Regisztráció Blogot indítok
Adatok
caglar

12 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Arda Türkmen ve konuklarının olduğu "Arda ile Omuz Omuza"  programı Kanal D'de! /2019. január 20/   A „Vállvetve Ardával” című műsor Arda Türkmen és vendégei közreműködésével a Kanal D-n! részlet a műsorból:..
A Fazilet asszony és lányai (eredeti cím: Fazilet Hanım ve Kızları) török televíziós sorozat, melynek főszereplői      Nazan Kesal, Deniz Baysal és Afra Saraçoğlu. Törökországban 2017. március 25-től 2018. június 9-ig sugározta a Star TV. Magyarországon 2022. február 4-től sugározza a TV2.[1] Az…..
Törökországban terrortámadást hajtanak végre az ankarai SİHA gyárban. Megállapítást nyert, hogy a támadást külföldi hírszerző szolgálatok szervezésével hajtották végre. E támadások után egy szigorúan titkos csapat jön létre az MIT-en belül. A csapat feladja az életét országáért, azonosítja a…..
Ayse egy fiatal, gyönyörű lány, akit a két fivére, Riza és Erkut mindentől óv, de szeretnék már kiházasítani. Kerem egy jómódú család sarja, aki a családi vállalkozással nem törődik, de boldogan és felelőtlenül éli az agglegények életét. Kerem minden nőt le tud venni a lábáról, ezért meglepődik,…..
Emir egy jóképű, gazdag, sikeres harmincas éveiben járó férfi. Munkáscsaládba született, és a tanulásnak szentelte magát. Éjjel-nappal dolgozik, mindent háttérbe szorítva az életében. Törökország egyik legjelentősebb befektetési bankjánál dolgozik befektetési tanácsadóként. Keményen dolgozott,…..
  Fazilet Hanim ve Kizlari   Fazilet asszony története két lányáról Hazan és Ece ügyeskedéséről vagy kihasználásáról szól. Ece a kisebbik lány, modell adottságait próbálja kihasználni egy kisebb vagyon gyűjtéséhez, míg nővére Hazan távol az otthontól, egy gazdag férfi kegyeit keresi a mesés…..
A cári Oroszországban egyre erősödik a politikai ellenállás, és veszély fenyegeti a cár uralmát. Néhány katona Kurt Seyit Eminof hadnaggyal (Kivanç Tatlitug) hazatér, hogy kipihenje a harcok fáradalmait. A bálok, családi látogatások során a szoknyavadász hadnagy megismeri Surát (Farah Zeynep…..
. Çağlar főszereplésével készült Dağ (Hegy, 2012.) és Dağ II. (2016.) című filmet, amely abszolút tarolt nálam, annyira, hogy nem is igazán találok szavakat. Jól felépített karakterek, zseniális és feszültséggel teli dialógusok. A filmből szeretnék pár képet feltölteni, hátha megjön a kedvetek…..
"Bana Masal Anlatma" (2015) Ne mondj meséket, A Riza negyed népszerű fiatalembere, tiszta szívű és félénk fiatalember, aki Isztambul Suriçi negyedében élt, apja halála után mikrobusz-sofőrként dolgozott, és onnan kereste a kenyerét. Ám Rıza mindent elfelejt, amit biztosan tud, miután…..
  A munkanélküliség, a boldogtalanság és a kilátástalanság egyetlen gyógyírja a barátság, az élet együtt szép. A „ Visszatérünk hozzád ” című film hat közeli barát történetét meséli el, akik nemrégiben végeztek egyetemet, Akın, Lale, Defne, Yusuf, Nur és Cahit, hogy állást találjanak Isztambulban,…..
Caglar Ertugrul ( Inanç Pars) a Medcezir - Áradat sorozatban vendégszerepelt 12 részben (58-69. bölüm) 2015-ben. (Sajnos Magyarországon még ez sem volt látható.) A sorozat Yaman Koperről (Çağatay Ulusoy) szól aki egy nagyon szegény családból származik és ezért voltak nehézségei az életben…..
Benim Için Üzülme Egy szerelmi történet, ami megérinti a szívedet... Egy partner ugyanazon a halászhajón, gyerekkori barátok, két vér szerinti testvér, Niyazi és Harun szerelmes Bukéba, aki idénymunkásként édesapjával Kelet-Anatóliából érkezett a Fekete-tengerre. ... Harun sokszor elmondta…..