnabőrrel, a feje még kint van, ám a lábujjaival már a hánytatópontot birizgálja a ner nyelőcsövében. Csoda, ha az inger hatására…..
papageno 2012.04.22 17:44:19
@aritus: R.G emléktáblája Pesten a Katona J. utca 21. ház falán látható. Onnan hurcolták el utolsó útjára.